Νέα

gabrielle

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα satriani33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Μηνύματα
6.784
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
OP
OP
S

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Μηνύματα
7
Like
0
Πόντοι
0
καλη τη βλεπω απο προσωπο τουλαχιστον... αλλα θελει και 80. ευγενικη. την εχω βαλει στο ματι απο καιρο αλλα θελω γνωμες
 

vasill

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Μηνύματα
100
Like
0
Πόντοι
1
καλη τη βλεπω απο προσωπο τουλαχιστον... αλλα θελει και 80. ευγενικη. την εχω βαλει στο ματι απο καιρο αλλα θελω γνωμες
Γενικά καλή συμμετοχή,πολυ καλη πιπα,κυρίως παθητική.Πιο παχιά λίγο απο ότι στις φώτο.
 

mike vs

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Μηνύματα
119
Κριτικές
7
Like
15
Πόντοι
1
εχω ψαξει πολυ εδω και δεν εχω βρει τιποτα γι αυτο το μωρο. εχει κανει test drive κανεις? τι εντυπωσεις υπαρχουν?
ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΣΟΥ ΤΙΝ ΠΡΟΤΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ, ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ,ΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΥΛΙΚΙΑ ΝΩΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΕΙΟ... ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ, ΜΟΥ ΖΗΤΙΣΕ 100 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ 80 ΧΩΡΙΣ.. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΑ.. ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΕΜΕΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΜΙΣΗ  ΩΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
 

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Μηνύματα
256
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΣΟΥ ΤΙΝ ΠΡΟΤΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ, ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ,ΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΥΛΙΚΙΑ ΝΩΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΕΙΟ... ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ, ΜΟΥ ΖΗΤΙΣΕ 100 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ 80 ΧΩΡΙΣ.. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΑ.. ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΕΜΕΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΜΙΣΗ  ΩΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

Διαφωνώ με τον φίλω ποιο πάνω οσο αφορα τον ενεργητικό της ρόλο.... χοντρούλα και μόνο παθητική... 16εκ πουτσο...
 

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
510
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
καμια προσφατη εμπειρια κανεις με την γκαμπριελα εχει??? και τι λεει απο καθαριοτητα αν μοιαζει με τις φωτο και τα κιλα της πως ειναι γιατι ολες οι παραπανω κριτικες ειναι προ 2ετιας...οπως και τα 80 ευρα που ζητουσε,φετος 50 ρικο τι παιρνει ενημερωστε οποιος εχει αποψη...η οποιος θελει ας μου στειλει pm...
 

VIalus

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερίζω, παιδιά,
Βλέποντας τις απορίες, και έχοντας συναντήσει την νεαρά, μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία που είχα- έστω και αν είναι αργά για το thread. Postάρω εδώ, καθώς, πλέον, λέγεται Gabrielle, και όχι Άριελ.

Συνάντηση προς διετίας, αλλά η μνήμη των γεγονότων καλά κρατεί. Συνεννόηση εύκολη, τηλεφωνικά. Πραγματικά όμορφη και θηλυκή από κοντά, ευχάριστο άτομο με ωραίο χαμόγελο. Μιλήσαμε κάνα 10λεπτο (καθότι πιο μικρός και λίγο "σφιγμένος") να "σπάσει ο πάγος", και κατευθυνόμαστε προς το δωμάτιο. Χώρος καθαρός, η νεαρά μοσχομυριστή. Αρχίσαμε με παιχνίδια και χάδια στο πληθωρικό της κορμί. Κατεβάζω το εσώρουχό της και αποκαλύπτεται το "γλειφιτζούρι" της. Τό παίρνω στο στόμα και το περιποιούμαι, μέχρι να γίνει ντούρο. Μέγεθος δεν θυμάμαι, αλλά ήταν απολαυστικό.
Συνεχίσαμε με ενεργοπαθητικές διαθέσεις, πλήρης ανταλλαγή απόλαυσης! Στενή και καθαρότατη, με δέχθηκε εύκωλα (χαχαχαχα), ή ευκολότερα απ' ό,τι εγώ εκείνη. Ολοκλήρωσα (ζητω-κραυγάζοντας) στην πλάτη της. Έπειτα, ήρθε η σειρά μου, να πάθω του...κώλου τα εννιάμερα (Νομίζω, ταιριάζει η έκφραση).
Καθ' ότι αδούλευτη η πίσω θύρα μου, την περιεργάστηκε όσο έπρεπε, μού έκανε την απαραίτητη προθέρμανση, Ω, και ξέρει να χειρίζεται τα άκρα της!
Αυτό το απέδειξε λίγο αργότερα, όταν και μού μπήκε αργά, κι ένιωσα την "τουλούμπα" της, την μελωμένη και ηδονική.
Δεν θυμάμαι που ολοκλήρωσε, ή αν ολοκλήρωσε γενικά, αλλά ήταν ωραία, πολύ ωραία. Με άκρατο επαγγελματισμό και ρυθμούς που σε ακολουθούσαν, μού χάρισε ένα συναρπαστικό απόγευμα! Πράγματι, από τις καλύτερες και πιο έντονες εμπειρίες με εξωτική κοπέλα!

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να πω ότι είναι καπνίστρια, άρα, αν σάς ενοχλεί, ή σάς ξενερώνει, να τό ξέρετε. Βέβαια, αν δεν τό ξες, δεν το καταλαβαίνεις, δεν αλλάζει την οσμή της ο καπνός. Προσωπικά, ψάχνω ευκαιρία να την ξανασυναντήσω.

ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΔΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΔΑ ΩΣ ΑΠΟΡΙΑ. Είναι μια πιο βαριά κοπέλα (εμένα με άρεσε, όμως) και καθαρότατη.

Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός και να βοήθησα να σχηματίσετε άποψη. Πρώτη μου κριτική ήταν αυτή, και μπορεί κάτι να διέφυγε, και για αυτόν τον λόγο, αλλά όχι μόνο, PM ελεύθερα.

Να περνάτε όμορφα, και ένδοξες περιπέτειες!
 

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Μηνύματα
497
Κριτικές
1
Like
101
Πόντοι
1
χρήσιμη κριτική συνάδελφε, αλλά θα ήταν ακόμα χρησιμότερη αν την πόσταρες στο σχετικό πεδίο , ζητώντας από τον admin να ανοίξει νέο θέμα με την κοπέλα  :rockon:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom