Νέα

Φαγάδικα (24ωρα) με καλο φαγητό για ξενυχτηδες (και οχι μονο)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Seihis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.086
Like
6
Πόντοι
16
Διαβαζοντας(τυχαια) ενα αλλο θεμα εδω για τον πατσά!!(που τρωμε) σκεφτηκα να το συμπληρωσω καπως το θεμα της μασας σε περιεργες ωρες, καθώς ο..΄΄ερως΄΄περνά και απο την κοιλιακή χωρα πριν..εκτοξευθεί στο..άπειρο! αλλα οχι μονο με το συγκεκριμενο ζουμί αφού τα γουστα ποικιλλουν. Ξεκινησα αυτο τον οδηγο για ξενυχταδικα(24ωρα) αλλα και με καλη ποιοτητα φαγητού και καλες τιμές και καλο θα ειναι να συμπληρωθεί απ οσους γνωριζουν κατι αναλογο, για να μην τρεχουμε απο την μια άκρη της Αττικης στην άλλη. Οτι μαθαινει κανεις καλο ειναι αν και κατα την περιπτωση προσθετει εκτος απο εμπειρια και..κιλά..ε τι να κανουμε θα τα χασουμε μετα με ΄΄καυσεις΄΄.
Η σειρα που τα αναφερω δεν εχει καμια σημασια, ενω υπαρχει και...χαρτης για να μην χαθουν οι..΄΄νεοσσοι΄΄.

Παπανδρέου(Βαρβακειος αγορά)
Το παλιοτερο μαγαζι στο ειδος του. Βρισκεται μεσα στην Βαρβακειο αλλα εχει πλεον αλλαξει.. μορφή καθως ο ιδιοκτητης ( 3-4η γενια) το εκανε πλεον μοντερνο. Στην εμφανιση αλλα εν μερει και στην κουζινα του καθως μαζι με τις γευσεις αλλαξαν και τα ειδη αλλα και τα..πιατα και μαζι και οι ..μεριδες. Δεν τους επιασε η..τσιγκουνια απλα σε εμφανιση ειναι...αλλιως. Ο πατσας κατεχει ξεχωριστη θεση στο μενου και υπαρχει καθε ειδους, ψιλο..χοντρο, ποδια, μερικες φορες γλωσσα.Η κουζινα γενικως εμπλουτιστηκε και υπαρχουν και ποιο νεες συνταγές, οχι μονο τα παλια παραδοσιακα. Βεβαια  δεν ξερω κατα ποσον αναπληρωνονται οι..γλωσσες ριγανατες(λαδολεμονο) ή το..κουνουπιδι γιαχνι που δεν τα έβρισκες αλλού η αν υπηρχαν ηθελαν..ανασκαφη και τυχη οπως και καλες δημοσιες σχεσεις και αλλα ιδιατερα εδεσματα που αν αρχισω να τα γραφω θα με πιασει..λορδα και δεν εχω ακομη πιει καλα καλα καφε. Δεν εχω να πω ..κακο λογο αλλα ειναι θεμα γουστου. Το..προτιμουσα..παλιο παραδοσιακό έστω και αν ήταν τοσο παλιο που για παραδειγμα οι χωροι υγιενης ηταν απο την εποχη του...Οθωνα. Και αυτα..παραδοσιακά. Με τον..΄΄Νιαγαρα΄΄ πανω απο το κεφαλι και την...΄΄Τουρκικη χαραδρα΄΄ απο..κατω! Μετα απο ξενυχτι παντως αξιζει μια επισκεψη ακομη και αν..συνοδευστε.
Οι ΄΄παλιοτεροι΄ πηγαιναν εκει συνηθως ΄΄συνοδεια΄΄ειτε απο...΄΄κακα κοριτσια΄΄ ειτε απο οποιαδηποτε δεν θελανε να την..ξαναδουνε, ειδικα αν τις πρωινες ωρες δεν υπηρχε κανεις διπλα ΄΄επωνυμος΄΄ να  ζητησει το..σκορδοστουμπι η το..μπουκοβο. Διαφορετικα ειχες..αναποδα αποτελεσματα.
Για τους ποιο παραδοσιακους υπαρχει βεβαια ακομη το..απεναντι μαγαζι (ονομα δεν θυμαμαι) που παραμενει οπως ητανε(χασαποταβερνα-μαγειρειο) με σχετικα καλη κουζινα για ορισμενα φαγητα, αλλα παντα ηταν...δευτερο. Εκει πηγαινανε μονο οσοι δεν βρισκανε τραπεζι στο..βασικο...τερεν. Υπηρεσιες..παραδοσιακα ομως (και στα δυο)..οποιαδηποτε ωρα/ημερα.Δεν ξερω εαν προσθεσανε...delivery..πακεττα ομως δινοανε και συνεχιζουνε να το κανουνε.


Το 24ωρο (Κουκάκι)
Επι της Λ.Συγγρού πολυ ψηλά, πηγαινοντας με πορεια για την θαλασσα στο δεξι μας χέρι. Μπροστα ακριβως στον δρομο εχει και θεση παργκινγκ τα βραδυα κυριως αλλα ειναι μονο μιας...θεσης! Λιγα μετρα ποιο κατω υπηρχε ενα παλιο strip show, δεν θυμαμαι δυστυχως το ονομα του αλλα ηταν απο αυτα τα..παραδοσιακα night club=κωλόμπαρα όπου γινοντουσαν όλα και μεσα αλλα κυριως μετα απ έξω. Οχι στο δρομο...σε ΄΄δικο σου χωρο΄΄που λεγανε και οι καλλιτεχνιδες.Το μαγαζι(το λεει και ο τιτλος) δεν κλεινει ποτέ, εχει κυριως ψιλοκομενο πατσά, αλλα επισης διαθετει και ..πατσαδάκια, μαγειρευτά δηλαδή σε κοκκινη σάλτσα με γευση και μαγειρεμα ..στιφάδου!Για οσους αυτα δεν τους ενδιαφερουν εχουνε και κουζινα με ολα τα κλασσικα εδεσματα και ειναι καλης ποιοτητας, αλλα και τιμής. Μεγαλος χωρος κλασσικου εστιατοριου, χωρις τιποτα το ιδιατερο θετικο ή αρνητικό, καθαρος ομαως και για οσους τους αρεσει να τρωνε εξω και φυσικα δινουν και πακεττο ενω εχουν και delivery για οσους κατοικουν η βρισκονται κοντα.


Η ωραια των Αθηνων (Χαλανδρι)
Αν σας θυμιζει κατι ο τιτλος(κυριως στους μεγαλυτερους σε ηλικια) καλά το..σκεφθηκατε. Το μαγαζι εχει τον τιτλο της παλιας γνωστης ταινιας με την Βασιλειάδου. Εχει χωρο με αρκετά τραπεζια και βεβαια ειναι ανοικτο ..παντα, ολο το 24ωρο. Το ντεκορ του ειναι ξεχωριστο αφου νομιζεις οτι εισαι σε παλιο στουντιο της Φινος Φιλμ.
Βρισκεται επι της Παπανικολη, στο πηγαινε προς Φιλοθεη-Ν.Ιωνια, στο Χαλανδρι. Εαν το..ψαξετε να το βρειτε, έχετε το νου σας μολις περασετε την διασταυρωση του φαναριου που παει προς πλατεια Χαλανδριου, στα 100 μετρα ισως και λιγοτερο ειναι πανω στον δρομο, απεναντι απο ενα πρατηριο της Shell.
Αν και ειναι πανω σε πολυ κεντρικο δρομο (η Παπανικολη στην μια της προεκταση μετα την γεφυρα προς Φιλοθεση ..μετατρεπεται σε Καποδιστριου και απο την ..άλλη σε Αγιας Παρασκευης..μιας και βγαζει στην γνωστη πλατεια-περιοχη, επι της Μεσογειων)δεν το γνωριζουν όσοι θα έπρεπε αφου η ιδιoκτησια ειναι..παραδοσιακου τυπου και δεν τους πολυενδιαφερει η υπερ..διαφημιση..ετσι στο internet θα το βρειτε μονο μεσω των καταλογων.
Καθημερινα έχουν πατσά, ψιλοκομενο παραδοσιακό, αρκετα ευγεστο, οπως και διαφορες σουπες( βραστο, όσπρια κλπ). Στα υπερ του μαγαζιου η γενικως καλη του κουζινα με φαγητά μαγειρεμενα αρκετα προς την..σπιτικη τους εκδοχή με καλη ποιοτητα και με τιμές..εξαιρετικές.
Εχουν και delivery εξυπηρετωντας τις τριγυρω περιοχες.


Αυτόφωρο(Αμπελοκηποι)
Εαν ειστε καπως η πολλυ φτιαγμενοι ισως ο τιτλος να σας..επαναφερει χωρίς καμια αλλη..βοηθεια, ζουμιων κλπ. Παραπέμπει σε..δυσκολιες καθως ειναι στην περιοχη Αμπελοκηπων επι της Λ. Αλεξανδρας, κοντα στην ΓΑΔΑ, απέναντι απο τον Αρειο Παγο και..γειτονια με το παλιο γηπεδο του Παναθαηναικού. Εαν για όλους αυτους τους λογους δεν..πτοειστε..μπορειτε να καθισετε σε εναν χωρο αρκετα καλό και πανω απ ολα με σχετικα για το ειδος καλη κουζινα. Στα υπερ του καταστηματος οτι περα απο πατσα, διαθετει και άλλες σουπες(κοτοσουπες,μοσχαρι, βραστο κλπ) όπως και γενική κουζινα με καποια ποικιλια. Η ..υπολοιπη κουζινα του ειναι μαλλον καλυτερη απο τον πατσα κατα προσωπικη εκτιμηση. Στα..αρνητικά ότι αναλογως την ωρα επισκεψης μπορει και να κανετε παρεα στο πληρωμα ενος περιπολικου, ή αλλων ενστολων και μη. Σαφως και δεν ενδεικνυται για περιπτωσεις μετα απο μεγαλο..ξεφαντωμα καθως το πρωινο υπαρχει περιπτωση να σας βρει στο...κανονικο αυτοφωρο, εαν οδηγειτε. Κατα τα αλλα το μαγαζι ειναι μια χαρά αλλα εγω το επεισκεπτομαι (εαν και εφ οσον) εχω πιει μονο..νερό Σαν..γνησιο..αυτοφωρο που ειναι λειτουργει ολο το 24ωρο.



Σολονικιός(Τζιτζιφιες)
Κλασσικό μαγειρειο που με τον καιρο εγινε καπως σαν εστιατοριο, αλλα κρατησε αρκετα απο τον αρχικο του..χαρακτηρα κυριως μεσα στις κατσαρολες και τα τηγανια. Βρισκεται επι της Ποσειδωνος λιγο πριν την ΄΄Θαλασσα του Πειραια΄΄ σε μια περιοχή όπου μπορειτε να..παρκαρετε, οχι απαραιτητα απ εξω απο το μαγαζι, καπου εκει κοντα και να σας βρει το..ξημερωμα αφου τα εχει..ολα. Απ ολα εχει και η κουζινα του μαγαζιου και απο παλια ηταν γνωστες οι..σουπες του..πολλων ειδων. Φυσικα τα ποιο πολλα ειδη πατσα και κουζινα ελληνικη με ποικιλια και καλη ποιοτητα. Μαλλον εχει το μεγαλυτερο μενου απ ολα τα υπολοιπα της..παρουσιασης. Καλες ειναι και οι τιμες που δεν πηραν τον ανηφορο οπως σε αλλους ΄΄επαγγελματιες΄΄. Εχουν ανοιξει και αλλο καταστημα (πολυ ψηλα΄αρχη της Συγγρου) προφανως με αναλογη ποιοτητα αλλα δεν το εχω επισκεφθει ποτε αυτο. Η επιχειρηση έχει και site αλλα δεν το βαζω για να μην θεωρηθει..αθεμιτος ανταγωνισμός. Πακετο διαθετει φυσικα το καταστημα για delivery δεν γνωριζω, αλλα υποθετω πως..ναι.


Μουρούζης-Τριγωνο(Καλύβια Αττικής)
Δεν προκειται ακριβως για μαγαζια με 24ωρο ωραριο ( ειναι όμως απο τις 12.00 εως 3.00 το πρωι..σιγουρα), αλλα σε εκεινες τις περιοχές το αργοτερο στις 12 το μεσημερι..στρωνουν τραπεζι. Αναλογως την εποχη βεβαια μπορει και να ειναι ετοιμοι απο νωριτερα 10-11. Παλιοτερα ειχανε και γιδα βρασή για τους πρωινούς, πριν τις 10 κυριως..οικοδομους. Τα μαγαζια ειναι ξεχωριστα ανα..ταμπελα και βρισκονται το μεν πρωτο(Μουρουζης) μεσα στο κεντρο, δεξια απο την εκκλησια-πλατεια. Παλια υπηρχε μονο η..παλια ταβερνα που ακομη διατηρειται και δουλευει ακομη, όμως η νεα γενια επεκτεινε την επιεχειρηση και προσθεσε αλλα 2..καταστηματα απεναντι. Τα καινουργια ειναι μοντερνας διακοσμησης το αλλο..παραδοσιακο.Ολα με αφθονο χωρο.
Το τριγωνο πηρε την ονομασια του επειδη ηταν μπροστα σε ενα..τριγωνο. Εδω και καιρο το τριγωνο εγινε..νησιδα αλλα το καταστημα διατηρειται.Ειναι στην εισοδο του χωριου απεναντι ακριβώς απο το Δημαρχειο.
Και για τα δυο μαγαζια υσχυουν τα ιδια. Ειναι αποκλειστικα για κρεατοφαγους και κυριως για οσους δεν ειναι σε..διαιτα. Στην διαθεση σας καθε ειδος ψητου και τα συνοδευτικα τους οποτε δεν χρειαζονται αλλες λεπτομερειες. Προσοχη όμως στις παραγγελιες γιατι εκει οι μεριδες δεν ειναι φυσιολογικων..διαστασεων και γενικως οι ποσοτητες σε ολα ειναι...large. Oι τιμές αν και ολιγον εχουν..ανεβει παρ ολη την καταναλωση που εχουν, ακομη αντεχουνε και η επισκεψη αξιζει..οποιαδηποτε ωρα. Εννοειται οτι ημερες και ωρες γενικης εξοδου, αργιες κλπ, τα πραγματα ειναι..δυσκολα για τραπεζι. Δεν εβαλα link απο χαρτη όμως αν βαλετε τα ονοματα τους στο google θα σας βγαλει στα site τους. Ε ρε ...μεγαλεια. Αν και αυτοι μονο διαφημιση δεν χρειάζονται.

ΚΛΕΙΣΤΑ(μακαρι να επανέλθουν)

Μέγας Αλέξανδρος(Ομονοια)
Το γραφω ετσι τιμης..ένεκεν μιας και εχει κλεισει πλεον. Ιδιοκτητης ο Αχιλλεας Ασλανιδης, παλιος παικτης τΟυ Παο-κ(τους γραφω εν συντομια μαζι) και γνωστη φυσιογνωμια και απο εμφανισεις του στην ελληνικη TV. Αν και ειχε τιτλο..το μαγαζι το ξερανε-λεγανε ολοι του...Ασλανιδη. Απο τους καλυτερους πατσαδες, ετοιμαζοταν..επι τοπου και κατα προτιμηση του πελατη το μεγεθος κοψιματος(αν σε ξερανε) αλλιως ηταν χοντρο-ψιλο..κομενος...σε default! μεγεθος. Μακαρι να ξανανοιξει εκει (ηταν επι της Αγ.Κων/νου στην Ομονοια) ή αλλού, γιατι απο πλευρας πατσα ηταν αν οχι το κορυφαιο μεσα στην 3αδα  για μεταλιο.

ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ ΝΕΟΝ (Ομονοια)
Στην ίδια γειτονιά με το πατσατζιδικο αλλά..αξεχαστο. Εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες...ξενυχτηδων και οχι μονο αφου τις υπολοιπες ωρες ..τις κανονικες ειχε πελατες..΄΄κανονικο΄΄ κοσμο, που εκανε τα ψωνια του, μιλουσε για δουλιες, εκλεινε δουλιες, εδινε ραντεβου κλπ. Φυσικα περα απο τον παραδοσιακο ελληνικο καφε το μαγαζι ηταν φημισμενο σε όλους τους ΄΄ρεμπελους΄΄για το..πρωινο του, γαλα-βουτυρο-μελι,γιαουρτι με μελι καρυσια, φρουτα και αλλα τετοια...΄΄ασημαντα΄΄.
 

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Μηνύματα
1.185
Like
6
Πόντοι
16
Να προσθέσω στη λίστα και κάτι τελείως διαφορετικό. Το Ciao, μαγαζί ελληνοποιημένου "ιταλικού" φαγητού, ανοιχτό 24/7, επί της Συγγρού (πολύ κοντά στον Αγιο Σώστη) στο ρεύμα ανόδου προς Αθήνα. Η ποιότητα του φαγητού είναι οριακά ανεκτή (φυσικά καμμία σχέση με ιταλική κουζίνα, όλα τα πιάτα είναι ελληνοποιημένα). Το μαγαζί είναι αρκετά δημοφιλές ανάμεσα στις στρίπερς των στριπτηζάδικων της Συγγρού και των γύρω δρόμων. Το μαγαζί αυτό με βολεύει αρκετά γιατί βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο που συνήθως μένω όταν κατεβαίνω Αθήνα.
 

Επισκέπτης
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ ΝΕΟΝ (Ομονοια)
Στην ίδια γειτονιά με το πατσατζιδικο αλλά..αξεχαστο. Εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες...ξενυχτηδων και οχι μονο αφου τις υπολοιπες ωρες ..τις κανονικες ειχε πελατες..΄΄κανονικο΄΄ κοσμο, που εκανε τα ψωνια του, μιλουσε για δουλιες, εκλεινε δουλιες, εδινε ραντεβου κλπ. Φυσικα περα απο τον παραδοσιακο ελληνικο καφε το μαγαζι ηταν φημισμενο σε όλους τους ΄΄ρεμπελους΄΄για το..πρωινο του, γαλα-βουτυρο-μελι,γιαουρτι με μελι καρυσια, φρουτα και αλλα τετοια...΄΄ασημαντα΄΄.
Δεν έχει κλείσει αυτό;
 

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Μηνύματα
2.743
Κριτικές
21
Like
10
Πόντοι
26
μαυρο στην σταυροπολη εχεις φαει;
με το αζαξ του  :2funny: :2funny: :2funny:
 

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Μηνύματα
709
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κάναν καθαρό σαντουιτσά ξέρετε που να χει καλό χοτ ντογκ;;Εγώ παιδιά είναι ένα μαγαζί "Η πίττα του κοντού" θυμάμαι στο Αιγάλεω πριν κάτι χρόνια που είχε και γαμώ,πίττα με λωρίδες χοιρινού ή κοτόπουλου ή μοσχαριού με πατάτες,σαλάτα και μιλάμε χόρταινες και το φχαριστιόσουν..'Εχω να πάω χρόνια και από ότι μου πε κάποιος μάλλον άλλαξε όνομα..

Εγώ να σας πω πάντως είμαι λατρης του σουβλακιού ειδικά του γύρου..Έλα όμως που ο καλος γύρος είναι άφαντος.Η Αθήνα γεμάτη χιλιάδες σουβλατζίδικα αλλά άντε 50 το πολύ να αξίζουν...
 

Επισκέπτης
Ναι το αναφέρει και ο Σεϊχης ότι έχει κλείσει.
Τρεις φορές το διάβασα μέχρι να παρατηρήσω τον τίτλο <<ΚΛΕΙΣΤΑ>>... γράψτε άκυρο!

Παρεμπιπτόντως είχε ανοίξει και δεύτερο ΝΕΟΝ στο Σύνταγμα αλλά κι αυτό έκλεισε πρόσφατα.
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Μηνύματα
3.102
Like
1
Πόντοι
16
Να προσθέσω στη λίστα και κάτι τελείως διαφορετικό. Το Ciao, μαγαζί ελληνοποιημένου "ιταλικού" φαγητού, ανοιχτό 24/7, επί της Συγγρού (πολύ κοντά στον Αγιο Σώστη) στο ρεύμα ανόδου προς Αθήνα. Η ποιότητα του φαγητού είναι οριακά ανεκτή (φυσικά καμμία σχέση με ιταλική κουζίνα, όλα τα πιάτα είναι ελληνοποιημένα). Το μαγαζί είναι αρκετά δημοφιλές ανάμεσα στις στρίπερς των στριπτηζάδικων της Συγγρού και των γύρω δρόμων. Το μαγαζί αυτό με βολεύει αρκετά γιατί βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο που συνήθως μένω όταν κατεβαίνω Αθήνα.
+
να προσθεσω τον πολυ καλο φρεντο, και τα απαιχτα κρουασαν σοκολατα. Το φαι ειναι οντως μετριο (αλατι γιατι δεν βαζουν ρε πστ?) αλλα επειδη ετυχε και μπηκα κουζινα αρκετες φορες, παιζει καθαριοτητα σε πολυ καλο επιπεδο
 
OP
OP
Seihis

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.086
Like
6
Πόντοι
16
Νομιζω ότι μια μικρη επισημανση προς ναυτιλομενους δεν ειναι άσκοπη. Σκοπος ειναι να μαζευτουν πληροφοριες για 24ωρα ξενυχταδικα με (σχετικα) καλης ποιοτητας φαγητό οχι μονο στην Αττική, σε ολη την Ελλάδα και οχι να γραψει ο καθενας τι του αρεσει. Οι φιλοι που εγραψαν για το CIAO εχουν σωστα επισημανει το..οριο και τις επιλογές. Ο αλλος φιλος με τα..σουβλακια ειναι εκτός..θεματος τελειως και εντελώς. Δεν θελω να γινω ΄΄κακος΄΄ομως καλο ειναι να μην γεμιζουμε σελιδες απλα για να γραψουμε κατι εκτος και αν ειναι για..πλακα.

Υ.Γ. Πολυ σοβαρος προεκυψα και δεν μου αρεσω. :s&m_3:
Υ.Γ. Οι φιλοι συναγωνιστες απο την υπολοιπη ελλαδα θα ειναι ιδιαιτερα χρησιμοι για όλους μας.
 

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Μηνύματα
15.502
Like
17
Πόντοι
166
Νομιζω ότι μια μικρη επισημανση προς ναυτιλομενους δεν ειναι άσκοπη. Σκοπος ειναι να μαζευτουν πληροφοριες για 24ωρα ξενυχταδικα με (σχετικα) καλης ποιοτητας φαγητό οχι μονο στην Αττική, σε ολη την Ελλάδα και οχι να γραψει ο καθενας τι του αρεσει. Οι φιλοι που εγραψαν για το CIAO εχουν σωστα επισημανει το..οριο και τις επιλογές. Ο αλλος φιλος με τα..σουβλακια ειναι εκτός..θεματος τελειως και εντελώς. Δεν θελω να γινω ΄΄κακος΄΄ομως καλο ειναι να μην γεμιζουμε σελιδες απλα για να γραψουμε κατι εκτος και αν ειναι για..πλακα.

Υ.Γ. Πολυ σοβαρος προεκυψα και δεν μου αρεσω. :s&m_3:
Υ.Γ. Οι φιλοι συναγωνιστες απο την υπολοιπη ελλαδα θα ειναι ιδιαιτερα χρησιμοι για όλους μας.
Crepa land στο αργοστολι.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 
OP
OP
Seihis

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.086
Like
6
Πόντοι
16
Μιας όμως και ξαναεγραψα να και κατι αλλο για τυπου σνακ

Φουρνος(Κεντρο Αθηνας)
Πισω απο την πλατεια Κουμουνδούρου για τους ΄΄εραστες΄΄της σουσαμενιας γευσης αλλα και του γνησιου..λουκουμά, λειτουργει απο τις πρωινες ωρες ο φουρνος-εργαστηριο που τροφοδοτει λιανοπωλητες και φουρνους-μαγαζια με το..καλυτερο κουλουρι και λουκουμά (big size..και τα δυο ειδη). Θα τα παρετε φρεσκα...αχνιστά ή και..καυτα, καθως όλα τα υπολοιπα συσκευάζονται επι τοπου σε συσκευασιες για τους dealers. Δεν ξερω εαν λειτουργει με κανονικο ωραριο..μαλλον ναι, αλλα απο τις 4-5 η ωρα το πρωί,,μεχρι το χαραμα, είμαι..βεβαιος. Εαν βρειτε (κυριως τις νυχτες που εχει παγωνια) την πορτα κλειστη απλα...κτυπήστε και θα σας ανοιξουν, μην..τρομαξετε απο τους αλλοδαπους που (συνηθως) δουλευουνε εκει, ολοι τους ειναι πολυ ευγενικοί. Ζητηστε αυτα που σας αρεσουν(προτεινω και τα δυο ειδη) και θα τα εχετε όσο ποιο φρεσκα γινεται. Περισσοτερο ποιο φρεσκα απο εκει δεν γινεται.
 
OP
OP
Seihis

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.086
Like
6
Πόντοι
16
Και ενα..ταξιδιαρικο..ο ορισμός για εμας τους κατοικους της Αθηνας.

Ξενυχταδικο(Καμμενα Βουρλα)
Δεν θυμαμαι το όνομα για αυτο και εβαλα γενικο τιτλο. Οποιος το ξερει ας το συμπληρωσει. Το μαγαζι ειναι επι της εθνικης πηγαινοντας για Λαμια λιγο πριν φτασουμε στα Καμμενα Βουρλα. Πνω σε μια στροφη λιγο πριν δουμε τα πρωτα σπιτια. Ειναι 24ωρης εξυπηρετησης και έχει σαφως καλυτερο φαγητό απ οτι ο ΄΄Λεβεντης΄΄ που βεβαια βρισκεται αρκετα χιλιομετρα πριν. Εχει εποχιακη κουζινα και σχετικα υποφερτη ποιοτητα, για μαγαζι του..δρομου ειναι μια καλη λυση καλυτερη απ οτιδηποτε αλλο μεχρι αυτη την περιοχή. Δεν ειναι βεβαια κατι σαν ΄΄μνημειο΄΄που πρεπει οπωσδηποτε να σταματησει κανεις αλλα εαν ειναι να γινει το..παραστρατημα μεχρι αυτα τα χιλιομετρα, καλυτερα εκει παρα στον συνονοματο του προεδρου της Ενωσης Κεντρωων.

 
OP
OP
Seihis

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.086
Like
6
Πόντοι
16
μαυρο στην σταυροπολη εχεις φαει;
με το αζαξ του  :2funny: :2funny: :2funny:

Απο ποτε τρωνε το μαυρο στην Σαλλονικα?  :s&m_3:
Για γραψε καμια extra πληροφορία γιατι εχω μεινει στους παραδοσιακους τρόπους και πλεον δεν το μπορώ ουτε σε κεικ. :2funny:
Αν και γενικά με..πλανεψες αδερφε με τον ΄΄άσπρο σιφουνα΄΄ καθε πληροφορια ειναι χρησιμη και αναλογως θα εκτιμηθει :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom