Νέα

Colobara σε Ανατολικη Αττική

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Seihis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.086
Like
6
Πόντοι
16
Ξανα μετα απο καιρό, βρηκα χρόνο και κυρίως..όρεξη για να (ξανα)γραψω ότι μπορεί να φανεί βοηθητικο στο..θεμα.
Λοιπόν, το άνοιγμα εδω έχει να κανει κατ αρχας γιατι υπαρχει...΄΄θεμα΄΄ αλλα και γιατι οι...γνωστες της περιοχής...σιωπούν!! Παρατήρηση..ειναι αυτό και δεν νομιζω ότι δεν υπαρχουν...΄΄συναδελφοι΄΄που δεν γνωρίζουν τα..συγκεκριμενα  ΄΄πολιτιστικα κεντρα΄΄. Μάλλον τηρείται μια .άτυπη..ομερτά , αλλα εγω ειμαι ανατροπέας!! και θα την σπασω την..σιωπή αυτή. :rockon:

Μαγαζακιον πρωτον...Χωρίς όνομα( Αλλα δεν έχει..σημασια..αυτο)
Για να μην νομισει ξανα κανείς..διαφορα ή ότι απλως κατι ειδα αφου δεν γραφω όνομα να εξηγησω ότι κατ αρχας το club το γνωριζω περισσοτερο απο μια..6ετια αλλα ειτε φανει περιεργο ειτε όχι δεν ...έχω συγκρατησει τι..γραφει..η..ταμπέλα.
Παμε όμως στα ειδικα. Το μαγαζακι βρισκεται πανω στον δρομο που ΄΄ενωνει΄΄το Μαρκόπουλο με τις παραθαλάσσιες περιοχές. Η ..βασικη διαδρομη για όσους δεν γνωριζουν τα στενά και τα πλατιά στο Μαρκόπουλο, έχει ως εξης: Φτανουμε στην κεντρικη πλατεια του Μαρκοπουλου και ακολουθουμε τον δρομο με κατευθυνση αριστερα της εκκλησιας(ειναι στο δεξι μας χέρι αν ερχομαστε απο Αθηνα) ..όπως αυτος μας παει, με κατευθυνση προς Πόρτο Ράφτη. Ο δρομος ειναι πολυ γνωστος για οσους εχουν παει προς Π.Ραφτη και πολυ ευκολο να βρεθει για οσους δεν γνωριζουν. Απο την στιγμη που αφησαμε την..πρωην πλατεια(κεντρο το λενε τωρα) και έχοντας προσπερασει δεξια μας παντα, κατι τραπεζες, 2 βενζιναδικα και τελευταια το..αστυνομικο τμημα ..ελαττωνουμε ταχυτητα!! και περιπου 50-60 μετρα μετα..περναμε..απεναντι..προσεκτικα γιατι ειναι δρομος που..τρεχουν. Υπαρχει...ταμπελα και μεγαλη μάλιστα(εγω δεν την θυμαμαι τι γραφει) χωρος για παρκινγκ, μπροστα και διπλα( υπαρχουν μαγαζια με ..χωρο). Στην ουσια το μαγαζι αυτο ειναι πριν την διασταυρωση του δρομου 100-200 μετρα, που παει δεξια προς Π.Ράφτη και αριστερα για Βραυρωνα.
Κατ αρχας μην ξεγελαστειτε αν δειτε απ εξω καμια 10αρια στριμωγμενα ..αυτοκινητα. Τα 5-6 απο αυτα ανηκουν σε...κυριες του ιδρυματος, οποτε θα ξερετε ότι για να έχει μεσα κοσμο δεν θα πρεπει να υπαρχει θεση κενη απ εξω απο το μαγαζι. Προχωραμε και μπαινουμε..με αερα πάντα, αλλα οχι και πολυ γιατι εκει ειναι..μεσόγεια. Κλασσικο μπαρ..περιφερειας, με τραπεζακια λιγα απεναντι απο το μεγαλο μπαρ. Προτιμαμε να καθισουμε μπαινοντας αριστερα στο μπαρ, κανει μια ..άνετη γωνια η διπλα και κατω στο τραπεζακι που ειναι η ποιο..καμουφλαζ περιοχή. Τα ποτα είναι..μετρια για..αγνωστους, σχετικως καλα για..γνωστους με τιμες λογικές( 5-6 ποτα πελατων, 8-12 μεχρι 15 των..κυριων..καπου εκει οι τιμες) Κυκλοφορει...μπομπα για αυτο προσοχη στο τι θα παραγγειλετε. Ποτα τυπου βοτκα-τζιν-ουισκι..αφηστε τα αν πατε για πρωτη φορά και αν δεν ειστε ..έμπειρος ποτης να αναγνωριζετε τις διαφορες. Εαν ειστε σε τετοια κατηγορια απαιτειστε άφοβα..συγκεκριμενη μαρκα χωρις...αναψυκτικα χυμους, δοκιμαστε το και αν συμφωνειτε!! ζητειστε...ξεχωριστα τα..επιπλεον κολες,χυμους,σοδες κλπ. Αυτο ισχυει για..παντου, ποσο μαλλον εδω που ειναι..εξακριβωμενο ότι κανουν...πονηριές.
Ιδιοκτητες ειναι ενα..ζευγος??? δεν έχω ακομη..εξακριβωσει την..σχεση αλλα η madam ειναι Ανατολικης προέλευσης και ΄΄μπανισιμη΄΄, μονο που δεν κανει βολτες ουτε μεσα, ουτε εξω απο το μαγαζί. Ο ...σερ αγνωστου..προυπηρεσίας το παιζει όμως γενικως ..τσιλιαδορος εντος..χωρου.
Το έμψυχο υλικό ειναι ηλικιας 25 και άνω, αλλά οι ..πιπινολάτρες μην κανετε χαρές συνηθως αυτο ειναι σπανιο, αντιθετα ευδοκιμουν τα 30-40. Εθνικοτητες λιγες αλλα σαν βαση ομαδας..ελληνιδες και οι πολλες απο πρωην σοβιετικη ένωση (με καθε προέλευση της μετεπειτα διασπασης)και πολωνια. Γενικως το..καστανο/ξανθό έχει μια προτεραιότητα σαν χρωμα.
Στο μαγαζι ΄΄συχνάζουν΄΄αρκετοι..ώριμοι κύριοι...άξιοι καταθετες/χορηγοι των κυριων και κορασιδων απο την εν γενει τριγυρω περιοχή, οποτε το..αγκαζαρισμα δεν είναι καθολου άγνωστη εικονα. Για όσους δεν καταλαβαινουν να μεταφρασω πως..αγκαζε ειναι οι περιπτωσεις που οι...΄΄χορηγοι΄΄τις έχουν ...μονοπωλιο για οσο ειναι..εκει, καταβαλλοντας φυσικα και το αναλογο..ενοικιο.Εμφανίσιμες ειναι οι περισσοτερες και μιλουν απο ellinikos μέχρι..ελληνικά. Στο θεμα τωρα, του τι μπορει να γινει σε αυτο το κεντρο διασκεδασης.Η..απαντηση ειναι... Ότι...θελετε! καθως υπαρχει η περιπτωση για..΄΄εξοδο΄΄ με το αναλογο αντιτιμο φυσικα...το λενε και΄΄βολτα΄΄κατα την ωρα...υπηρεσιας, αλλα κυριως..μετα την ..λειτουργία. Οπου μετά υπολογιστε ότι το...νωριτερα ειναι στις...5 το πρωί!!Αυτα σε γενικες γραμμες και με καποιες βασικες προυποθέσεις. Η πρωτη περιπτωση της..άμεσσης ΄΄εξοδου΄΄ ειναι κομματακι δυσκολο να συμβει με την πρωτη φορά αλλα δεν..αποκλιεται κιολας, αναλογως πως θα σας...κοψουν. Για το επομενο σταδιο εξαρταται και απο το πως θα το χειριστείτε. Θα γινω πιο αναλυτικος στην συνέχεια.
Κατ αρχας στα εντος μαγαζιου δεν χρειάζεται να κανετε στην αρχη τιποτα. Καθεστε και έρχονται απο μονες τους οι...΄΄λευτερες΄΄οπότε ειτε δεχεστε ειτε..περιμενετε ή καλειτε κατι...άλλο. Ευγενικα φυσικά παντα γιατι υπαρχουν και μερικές που δεν...΄΄μασανε''.
Απο τα ΄΄αξιοθεατα΄΄και...΄΄ενδεδειγμενα΄΄της ομαδας ειναι κατ αρχας 3 ελληνιδες, ετων 35+..εκαστη. Ξεχωριζουν...μαλλον ευκολα καθως η μια εαν δεν ειναι πισω απο το μπαρ θα ξεχωριζει κατ αρχας το πανω μερος λογω πλουσιας και μακριας μπουκλας. Τωρα αν ειστε απο αυτους που τους αρεσουν τα..ανατολιτικα ξανα οι πιθανοτητες για να  έχετε ΄΄επαφη΄΄ειναι πολλες καθως αν δεν..καθεται..πραγμα σπανιο για νωρις τουλάχιστον, θα..κουνιεται με τετοιο τροπο που θα θελετε να κανετε μια σταση στην πλατεια...κωλιατσου. Αυτη η..πλευρα.. ξεχωριζει..Ιστορικη...περιοχή!! Για να φτασει βεβαια αυτη η..ωρα, πρεπει να προηγηθουν αλλα..βασικοτερα. Εφ όσον ειναι...΄΄λευτερη΄΄ καντε το πρωτο βημα, εαν δεν ειναι...μην απογοητευτειτε...Η ελπις πεθαινει τελευταια, αλλα μεχρι να έρθει η ωρα αυτη, φροντιστε που και που να...σιγοτραγουδάτε. Εφ όσον βεβαιως γνωριζετε και σας αρεσουν τα ελληνικα, παιζουν και ..΄΄καλα΄΄τραγουδια λαικα όχι μονο σκιλε και γαβ άρφ. Ειναι το..βασικο..κουμπι της ΄΄κυριας'' το..τραγουδι και το..΄΄μικροφωνο΄΄..γενικως!! φυσικα όπως και ο ..χορός. Ειπαμε οτι ξεχωριζει απο το μαλλι αλλα και απο το προσωπο, ειναι...όμορφη για τα χρονακια της, κυριως γοητευτικη και ενα απο τα συν της απο την μπροστινη πλευρα ειναι το στομα της. Δεν θα περασει..απαρατηρητο, φυσικα για πολλους λογους και όχι μονο για..καλλιτεχνικούς. Οποτε έχοντας αυτες τις...βασικες για την περιπτωση πληροφορίες..χειριστειτε το, αναλογα το θεμα. Το τι θα επακολουθησει δεν μπορω να το εγγυηθω ..περιεγραψα όμως το τι...γινεται και τι δυνατοτητες υπαρχουν. Εαν παντως όλα πανε..καλα να έχετε παντα υπ όψιν ότι δεν ειναι παντα όλα επι..πληρωμή...περιμενετε να ακουσετε αν θα υπαρξει...τιμη, γιατι ? ειπαμε οι ΄΄καλλιτεχνες΄΄ ειναι..άλλης κατηγορίας. Προσοχη μονο μην φανει ότι ήδη ξερετε για τα γουστα της γιατι μονο χαζη δεν ειναι. Καντε της..έκπληξη!! μιλωντας για τετοια θεματα και ειναι βεβαιο οτι θα της κεντρισετε το αρχικο βασικο ενδιαφερον. Ειναι όμως και αρκετά..πολυέξοδη ειδικα στις νεες γνωριμίες και φυσικά..έμπειρη. Πινει κανονικο..αλκοολ ειδικα εαν ειναι μεσα απο την μπαρα. Καλο θα ειναι εαν και εφ οσον σας..ενδιαφερει να την κερασετε 1 ποτο και ας μην την δειτε ...προσωπικως και ιδιοχειρως εφ οσον βεβαια εχετε βλεψεις για επομενη..επισκεψη.
Εφ οσον δεν...με την πρωτη κυρια, μπορουμε να ψαξουμε ολιγον προσεκτικα όμως γιατι ειμαστε στο δυσκολο σημειο να ξεχωρισουμε μεσα απο μια..φωλια με ξανθιες μια...συγκεκριμενη. Το κακο ειναι ότι αυτη δεν μοιαζει καθολου με ελληνιδα καθως ειναι ΄΄βορειων προδιαγραφων΄΄με μπαλκονια με..γαλα+ και ειναι και λευκου χρωματος. Ειναι όμως..ελληνις βέρα! Ειναι απο..αρκετα φιλικη στην αρχη έως και..πανετοιμη ..στην συνεχεια, με μια ομως διαφορά..έχει..γουστα!! οποτε εδω αν δεν ειστε στα (βασικα??)πλανα της δεν ειμαι σιγουρος για το αποτελεσμα. Τα βασικα της ειναι οτι θελει παρεα, συνηθως όχι και τοσο..νεους καθως ειναι και της ..παρλας και βεβαια οι κατω των 30 έχουν σαφεις προσανατολισμους και ανυπομονησιες και καλα κανουνε, αλλα εδω ισως να δυσκολευτουνε. Οι ανω των 35 έχουν καλυτερα ποσοστα τυχης..γενικως. Απο θεμα εμφανισης ειναι...αξιογαμητη, όπως και η προηγουμενη...η ΄΄αοιδός΄΄. Το αξιοσημειωτο της ιστορίας ειναι πως ενω ειναι...βεβαιωμενα με καθε αποδειξη και σφραγιδα 40 δεν δεν φαινεται ουτε για 35.Εδω αν ειστε..εντος΄΄εγκρισεως΄΄θα πιειτε/πειτε και θα κανετε/συμφωνησετε σχετικα εύκολα ότι ειναι να ακολουθήσει. Συνηθως όλα πανε για..μετά το..προγραμμα. Δεν ειναι ουτε εδω..βεβαιο ότι θα υπαρξει..τιμη για αυτο..βλεποντας και κανοντας. Μην πατε σαν...άσχετοι, ποσα θελεις για μια ωριτσα μαναρα μου και τετοια. Καντε το παιγνιδι σας και θα δειτε που παει η ιστορια. Η τιμη όμως τιμη δεν έχει και μπορει να ακουσετε απο τιποτα έως και..κανενα ενοικιο αν δεν το εχουν πληρωσει. Απ όσο παντως...΄΄γνωριζω΄΄το ταβανι δεν εχει ξεπερασει τα 150 όπου βεβαια δεν υπαρχει...ωραριο και φθανει άνετα μεχρι και ..οσο παει, αν ΄΄εχετε ή προσφερετε χωρο δικο σας΄΄ και φυσικα όρεξη για hospitality. Η κυρια επιμενει να θελει το δικο της ποτο και εχει τους λογους της γιατι πινει μονο..κρασί το οποιο το χρεωνουν για απλο ποτό. Αν την αφησεις μπορει να πιει και την νταμιζανα οποτε...καλο ειναι να υπαρχει..κοντρολ.
Το επισης βασικο κοινό που έχουν οι δυο συμπατριωτισσες ειναι ότι έχουν κοινο όνομα αλλα δεν ειναι και τοσο φιλικες μεταξυ τους, οποτε αν σας έρθει να φωναξετε τυχαια..Νικη μπορει και να σκασει ..διδυμο και αν μαλιστα τυχει και σας...γουσταρει η μια..το schow μεταξυ τους δεν..αργει. Για αυτο αν πατε...ντοουετο και οχι single ..φροντιστε εαν και εφ οσον γινει το..διδυμο να καθισετε με τετοιο τροπο ώστε να μην πολυεχουν επαφες ..μεταξυ τους.
Τριτη αξιολογηση και τελος με τα βασικα ελληνικα προιόντα η ποιο ώριμη της ΄΄παρεας΄΄...(δεν πολυ συμπαθιούνται αυτες μεταξυ τους και ας δειχνουν...άλλα), ετων κατα δηλωση 35, κατα πρωτη αποκαλυψη 38, κατα..ταυτοποιηση..40.. Η κυρια ειναι συνηθως ντυμενη με σκουρα χρωματα κυριως μαυρα για να κοβουν και καποια..κιλακια, η..τελος παντων ΄΄σκοτεινα΄΄, μαυρα μαλια προς το μπουκλε της ΄΄καλλιτεχνιδος΄΄ αλλα ποιο..λαικο στυλ, μπουζουκια σκυλε εθνικη οδος τελευταιο τραπεζι διπλα απο την πορτα εξοδου. Χαρακτηριστικο της οι ..αεροσακκοι αλλα και η πισω..αεροτομη..μετριου αναστηματος έως και..ταπα χωρις τακουνια. Κλασσικη ελληνιδα..περασμενης τεχνολογίας, δεν ειναι σιγουρα η πρωτη επιλογη με το ματι...αλλα σε καταστασεις ..απο ψιλο μεθης και..περα, δεν περνει κακο..βαθμο..την ταξη την περναει με..σπρωξιμο.Παρα πινει, τον αγλεορα..δηλαδή, αλλα επειδη οι καιροι ειναι ..δυσκολοι αν της βαλεις φρενο απο την αρχη δεν..αντιδρά. Καλο ειναι γενικως να μπει..ρεγουλο..ξεκινωντας το show και όχι στην...πορεία. Εδω το θεμα ειναι...ποιο ξεκαθαρο. Τιμη ταριφα απο 120-150 κυριως οταν κατεβασουν τα ρολλα και...ότι και όπου και οσο προκυψει.Δεν υπαρχουν περιορισμοί ουτε επιλογες-γουστα..οπως ..ισως καποιες άλλες.
Συνεχιζουμε γιατι το μαγαζι έχει και αλλοδαπα ΄΄τεμαχια΄΄ που μονο απαρατηρητα δεν περνανε ειδικα 2 απο αυτα.
Δεσποινίς( πρωην κυρια ειναι αλλα ετσι..δηλωνει πλεον) Ουκρανικής καταγωγής..λεει..όρκο δεν περνω αλλα καπου απο εκει πάνω πρεπει να προερχεται η...φυτρα της, ετων 30..ετσι λεει..τοσο φενεται, αλλα ειναι 36..κλισμενα και εξακριβωμενα. Δεν φαινεται όμως για τοσο, παρα το ότι πινει το..καταπετασμα...πάντα. Το κυτταρο εδω εχει κανει το..θαυμα του. Μεσα στο μαγαζι τα υγρα απο το μπαρ, έξω απο αυτο...αλλου ειδους. Υψηλων..προδιαγραφων  1.75+, με τακουνια περναει το 1.80, οποτε εαν ειστε ..λιγοτερο καλυτερα να καθεστε, εξαιρετικές αναλογίες, απολυτα συναγωνισιμες με τις δυο συμπατριωτισσες στους πανω ορόφους και επι πλεον βορεινης κατασκευης ..σκελετο και..άκρα..μακρια, πανω και κατω. Ξανθιας αποχρωσης..πάντα. Δεν έχετε παρα να την καλεσετε αν την βρειτε..ευκαιρη, αλλα καντε και κανενα νοημα ακομη και αν έχει..παρεα..μπορει να τον έχει φαληρισει ηδη τον..προηγουμενο. Βεβαια στα νοηματα..διακριτικα να ..βλεπει μονο αυτη και αφου τσεκαρετε και απο τον καθρεφτη(τεραστιος) οτι ο...καταθετης δεν ειναι στην..πριζα και εχει βγαλει..ρανταρ. Υπαρχουν και..΄΄αισθηματίες΄΄ ειδικα στις...΄΄επαρχίες΄΄.Το τι θα κανετε εξαρταται όχι τοσο απο το πως θα σας κοψει όσο απο την....ώρα..την στιγμη δηλαδή. Μην διστασετε για..απ ευθειας προτασεις και αφου πρωτα εχει γινει η σχετικη..χειρονακτικη εξευρευνηση. Εαν και εφ οσον υπηρξε...καταφατική θεση στο πρωτο σταδιο ειστε σε καλο δρόμο. Προτεινετε της και αυτης..το ξεχασα πριν, ισχυει για όλες, να πατε για..φαγητό ειδικα εαν έχει προηγηθει..οινοποσια. Λογικα θα πρεπει να σας πουνε ναι χωρις μα και μου. Αν συμβει κατι αλλο και ακουσετε περιεργες..δικαιολογιες ειστε σε δυσκολο..περασμα.Κατι δεν έχει παει..καλά. Εξυπακουεται βεβαια οτι θα εχετε ηδη παρει τηλεφωνα ειδικα εαν εχετε κανει..καταθεση. Αυτο δεν εξασφαλιζει απολυτα και κατι, όμως εκτος αγώνα συνηθως συμπεριφερονται...ποιο θετικα εαν και εφ όσον θελουνε.
Τελευταιο..κομματι, ρωσσικης? ουκρανικης? (κατι τετοιο) καταγωγής με καλα ελληνικά και επισης καλές..προδιαγραφες. Ετων 32+ ( όνομα δεν θυμαμαι με..τιποτα οσο και να το πάλεψα) αλλα θα προσπαθησω να την..ζωγραφισω. Μακρι μαλλι καστανο-ξανθο, όμορφο προσωπο με ..επισης πλουσια τα ελεη, αλλα οχι οσω των προηγουμενων, εξαιρετικα...ποδια, γενικως ΄΄σφιχτων΄΄προδιαγραφων ...σαν πρωην..γυμναστριας ..ενα πραγμα. Ειναι αρκετα διακριτικη και το λεω γιατι ενω την ειχα ήδη..΄΄σταμπαρει΄΄ και επειδη..έβλεπε ότι ειχα...επαφες με ότι αλλο περιεγραψα δεν έκανε καμια κινηση η ιδια αν δεν της το..ζηταγα. Δειχνει..καπως διαφορετικη και ίσως φανει..μεχρι και ψυχρή ή απροθυμη όμως δεν ειναι, παραειναι..διακριτική και περιμενει τις..κινησεις. Πινει..φυσιολογικα συνηθως και αν...γουσταρει όπως συνηθως και οι αλλες δεν την..κανουν αμεσως, αν τους πεις..ήρεμα με τα ποτα η...κοψε την καταναλωση. Ειναι σαφως δεκτικη σε προτασεις καθε..ειδους και απολυτως αξιογαμητη, ακομη και αν δεν ειναι αυτο το στυλ στα γουστα σας, έχει τον τροπο της να..προσελκυει και μολις ψιλοχαλαρωσει..να καθεται προσφεροντας ..διακριτικα παντα..μια πολυ ωραια..θέα.!! Ο τροπος προσεγγισης ειναι...κοινος, πρωτα γινεται η χειρονακτικη επαφη και βλεποντας και λεγοντας και κανοντας.
Υπαρχει και αλλο υλικο...αλλα δεν έχω παρα μονο..οπτικη επαφή οποτε περαν του οτι ειναι..1-2 αξιοπροσεκτα τεμαχια για αυτο το..θεμα παντα, δεν έχω να πω περισσοτερα αφου δεν έχω ...λεπτομερειες. Ειναι όμως στα υπ όψιν όταν θα..αποφασισω να ξαναπερασω απο τα μερη..εκεινα.
Καλο θα ειναι να μην πατε νωρίς και οταν λεμε νωρις ενοουμε απο 11-12 αν και δεν ξερω ακριβως τι ωρα ..ανοιγουν, συνηθως 10-11 ειναι. Οσο προς το τελος παντα τοσο καλυτερα για το συγκεκριμενο στυλ μαγαζιου.Γιατι ηδη θα έχουν κανει τις καταθεσεις τους οι...προηγουμενοι, οσες πινουνε..σχεδον όλες δηλαδή, ηδη θα έχουν φτιαχτεί και το πεδιο ειναι ποιο...χαλαρο για όλα.Απο..εμπειρια οι καλυτερες ωρες ειναι μετα τις 3-3.30..ειπαμε κλεινουν απο 5 εως και όσο..παει, οποτε ..καντε τους..υπολογισμους σας...για ολα.
Μπορει να τις βρειτε όλες μαζι ιδια..νυχτα αλλα δεν ειναι και βεβαιο γιατι ..δεν ξερω τι..συμφωνίες κανουνε με το μαγαζι ουτε και με ενδιαφερει να μαθω. Βεβαια αυτα λυνονται εφ οσον υπαρξει..επαφη..γνωριμια και τηλ.του ποια ειναι και πότε.
Σπανια θα κλεισετε...΄΄ραντεβου΄΄χωρις να έχετε πρωτα..περασει απο εκεί ακομη και αν έχετε ηδη...΄΄ολοκληρωσει΄΄.
Απο την ομαδα μονο η τελευταια διαθετει δικο της..όχημα.
Στο μαγαζι αυτο κυκλοφορουν ΄΄χορηγοι΄΄ οποτε μπορει να..πεσετε και πανω σε..΄΄αισθημα΄΄. Μην..κολωσετε, αυτοι δεν μενουν συνηθως μεχρι αργά αλλα ουτε ειναι και καθε βραδυ εκει αφου έχουν..δεσμο!! Καντε εσεις τις προσεγγισεις σας..διακριτικα και αφηστε τους να χαιρονται την ευτυχια τους.
Και ενα τελευταιο αλλα πολυ...βασικο. Ξεκαθαρειστε ευθης εξ αρχης την θεση και την..σταση σας. Αν σας κοψουν για χορηγους και αγαπουληδες θα σας ..κολλανε απο μονες τους, απο την ωρα που θα παρκαρετε..που λεει ο λογος. Εαν όμως ειστε..ξεκαθαροι και να τσινισουν δεν..πειραζει καλο για εσας ειναι να υπαρχει..συναγωνισμος..μεταξυ τους. Μην κολωσετε να πειτε..ΔΕΝ θελω σε δευτερη,τριτη επισκεψη και να..πατε..παρακατω.
Αυτα βεβαια ισχυουν για...παντου οχι μονο για εδώ, αλλα καλο ειναι να..επισημαινονται για όσους δεν έχουν ιδιαιτερη εμπειρια. Αλλο..ευγενης ..αλλο μαλακας.
 
OP
OP
Seihis

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.086
Like
6
Πόντοι
16
Colobaron....(Λυχναρι???..δεν περνω και..όρκο..ξανα) ..καλειται συναγωνιστης προς επιβεβαιωση και αν δεν γινει..δεν ξερω τι να πω...Θα με κανετε να ..ξαναπιω σύντομα.
Το μαγαζι αυτο βρισκεται στην περιοχη της Αρτεμιδας=Λουτσα...λιγο πριν το τερμα των αστικων λεωφορειων, περιπου 100 μετρα, της γνωστης παραλιας όπου για να κολυμπησεις πρεπει να περπατησεις 1-2 χιλιομετρα μεσα στο νερο και καμια 500αρια μετρα απ εξω πηδωντας πανω απο κεφτεδακια, σουντζουκακια και καθε αλλου..εδεσματος.
Αφου φτασουμε στην διασταυρωση της Λουτσας, οπως ερχομαστε απο Σπατα, εχουμε περασει απο αεροδρομιο και περιμενουμε να φτασουμε στα..τελευταια φαναρια για όσους δεν γνωριζουν. Εκει παμε αριστερα και αφου περασουμε ολη την σειρα με τα παραλιακα μαγαζια στο αριστερο μας χερι, αρχιζει ο δρομος προς..παραλια. Ιδιος ειναι, ιδια πορεια έχουμε. Περιπου 500 μετρα απο την αρχη της...΄΄παραλιακης΄΄ στο αριστερο μας χερι θα δουμε ενα..χωμενο στα βαθος κηπος μαγαζι με μια ταμπελα..οχι και τοσο..φωτεινη. Προσοχη γιατι πριν υπαρχει και άλλο το οποιο όμως δεν έχει καμια..σχεση. Για να ειμαστε..σιγουροι οτι φτασαμε στο σωστο μερος..επιβεβαιωνουμε οτι το μαγαζι ειναι πανω στον δρομο σε..στροφη, το αλλο σε ευθεια, και ακριβως απεναντι απο την εισοδο υπαρχει ενα...εικονισμα!! Προφανως καποτε κατι...ειχε συμβει εκει. Τελος παντων αφηνουμε τα θεια στην ησυχια τους και παμε για το..κωλαδικο!!
Πορτα κηπου..ανοικτη περπάτημα, πορτα εισοδου...σπρωχνουμε και μπαινουμε.
Ειμαστε μεσα και αριστερα μας κατα μηκος ειναι το μπαρ(τεραστιο) και απεναντι...πιστα!! και διπλα απο αυτην και στις δυο πλάγιες της πλευρες, σειρές απο τραπεζια. Στην ποιο μακρινη πλευρα, την μεσα θα δειτε(τροπος του λεγειν)..κοσμο..διασδιακριτο..καθως το μαγαζι εχει παντα πολυ χαμηλο φωτισμο. Εκει ειναι ο χωρος που..παρκαρουν τα ΄΄τεμαχια΄΄που δεν έχουν δουλεια. Αν θελετε να καθησετε σε τραπεζι μην πατε εκει..δεν..συμφερει, προτιμηστε την αλλη πλευρα πιστας, μπαινοντας δηλαδη αμεσως δεξια η τον χωρο διπλα στην..γωνια του μπαρ , μπαινοντας αριστερα. Επισης η..γωνια που κανει το μπαρ ειναι παντα το..καταλληλο..σημειο.
Το κεντρακι αυτο δεν ειναι καινουργιο, προυπαρχει καμια 15ετια και μην μου πειτε πως γινεται να το ξερεις και να μην θυμασαι ακριβως το..όνομα. Ε δεν θυμαμαι ουτε το ξερω απο τα εγκαινεια...και παμε..παρακατω.
Ιδιοκτητες ειναι το ζευγος που ειχε πριν πολλα πολλα χρονια μαζι με καποιους αλλους, ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε το...γνωστο στους..βετερανους των μαχων κυριως, Tropicana στο κεντρο Χαλανδριου. Για περισσοτερες λεπτομερειες ανατρεξτε στο καταλληλο ..τοπικ!! εκει και καντε..ερωτησεις.
Τωρα το..επιβλεπει μονη της η Μαιρη, 45+ εντελως προστυχοσεξυ, madam πλεον, αλλα μην διανωθειτε να κανετε κατι..περα απο..αστειακια και αυτα εαν και εφ οσον βρειτε..ανοικτο πεδιο.., γιατι...θα δυσκολευθει να σας βρει και η Νικολουλη ακομη. Δεν σημαινει οτι..κινδυνευετε ..καθε αλλο..απλως δεν ειναι για..μαγκιες και κυριως για τσαμπα..μαγκες. Εφ οσον τετοιο θεμα και ζητημα δεν υπαρχει..παμε στα ενδιαφεροντα.
Ο χωρος ειναι σαν disco επαρχιακη, δεκαετιας 80'ς. Πιστα με μια μπαλα, αυτες τις ασημι που γυριζουν, και κατι φωτορυθμικα τυπου εποχης...προ χριστου, το εχουν καπως αλλαξει πλεον με..τραπεζοκαθισματα...ζαχαροπλαστειου!! οποτε αν ειναι να καθισετε καπου προτιμηστε οχι ακριβως τραπεζι αλλα χωρο που να εχει και πλατη. Υπαρχουν οι πλευρες στους τοιχους αλλα συνηθως ειναι..κατειλημενο το μεγαλυτερο μερος, οταν έχει κοσμο.
Οι πελατες εδω ειναι καθε..ειδους και καθε ηλικιας. Απο..ανηλικα??? εως και pornosexyman , σοβαρους κατα τα αλλα κυριους που περνανε να πιουνε το..ποτακι τους.Ετσι θα λενε δηλαδη αλλου. Μπορει να συναΝτησετε οτιδηποτε κοσμο μεσα, απο βαρυμαγκες μεχρι χεβιμεταλαδες. Αναλογως την ημερα την εποχη την...ομαδα..δεν ξερω αλλα υπαρχει ενα..αλλαλουμ..προσσωπικοτήτων.
Ποτα υπαρχουν και ..καθαρα..και demi και μπομπες και ..οτι θελεις.
Τα εχω ξαναγραψει για αυτα και παραπανω συνηθως οι...΄΄νεοι΄΄πελατες περνανε (άτυπη)δοκιμασια. Καντε και εσεις τα δικα σας και με τα ποτα μην..πεζετε. Απαιτειστε να έχετε αυτο που ζητατε οχι κατι αλλο. Αν σας δουνε οτι..ξερετε δεν θα πανε να την κανουνε ακομη και αν δεν σας ξερουνε. Τουλαχιστον θα σας πουνε οτι δεν..έχουνε η ειναι αλλη μαρκα που σημαινει β΄γ΄διαλογης. Οι τιμες ειναι 5-6 τα πελατιακα και 7-10 τα..κερασματα. Δεν θυμαμαι και τοσο καλα τις τιμες στα..επαγγελματικα αλλα μαλλον και τα σπεσιαλ εχουν μικρη..διαφορα δηλαδη δεν ξεπερνανε τα 12 ευρω. Δεν ειμαι ομως απολυτα..βεβαιος. Εχω πανω απο 1 μηνα να περασω απο εκει και οι πιθανοτητες να εχουν..κατεβει ειναι ..αρκετες. Το συνηθίζουν οταν υπαρχουν..κρισεις.
Το..συστημα ειναι μαγαζι κονσομασιον, που σημαινει εν πρωτοις οτι και σε ολα τετοιου ειδους μπαρ. Οι..απλες υπηρεσιες δηλαδη παρεα των κοριτσιων ή των κυριων. Η διακριση ειναι..ηλιακη φυσικα αλλα οχι μονο ετσι.
Το..μειγμα της ομαδας ειναι εντελως multi όπου υπαρχει μια βασικη ομαδα απο ελληνιδες, όχι πολλες..μειονοτητα ειναι συνηθως και οι υπολοιπες αλλοδαπες απο ..παντου. Δεν υπαρχει δηλαδη μια μονο πηγη, κατα καιρους υπαρχουν βουλγαρες, μολδαβες, ρωσσιδες, ουκρανες, πορτορικανες και τελευταια κανανε την εμφανιση και οι...γαζέλες. Κανονικες..αφρικανες ..κατραμι μερικα...ξεχωριστα κοματτια.
Τα όπλα του μαγαζιου..αλλαζουν κατα περιοδους αλλα ειπαμε υπαρχει και ο κορμος της ομαδας.
Η βασικη που κραταει τα..μποσικα ειναι μια Βουλγαρα...μανταμ πλεον και αυτη γιατι περασανε τα χρονια ετων 40+ αλλα πολυ καλα διατηρημενη. Ξανθια υψους 1.70+ με τακουνια..πανω απο 1.75+ με σωμα εξαιρετικα προσεγμενο για την ηλικια της και όχι μονο και αν δεν έχει..ριξει και 3-4 μαζεμενα ξενυχτια και αρκετά εκφραστικο προσωπο. Κοινως ενα περιποιημενο, φροντισμενο..σκυλί. Επαγγελματιας..σε ολα της. Το οποιον σημαινει κατ αρχας..κονσομασιον, όπου θα σας εξευρευνησει...για να δει τι..προεκτασεις μπορει να υπαρξουνε. Δεν..μασαει αλλα δεν ειναι και μιγιαγκιχτη. Για να ξεκινησει η..επαφη ειναι απαραιτητη η..καταθεση, κατ αρχας των..ποτων. Πληθυντικος εδω γιατι με 1-2 ..προκοπη δεν..γινεται. Τα 2πλασια και αφου υπαρξει...το πρωτο σταδιο, το οποιο δεν ειναι δεδομενο για ολους και ας πληρουν τα βασικα κριτηρια, δηλαδη της ..καταθεσης θα φανει αν ..επιτρεπει περαιτερω προσεγγισεις. Στα απλα θα μεινετε με τον π... στο χερι ή θα σας τον εχει κατεβασει. Στα..ποιο επομενα θα..αποδεχθει την προταση...΄΄για βολτα΄΄. Εδω ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα..υπαρχει τιμη αλλα οχι παντα...σταθερη..κυμαινεται απο 100-150 και το προγραμμα περιλαμβανει περιηγηση στην..παραλια. Απαραιτητη προυποθεση να εχετε αυτοκινητο και μιας και μιλαμε για την συγκεκριμενη lady εαν το ..όχημα..μετραει ειναι και..άνετο ..τοτε ειστε σε καλο δρομο. Χρησιμοποειστε σαν...οπλο απο πριν παιζοντας με κανενα μπρελοκ, αναφεροντας το και τετοιες...γυφτιες που εδω ομως..μετρανε.
Εξυπακουεται πως σε μια τετοια περιπτωση θα ακολουθησει και επιπλεον επαφη αν το..θελησετε. Δηλαδη γινονται και..ενημερωτικα σεμιναρια κυριως κατ..οικον ..γενικου περιεχομενου. Ευνοουμενες περιοχές τα Βοριο Ανατολικα Προαστεια. Οι επισκεψεις ειναι σχεδον παντα με..αντιτιμο αλλα δεν το δενουμε και..κομπο καθως η μανταμ έχει ακομη..καψες, οποτε αν της γυαλισετε και σας ΄΄γουσταρει΄΄ τα υπολοιπα τα βρισκετε...μονοι σας. Δεν θα την βρειτε ..καθε ημερα, αλλα ουτε ειναι και σιγουρο πως θα κυκλοφορει έξω απο το..μπαρ εν ωρα υπηρεσιας.
Δευτερη τη ταξη και..χρονικα και στα..ένσημα ελληνις ετων 30+κατι θα σας πει, 40..βεβαιωμενα ειναι. Ακουει στο κανονικο της όνομα Λιτσα και αν και ειναι..αρκετα γυμνασμενη, ειναι και μεγα..ρουφηχτρα κατ αρχας σε οτι αφορα τα ποτα, οποτε οι προδιαγραφες ειναι κανονικοτα ελληνικες. Κωλος αχλαδι..σφιχτος βεβαια για τα χρονακια της αλλά όχι και τα υπολοιπα κυριως οτι αφορα τα..μπαλκονια. Ειναι όμως της..κουβεντας και αρκετα...δεκτική χωρις αυτο να σημαινει ότι
θα της..πιασετε αμεσως τον..κωλο. Θα δειξει..αν σας εχει ΄΄συμπαθησει΄΄ και αυτη όπως και η προηγουμενη και για να καταλαβετε τι..συμβαινει αποκωδικοποιήστε το...που και πως θα..καθονται. Εαν σας έχουν..πλησιασει..κοντα..ειστε οκ..το αρχικο τεστ..περασε. Εαν αμεσως η απο νωρίς υπαρχει και παραπανω διαχυτικοτητα και τα..σκαμπο η τα τα καθισματα..κολλησουν..τοτε ειστε ..μεσα στο σωστο δρόμο. Αρχιζετε να..οδηγειτε.
Βεβαια αυτα δεν..αρκουνε. Εδω πρωτα πρεπει να γινει μια σχετικη..καταθεση σε ποτα. Για να υπαρξει το..επιπλεον θα πρεπει φυσικα περα απο το να συμφωνει αυτη ή οποιαδηποτε άλλη να έχει και..όρεξη. Αυτο δεν..ξερω πως ακριβως τους..προκυπτει..αλλα καταλαβαινω ότι δεν ειναι και τοσο απολυτο σε οτι αφορα αυτες τις δυο. Δηλαδη εχεις τα χωνεις και τον..χωνεις.
Τριτο και καλυτερο απο τα προηγουμενα δυο, Μολδαβό ετων 26..(λεει) και φαινεται..και ειναι,εξαιρετικων προδιαγραφων, αλλα με ..ελαττωματα..ακριβά. Δεν..εμφανιζεται..εκει..συνεχεια, αλλα οταν θα ειναι θα ξεχωριζει και λογω ..εμφανισης αλλα και λογω..κουνηματος που δεν ωφειλεται μονο στην θηλυκοτητα αλλα και στο τι..έχει προηγουμενως πιει. Εξακριβωμενο επισης οτι πινει τα..παντα..κυριολεκτικά. Εννοειται ότι ..δουλευει το ΄΄συστημα βολτας΄΄αλλα και μετα και αν της κανει..κεφι δεν γινεται επαγγελματικά. Καποια στιγμη κατι θα ζητησει..βεβαια ΄΄κατι τις΄΄αλλα για..αλλους λογους. Δεν ξερω αν βαζει ταριφα..εντος εδρας ισχυει οτι υπαρχει..γενικως.
Εγραψα..ενδεικτικα απο αυτο το μαγαζι 3 ξεχωριστες..περιπτωσεις αλλα η ομαδα εδω απαρτιζεται απο 10+ άτομα τα οποια συχνα αλλαζουν και..μερικες πηγαινοέρχονται και σε άλλα μαγαζια.
Απο τα αξιοπροσεκτα 2 μαυρακια ..ολα εντελως..κατραμι, το ένα ξεχωριζε περισσοτερο και λογω σωματικων προσοντων..ευκολοπλησιαστα αλλά δυστυχως την ημερα που τα ειδα δεν ηταν οτι ειχα παρεα αλλα δεν της..προλαβα, παρ ολα τα σχετικα μηνυματα με χερια, στομα κλπ που εγιναν. Μπηκαν , βγηκαν καπου τις έχασα και απο οτι καταλαβα ειχανε...ορεξη για βολτες στην παραλια.
Επισης στα υποψιν ειναι και αλλα 2 τεμαχια, αγνωστων..στοιχειων ταυτοτητας, το ενα εξ αυτων μελανουριον με κορμι...άγαλμα..ξεκαθαρα πραγματα καθως χορεψε 1-2 χορο..κουνηματα στην πιστα, αλλα απ οτι φανηκε ειχε...προγραμματισμενη...έξοδο γιατι και αυτη αναχωρησε και ..άργησε να επιστρεψει.Δεν μπορουσα να μεινω περισσοτερο απο μιση ωρα απο την αποχωρηση αλλα αυτο το έχω βαλει ήδη το εβαλα στα υπ..οψιν για προσεγγιση. Το θεμα όμως ειναι όπως με ολα αυτα οτι κανείς δεν ξερει αν δεν εχει τηλ ποτε ακριβως θα την πιασει η...προκοπη για..εμφανιση καθως απ οσο ξερω δεν δουλευουν με μεροκαματο αλλα με οτι..βγαλουνε.
Το καθεστως ΄΄της βολτας΄΄υπαρχει αλλα..προσεχουν κιολας. Αν δεν ΄΄αγριεψουν΄΄λογω..φατσας..στυλ κλπ συνηθως..πηγαινοερχονται μεσα εξω απο το μαγαζί, ειδικα οι νεαροτερες ηλικας που της προτιμουν περισσοτερο. Εδω δεν ισχυει το..θεμα ωρας πηγαινετε όποτε θελετε αρκει να ειναι οι καταλληλες εκεί. Αν και στην ουσια δεν νομιζω καμια να κανει μονο τα..βασικα τα εντος έδρας δηλαδη μονο. Δεν έχω κανει βεβαια και ολοκληρωμενο ρεπορταζ με ολη την ομαδα όμως απ οσα..γνωριζω, καταλαβα και ειδα όταν ημουν εκει όλες το..ιδιο προγραμμα έχουνε.
Ελπιζω ότι κατι προσφερα στην κοινοτητα των απανταχου..τσιλιμπουρδιαρηδων σεξομονομαχων και όχι μονο.

Καλη επιτυχία σε οσους δειξουν ενδιαφερον και μακαρι να μου απαντηθει και το ερωτημα του γιατι δεν..ενημερωνουν οι ..γνωστες της περιοχων αυτων. Θα πει βεβαι καποιος πως και εσυ τοσα χρονια τα ξερεις και τωρα τα ξεφουρνισες. Σωστο, αλλα εγω δεν μενω σε αυτες τις περιοχές και δεν ειμαι και..αυτο που λεγεται..μονιμος..θαμωνας τους. Διατηρω όμως τις επαφες για να μην χανομαστε και κυριως για να μην..ξεχνιομαστε. Ασε που αυτα τα δυο ΄΄πολιτιστικα κεντρα΄΄δεν ειναι τα μόνα...Και ειδικα απο Κερατεα μερια κατι επι πλεον ενδιαφερον υπαρχει. Οκ....λεβεντιες μην τα λετε ολα, αν και μερικα προκυπτουν απο...ταυτοποιησεις μεσω site...γνωριμιων.
Τελος παντων ..ισως και να επανελθω καποια στιγμη με το .αλλο θεμα..που ξεφουρνισα..τωρα...τελευταιο.
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
166
Λεπτομερέστατος!!! Εύγε.
 
OP
OP
Seihis

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.086
Like
6
Πόντοι
16
Να εισαι καλα , ειμαι όμως πολυ περιεργος να δω εαν θα...΄΄μιλησει΄΄κανεις απο εκεινα τα ..μερη. Μουγκα εντελως... Αντε να κανουμε καμια..επανάσταση..καλο καιρο έχει.. :s&m_3:
 

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Μηνύματα
4.025
Like
4
Πόντοι
16
Να εισαι καλα , ειμαι όμως πολυ περιεργος να δω εαν θα...΄΄μιλησει΄΄κανεις απο εκεινα τα ..μερη. Μουγκα εντελως... Αντε να κανουμε καμια..επανάσταση..καλο καιρο έχει.. :s&m_3:
αυτα τα μερη ΑΡΒΑΝΙΤΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ και αυτη η ρατσα δεν μοιραζεται ουτε τον πυρετο της........
περιμενε  να αλοιωθει η συνθεση του πληθυσμου και τοτε ισως......
 

ballader

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
και το όνομα αυτού.......ΑΣΤΡΟ
 

ballader

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
Μαρκόπουλο το μαγαζί λέγεται αστρο, ο seihis τα λέει σωστά σε γενικές γραμμές. Αφεντικό η lila ρουσίδα, ελληνικό ρόστερ Χριστίνα και Νίκη, ρουσικο Ναταλι και ελενα, μια αλβανις και μια μελαμψις.
Λουτσα, το μαγαζί λέγεται mairy queens, πολύ φωτισμός, η αφεντικίνα πρώτη μαγκιά, το ροστερ όπως τα λεει ο seihis, προσοχή στα ποτά (μονά η διπλά), και μακριά απο αλβανία. 

 
OP
OP
Seihis

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.086
Like
6
Πόντοι
16
Μαρκόπουλο το μαγαζί λέγεται αστρο, ο seihis τα λέει σωστά σε γενικές γραμμές. Αφεντικό η lila ρουσίδα, ελληνικό ρόστερ Χριστίνα και Νίκη, ρουσικο Ναταλι και ελενα, μια αλβανις και μια μελαμψις.
Λουτσα, το μαγαζί λέγεται mairy queens, πολύ φωτισμός, η αφεντικίνα πρώτη μαγκιά, το ροστερ όπως τα λεει ο seihis, προσοχή στα ποτά (μονά η διπλά), και μακριά απο αλβανία. 

Έχω καιρό να κανω..εξόρμηση προς αυτα τα μερη, όμως απ οτι βλέπω ο συναγωνιστης ballader την έκανε ολοκληρωμενη την...δουλειά :)
Δεν σε αμφισβητώ όμως ακόμη υπαρχουν μερικές ..προαναφερθείσες, το..ξερω και ας μην πηγαινω. Και δεν ειναι γιατι έχω..ενόραση και αλλα τετοια..ψυχοδιανοητικοπεριεργα.
Το ενδιαφερον βεβαια πανω απ ολα επικεντρωνεται στις νεες αφίξεις ειδικα για το παραθαλασσιο μαγαζακι όπου το να (συν)βρεθουνε ''κορες''απο την γειτονικη περιοχη της ..Ηπειρου ειναι ολιγον..εκπληξη. Θα έχει πλακα αν μη τι αλλο η ΄΄κοντρα΄΄ με τις..ελεινιδες, τις μονιμες. Ο...λυκος στην αναμπουμπούλα χαιρεται.
Νεώτερα...προσεχως
 

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
81
Like
2
Πόντοι
0
Τσεκαρετε και σε κανενα χαρτη τα σημεια συναγωνιστες για οσους δεν εχουμε ιδεα για τη περιοχη και πως να παμε φυσικα
 

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
6.210
Like
656
Πόντοι
146
Τσεκαρετε και σε κανενα χαρτη τα σημεια συναγωνιστες για οσους δεν εχουμε ιδεα για τη περιοχη και πως να παμε φυσικα

Επειδή τυχαίνει να το γνωρίζω ... Αυτό του Μαρκόπουλου λέγεται "Αστρο", όπως σωστα γράφτηκε νωρίτερα - βρίσκεται στο ισόγειο διωροφης μονοκατοικίας όπου ο πρώτος όροφος φιλοξενεί "sex shop" (με τεράστιες φωτιζόμενες επιγραφές μάλιστα) ... Η ακριβής τοποθεσία είναι αυτή:

[URL unfurl="true"]http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=37.892413,23.946262&daddr=&hl=el&geocode=&mra=mift&mrsp=0&sz=18&sll=37.892623,23.94703&sspn=0.003759,0.008256&ie=UTF8&t=h&z=18[/url]
 
OP
OP
Seihis

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.086
Like
6
Πόντοι
16
Astro (Μαρκόπουλο) - Περιοδος επισκέψεων(4-5) Μαιος/Αυγούστος

Το μαγαζί δεν έχει αλλάξει εσωτερικά στον χώρο αλλά στο επι μερους περιεχόμενο του υπήρξαν
σημαντικές προσθηκες. Η ομάδα των καλλιτεχνων δεν είχε πολυ σταθερό χαρακτήρα, ότι περιεγραφα σε προηγούμενο ρεπορταζ δεν υπάρχει πλεον, όμως έχει σημασία το παρόν.
Απο τα δυνατά χαρτια πλεον αποτελεί ενα δίδυμο, καμια σχεση μεταξύ τους, μιας ελληνο...(συμπληρωνετε κατα προτιμηση προς Βαλτικη μερια χωρα) και ετερης μαυρούλας original απο χωρα κεντρικο αφρικής αλλα με χαρακτηριστικά μιγαδας και όχι καζαγκουκου.
Η πρωτη νεαρά προυπηρχε,η δευτερα προεκυψε μαλλον εντος του θερους.Ονοματα, καταγωγες και επι μερους ειδικα χαρακτηριστικα το γραφω εδω και αλλου δεν..ξαναλεω για πολλους πλεον λογους. Οι νεανιδες, ειναι και οι δυο αρκετά Under 30 years old είναι και εμφανισιμες αλλα και διαθεσιμες after.
Όπου after το κλεισιμο φωτων, ταμπελας κλπ ειναι απο την 6η πρωινη. Θα χρειαστει φυσικα η πρωτη προσεγγιση εντος χωρου η σχετικη ανταλλαγη επαφων για να δεσει η σχεση και τα τυπικά όπως τηλ κλπ. Οι τιμες ποικιλουν όπως και ο χρόνος.
Ξεκινά απο..τιποτα, καθως η εξοδος(συναντηση) θα πρεπει να περιλαμβανει τα σχετικά ενος date..μπανιο, dinner και στην συνέχεια beach or hotel room or house αλλα και απ ευθειας συνευρευση με το σχετικο gift σε τιμές κανονικές. Δεν υπαρχει θεμα χρονικου περιορισμού εφ όσον ο καβαλιερος αναλαβει και την βραδυνη μετακινηση προς τον χωρο εργασιας κυριως για την μιας εξ αυτων, η ..ετερα διαθετει μεσον μετακινησης.
Εντός γηπέδου υπάρχουν και αλλα τεμάχια με ιδιαιτερη ευκολια προσεγγισης και υποσχεσεων for all αλλά ειναι χαμηλότερων προδιαγραφων, όχι παντως μη εμφανισιμων. Θεματα γουστου ειναι αυτά εγω δεν προσεγγισα περισσοτερο απο τα εντος εδρας, μια εξ αυτων(μελαχροινη 30-35) θα την πηγαινα μια..τουλάχιστον εκδρομούλα εαν δεν υπηρχαν οι προαναφερθείσες.
Τελευταία επίσκεψη στον χωρο στο..μπασιμο του Αυγούστου, τα βασικά δεδομενα ακομη ισχύουν.
 
OP
OP
Seihis

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.086
Like
6
Πόντοι
16
Paradise (Λαγονήσι) - Περιοδος επισκέψεων(6) Μαιος/Αύγουστος

Παλιο μαγαζί που πρεπει να ηταν καποτε..discoclub έχει κρατησει την διαταξη, με στρογγυλο μπαρ στο κεντρο και στην μια πλευρα τραπεζο καθισματα με ποιο διακριτικο φωτισμό. Οχι ότι στο μπαρ ειναι βιτρινα. Σε χαρτι με στυλο δύσκολα..γραφεις για να δημιουργησω αισθηση του περιβαλλοντος.
Το μπαρακι αυτο δουλευει και χειμωνα ισως όχι ολες τις καθημερινες. Ποτα μετρια εως μετρια τιμές..επαρχίας! Που σημαινει ειδικά σε καλοκαιρινή περιοδο..τσιμπημενες.
Το team ολογομελές 5-6 αλλά δεν τους επισκεφθηκα ποτέ σε περιοδο αιχμής και ας ειναι και καλοκαιρινοι μηνες full season μεσα, οποτε ισως αυτο το θεμα να διαφοροποιείται.
Στα ενδιαφεροντα τωρα υπαρχει σαφως κινητρο για όσους τους αρεσει το..΄΄ψαρεμα΄΄. Οι δεσποινιδες και οι κυρίες, γιατι υπαρχουν ολιγον τι αποκλισεις σε ηλικιες είναι ευχάριστες αλλα και ακρως επαγγελματίες.
Εξ αυτων ξεχωριζουν για διαφορετικούς όμως λογους, όχι μονο εμφανισιακα οι 3. Η μια εξ αυτων ειναι ημεδαπή light colour με καλή εως και αρκετα ενδιαφερουσα εμφανιση όμως το ενδιαφερον της γνωριμιας δεν ειναι εντός χωρου αλλα εφ οσον..προκριθει η περιπτωση σας για μετά. Συνισταται μονον για..επαγγελματιες του ΄΄χωρου΄΄ όχι για λογους τιμής, αυτη ειναι η γνωστή αλλα για λογους επι-απο-δοσεων.
Ενδιαφερουσα επισης περιπτωση αλλά με συχνές απουσιες λογω θερους σε αλλα μερη μια συντοπιτισσα με βασικες μεσογειακες προδιαγραφες και γενικως κατατομή.
Το κλου της επιχειρησης συμπληρωνει γνωστη πρωην αρτιστα αλλα παντα ενδιαφερουσα για πολλους λογους ακομη και εμφανισιακα, η..΄΄αλλο...και αλλο πρεπει΄΄.
Κατα..παρεκλιση των αρχικων μου αποφασεων εδω εδοσα μερικές ειδικες λεπτομερειες τυπου φωτογραφιας. Οσοι καταλαβαν..καταλαβαν, δεν μπορουσα να κανω αλλου τυπου περιγραφη.
 

Supertramp

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Μηνύματα
19
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επαναφερω το θεμα , για να ζητησω ενημερωση για το καταστημα αστρον.Υπαρχουν προσφατες πληροφοριες για το τι ισχυει ή δεν ισχυει πλεον?
 

panoulis67

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Μηνύματα
14
Like
0
Πόντοι
0
εχω κανει καποιες επισκεψεις.Γυναικες ανω των σαραντα μια μελαχροινη και μια ξανθια ολγα αν θυμαμαι .ΑΝΕΤΕς για εξερευνησεις βαθιες!!!!!!!!!αλλα οταν πιανεις το τεραστιο βρακι της γιαγιασ μου απογοητευεσαι.Τελος ετοιμεσ να στο πιασουν και να στον παιξουν αλλα εξαρταται αν μετα απο ολα αυτα εχεις ορεξη.
 

Reddotkilling

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Μηνύματα
326
Κριτικές
13
Like
722
Πόντοι
311
Λίγο πριν το πόρτο Ραφτη υπάρχει ένα μπαρ λογικά με μια επιγραφή Ανατολή γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά με αυτό ??? Από έναν παππού είπε ότι γαμας βέβαια η ηλικία μετά τα 65 συνήθως λέει μαλακιες όποτε οποίος ξέρει κάτι ας μου πει !!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom