Εβγαλα ενα σπυρι στο τσουτσουνι και οσο ναναι ψιλοτρομαξα , μιας και τελευταια εχω αλητεψει , και (μη το πειτε πουθενα ) παω στις πουτανες

Το σπυρι ειναι πανω στο τσουτσουνι ( στην βαση ) πουτσας και ορχεων γωνια

Οχι δε ζηταω συμβουλες ουτε διαγνωση , μολις ηρθα απο τον δοκτορα
Θυλακιτιδα λεει , απου καποως τριφτηκε η τριχα και επαθε μια ψιλομολυνση και μου εδωσε μια αλειφη
μου ειπε επισης οτι μπορω να μαμαω αν θελω...
Ενημηρωτικα και προληπτικα εχω να σας πω οτι :
Αυτο προηλθε απο τριβη στην περιοχη μου ειπε , στενο παντελονι πιθανοτατα
οποτε εχετε το νου σας οσοι ξυριζεστε , εγω προ δυμηνου δεν ειχα τετοιες ανησυχιες , μετα πο δοκιμη και ορχεολειχια εγινα φαν.
Οχι στενα λοιπον (βρακια - παντελονια ), η λεξη Ορχεις (λεει ον ντοκτορ ) προερχετε απο το Ορχεω
που θα πει χορευω και πρειπει να κουνιουνται ( μου το ειπε κατα λεξη )
(τ Αρχιδια μας κουνιουνται με λιγα λογια , και επισημα

)
Το καλοκαιρι να δεις τι γινετε με τις γυναικες μου λεει
ξυριζονται και μετα βορανε κολητα τζιν , με ανηπαρκτα εσωρουχα και μετα ερχονται με προβληματα
Ενα εικοσαρικακι η επισκεψη , μισο γαμησι σαν να λεμε
ποσοι απ τους ξυριζοντες εχετε παρομοιες εμπειριες & συμβουλες να μοιραστειτε ? Δεν ξερω αν εχει παραμεινει το θρεντ στο θεμα του ή πηγαμε στα οφτοπικ, αλλα εγω θα απΑντησω στο 1ο μηνυμα που διαβασα...
Εγω καθε φορα που κανω βαθυ ξυρισμα στην περιοχη, μου βγαινει μετά η τριχα προς τα μεσα

Την 1η φορα το ειχα αφησει 2 βδομαδες και ειχε φουσκωσει η περιοχη και πονουσα σαν τρελος, αλλά πηγα στον δερματολογο και μου εξηγησε οτι δεν ειναι τπτ και μου εδωσε αλοιφη για να ξεφουσκωσει και μετα τραβηξα και την τριχα προς τα εξω.
Τωρα πια αμα βγει προς τα μεσα, χωνω καμια καρφιτσα και μου κανω επέμβαση

Αλλά δεν γαμαω ετσι καθως υπαρχει ανοιχτη πληγη και κινδυνος να αρπαξουμε τιποτα...
αυτα