Σιγουρα αξίζει μια δοκιμη για όποιον έχει το τηλ της Πόπης...κι εμένα αν μου το δινε κάποιος θα δοκίμαζα, ίσως είναι πιο απλό απο όσο νομίζουμε.γι αυτο για τον φίλο που το έχει κανε την δοκιμή σου και ενημέρωσε σχετικά!!!Στο site
http://www.aggelioxoros.gr/ υπάρχουν οι παρακάτω αγγελίες:
ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ 25χρονη εκρηκτική μελαχρινή με πλούσιο στήθος ζητεί γνωριμία με όμορφο κύριο για μια σοβαρή σχέση 694
ΑΓΡΙΑ μελαχροινή ομορφιά με έντονη προσωπικότητα και τρελή φαντασία και διάθεση περιμένει τηλέφωνο σου...μπορείς να ΄ρθείς; 697
ΑΕΡΙΝΗ ψηλή κορμάρα με μακριά καστανοξανθα μαλλιά μεγάλος πειρασμός σε αναμένει. Απόλυτη εχεμύθεια 694
ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ γοητεία γλυκό χαμόγελο μάτια που πλανεύουν κορμί που ξετρελαίνει ζητώ την παρέα σου θα μου αρνηθείς; 697
ΑΥΣΤΗΡΗ κυριά επιβλητική δυναμική αναζητά γνωριμία με κύριο χαμηλών τόνων 697
ΕΙΜΑΙ εμφανίσιμη 30χρονη βιολόγος και αγαπώ την ζωή ζητώ γνωριμία με αξιόλογο κύριο 697
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ξανθιά κουκλάρα σε περιμένει στον χώρο της για αξέχαστες στιγμές. Δεκτά τα ιδιαίτερα γούστα. Οχι απόκρυψη 697
ΚΟΠΕΛΕΣ 2 κουκλάρες δέχονται κυρίους με ιδιαιτερότητες σε πολυτελή χώρο 26ης Οκτωβρίου 52 699
ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ 29χρονη εμφανίσημη με διάθεση για κάθε είδους αποδράσεις ζητεί κύριο από 30-40 ετών 697
ΧΡΙΣΤΙΝΑ μία κοπέλα με όμορφο καλλίγραμο σώμα επιθυμώ γνωριμία με σοβαρό και ευχάριστο κύριο 699
και μια σειρά απο άλλες αγγελιες...εχει δοκιμάσει κανεις κατι απο τα παραπάνω;;;Και μια παρατήρηση που έκανα....γεμισε ο τοπος απο τρανς και γκευ...οι περισσοτερες αγγελιες αυτους αφορούσαν...Τρομαξα...ΒΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ;;;