Νέα

Σχετικά με τη Δημοσίευση Φωτογραφιών των Ιερόδουλων με AIDS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
έστω τα χέρια τους θα είχαν γίνει σουρωτήρι :birdman:

Bεβαια , εχεις δει κατι μπουρια που τους χωνουν. Οι διαβητικοι να δεις που κανουν ινσουλινη 2 φορες τη μερα. Αααα κρεας δε τους εχει μεινει πανω τους!  :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
δουλευε κ σε στουντιο η λεγαμενη?? :think:
Φίλε curie29 έκανα edit το post σου για να μη δημιουργούνται παρανοήσεις. Δεν είναι αυτό που είπες, όχι.  ;)

Όσο για βίζιτα, αν κρίνω απ' τη μούφα αγγελία που βάλανε κάποιοι φωστήρες, δεν ήταν αυτή.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.079
Πόντοι
25.467
Όχι αντίφαση, διάκριση. Προτείνει μια διαφοροποίηση πέραν των συναισθηματισμών. Νομίζω έχεις επικεντρωθεί σε λάθος σημείο που είναι και ψιλοδευτερεύον. Δημόσιο/ιδιωτικό είναι το θέμα. Εκεί επικεντρώνεται η συζήτηση και όχι συναισθηματικοί υποστηρικτές της μια άποψης και λογικοί της άλλης.

Επιτρέψτε μου μιάν αποσαφήνιση.

Ο όρος "εργαλειακός" (στις πολιτικές επιστήμες) έχει δύο διαστάσεις: είναι ταυτόχρονα, ένας τρόπος για να βλέπουμε τον "κόσμο" και ένας τρόπος να αντιμετωπίζουμε την "φιλοσοφία". Το να βλέπουμε τον κόσμο εργαλειακά σημαίνει ότι αντιμετωπίζουμε τα επιμέρους στοιχέια του σαν εργαλεία με τα οποία μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ας φέρω εδώ μερικά παραδείγματα. Δεν αντικρίζω λ.χ. κάποιο δέντρο με κριτήριο την ομορφιά του και την απόλαυση που μου χαρίζει, αλλά σαν ξυλεία που με την κατάλληλη επεξεργασία θα γίνει έπιπλο (ενδεχομένως η καρέκλα που κάθομαι) ή χαρτί πάνω στο οποίο θα τυπωθεί το άρθρο που γράφω. Δεν θεωρώ πως η ικανότητα μου να επικοινωνώ με τους συνανθρώπους μου είναι κάτι που πρέπει να τεθεί στην υπηρεσία τους, αλλά ότι αποτελέι μέσο για να τους πείθω να κάνουν αυτό που θέλω εγώ. Αλλά ας δούμε και την δεύτερη διάσταση. Η φιλοσοφία δεν αναζητά πλέον την Αλήθεια (την μόνη υπέρτατη αξία του φιλοσοφικού στοχασμού) αλλά μετετρέπεται σε γνωστικό εργαλείο, το οποίο υποστηρίζει την επιστημονική γνώση επιλύοντας τα εκάστοτε εννοιολογικά της προβλήματα. Δηλαδή η φιλοσοφία δεν αποσκοπεί στον αναστοχασμό, στην ανακάλυψη της Αλήθειας ή στην εξεύρεση του πλέον αρμονικού τρόπου συμβίωσης με τους άλλους ανθρώπους και την φύση, αντιθέτως γίνεται μέσο υποβοήθησης της επιστημονικής παραγωγής. Με λίγα λόγια, ο εργαλειακός λόγος δεν μας προσφέρει την γνώση για το τι πρέπει να κάνουμε, αλλά το πως μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οτιδήποτε έχουμε βάλει ως στόχο να κάνουμε.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Φίλε curie29 έκανα edit το post σου για να μη δημιουργούνται παρανοήσεις. Δεν είναι αυτό που είπες, όχι.  ;)

Όσο για βίζιτα, αν κρίνω απ' τη μούφα αγγελία που βάλανε κάποιοι φωστήρες, δεν ήταν αυτή.

απλως ειδα το ποστ του nobody που ανεφερε το τριγγετα γι'αυτο ρωτησα..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Επιτρέψτε μου μιάν αποσαφήνιση.

Ο όρος "εργαλειακός" (στις πολιτικές επιστήμες) έχει δύο διαστάσεις: είναι ταυτόχρονα, ένας τρόπος για να βλέπουμε τον "κόσμο" και ένας τρόπος να αντιμετωπίζουμε την "φιλοσοφία". Το να βλέπουμε τον κόσμο εργαλειακά σημαίνει ότι αντιμετωπίζουμε τα επιμέρους στοιχέια του σαν εργαλεία με τα οποία μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ας φέρω εδώ μερικά παραδείγματα. Δεν αντικρίζω λ.χ. κάποιο δέντρο με κριτήριο την ομορφιά του και την απόλαυση που μου χαρίζει, αλλά σαν ξυλεία που με την κατάλληλη επεξεργασία θα γίνει έπιπλο (ενδεχομένως η καρέκλα που κάθομαι) ή χαρτί πάνω στο οποίο θα τυπωθεί το άρθρο που γράφω. Δεν θεωρώ πως η ικανότητα μου να επικοινωνώ με τους συνανθρώπους μου είναι κάτι που πρέπει να τεθεί στην υπηρεσία τους, αλλά ότι αποτελέι μέσο για να τους πείθω να κάνουν αυτό που θέλω εγώ. Αλλά ας δούμε και την δεύτερη διάσταση. Η φιλοσοφία δεν αναζητά πλέον την Αλήθεια (την μόνη υπέρτατη αξία του φιλοσοφικού στοχασμού) αλλά μετετρέπεται σε γνωστικό εργαλείο, το οποίο υποστηρίζει την επιστημονική γνώση επιλύοντας τα εκάστοτε εννοιολογικά της προβλήματα. Δηλαδή η φιλοσοφία δεν αποσκοπεί στον αναστοχασμό, στην ανακάλυψη της Αλήθειας ή στην εξεύρεση του πλέον αρμονικού τρόπου συμβίωσης με τους άλλους ανθρώπους και την φύση, αντιθέτως γίνεται μέσο υποβοήθησης της επιστημονικής παραγωγής. Με λίγα λόγια, ο εργαλειακός λόγος δεν μας προσφέρει την γνώση για το τι πρέπει να κάνουμε, αλλά το πως μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οτιδήποτε έχουμε βάλει ως στόχο να κάνουμε.
Πολύ σωστός.

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Bεβαια , εχεις δει κατι μπουρια που τους χωνουν. Οι διαβητικοι να δεις που κανουν ινσουλινη 2 φορες τη μερα. Αααα κρεας δε τους εχει μεινει πανω τους!  :2funny:
φιλικα δεν εχεισ ιδεα για τισ ινσουλινεσ τον διαβητικων....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οι ενέσεις ινσουλίνης έχουν κάτι βελονίτσες που ούτε που αισθάνονται οι ασθενείς το τσίμπημα και επίσης δεν γίνονται ενδοφλέβια

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Αντισθένη φίλε, καλή ερώτηση. Μήπως τελικά, κανένας κρατικοδίαιτος φορέας δεν είναι ούτε κατ διάνοια όσο αθώος θα ήθελε να πιστεύουμε;
Αν δεχτούμε την εκούσια πορνεία, τότε θα πρέπει να επιτρέψουμε στην εκάστοτε πόρνη το δικαίωμα έκδοσης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, την αυτασφάλιση και το δικαίωμα στην διαφήμιση και την πρόσβαση στην αγορά.
Μόνο που τότε... οι σωματέμποροι και οι νταβατζήδες θα πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα. Και, το σημαντικότερο, δεν θα πακετάρουν φοβισμένα πλάσματα για να τα στείλουν ανα τον κόσμο στα κατα τόπους μπουρδέλα.
Η ρημάδα η καραμέλα για τα θύματα της εμπορίας λευκής σαρκός κρατάει δεκαετίες τώρα.
Οπως και με την πρέζα όμως, ενώ όλοι ξέρουν ποιοί κινούν τα νήματα, αρκούνται στο να πετάνε βορά στην κοινή γνώμη κανένα πρεζάκι, αφήνοντας αυτούς που έχουν ΜΕΓΑΛΑ κέρδη απο αυτό το χάλι, στο απυρόβλητο.
:thumbsup: Όχι απαραίτητα ότι παίζουν οι φορείς επίτηδες το παιχνίδι αυτό, αλλά η κατάσταση έτσι είναι όπως τη λες και κάτι τέτοιοι τη συντηρούν.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.218
Πόντοι
5.595
οι ενέσεις ινσουλίνης έχουν κάτι βελονίτσες που ούτε που αισθάνονται οι ασθενείς το τσίμπημα και επίσης δεν γίνονται ενδοφλέβια

Βλεπουμε εδω ενα ακομη "αστειο" παραδειγμα ανθρωπινης λογικης ορισμενων. Στο μυαλο τους, η λεξη "βελονα" ειναι η ιδια, ειτε προκειται γ ια βελονα μεταγγισης αιματος, ειτε για βελονα εξετασης αιματος, ειτε για ινσουλινη. Ειτε η ενεση γινεται στο δερμα , υποδορια, ειτε ενδοφλεβια.
Αυτο που εχει σημασια ειναι να σκεφτουν : βελονα κανουν οι διαβητικοι, καθε μερα, αρα βελονα να κανουν και οι ιεροδουλες καθε 15 μερες. Που το κακο?

Αυτη η ισοπεδωτικη λογικη , βρισκεται σε κειμενα πολλων,εδω μεσα.Ειτε ειναι αποτελεσμα νοημοσυνης τους, ειτε αποτελεσμα ημιμαθειας (π.χ. δεν εχει δει ποτε βελονα για διαβητικο).
ΠΡΙΝ πει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του, η καλυτερη λυση ειναι ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. Οχι στο τροκτικο, στο πρωκτικο, στη ζουγκλα ή στο καθε παπαρο-site. Να ανοιξει κανενα βιβλιο να ξεστραβωθει.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
πες τα ρε παλικαρε! που τους φταινε οι πουτανες και οχι οι ιδιοι που δεν αποκτησαν αγωγη προφυλαξης και μεταφερουν το προβλοημα τους στους αλλους
ειναι ποιο βολικο αυτο ισως

Ο κοσμος ειναι καθυστερημενος και επικινδυνος...
Εχω φιλο που πανω στο μεθυσι του πηδηξε τραβελι χωρις καποτα και απο τοτε δε θυμαμαι να μου εχει πει οτι εβαλε και ποτε. Και φυσικα δεν εχει οαει ποτε για τεστ. Αυτος τωρα δεν ειναι επικινδυνος?? δε θα επρεπε να πανε να του κανουνε ελεγχο και αν τον βρουνε θετικο να βγαλουν τη μουρη του στο ιντερνετ????

Γιατι οσο ναναι αν πηγες και πηδηξες τραβελι χωρις προφυλαξη ε αν σου πουν οτι κολησες κατι δε θα επρεπε να πεσεις και απο τα συνεφα...

Και το θεμα με τα προφυλακτικα ειναι οτι εχει γινει μαγκια για καποιο λογο... Οσο μαγκια ειναι και το οτι τρεχεις με 120... Και το βγαζεις φοτο και το ανεβαζεις στο φεις... Δεν ειναι οτι το απολαμβανει κανενας καλυτερα.. Ουτε οτι πραγματικα βιαζεται κανενας και τρεχει.. Ειναι οτι ειναι "μαγκες"

Τη μουρη τους στη φορα τωρα!!!!

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Λοβέρδος, ο... ματάκιας sexοφύλακας!
- Πώς θα γίνονται οι έλεγχοι;
- Σε ποιο στρατόπεδο θα κρατούνται οι... απροφύλακτοι;
Από το 2010 οι γιατροί του ΚΕΕΛΠΝΟ μίλαγαν ξεκάθαρα για την βόμβα του AIDS που ετοιμάζεται να σκάσει, αλλά κανένας δεν ενδιαφερόταν...
Τι κι αν τα στοιχεία έδειχναν ότι η αύξηση των κρουσμάτων ήταν τέτοια, που όχι απλά σήμαινε καμπανάκι, αλλά βάραγαν καμπάνες και σήμαντρα;
Το Υπουργείο Υγείας περί άλλων ετύρβαζε, ίσως ήταν σημαντικότερο για τον Λοβέρδο να φιλιέται "χωρίς προφυλάξεις" με τον Βενιζέλο και να... προετοιμάζει τη δικιά του επόμενην μέρα στο ΠΑΣΟΚ.
Έφτασαν όμως οι εκλογές, οι δημοσκοπήσεις έδειχναν "μαύρο" κι ο υπουργός σκέφτηκε ότι αν ο Χρυσοχοΐδης έχει τους λαθρομετανάστες, αυτός έχει τις αδήλωτες πόρνες για να κάνει... παιχνίδι!
Έτσι, ξεκίνησε το δικό του προεκλογικό show και χτες, σε ένα προεκλογικό κρεσέντο δήλωσε ότι πρέπει να ποινικοποιηθεί το sex χωρίς προφύλαξη και υπεύθυνοι θα είναι και η πόρνη και ο πελάτης.
Ωραία τα είπε ο Υπουργός, αλλά δεν μας είπε πώς θα γίνονται οι έλεγχοι. Ποιός και κυρίως με ποιο τρόπο θα ελέγχει. Ας πούμε, παίρνει κάποιος από το πεζοδρόμιο μια "κοπέλα" και πάνε σε ένα ξενοδοχείο. Κλείνουν την πόρτα και ετοιμάζονται για τα περαιτέρω χωρίς προφυλακτικό. Τι γίνεται μετά;
Παραμονεύουν οι αστυνομικοί στην κλειδαρότρυπα; Ορμάνε από τα παράθυρα οι ειδικές δυνάμεις; Στα αλσύλια και στα πάρκινγκ ματάκηδες από τη ΔΙΑΣ έρπουν ανάμεσα στις πρασιές και στα αυτοκίνητα; Δεν μπορώ να καταλάβω, τέλος πάντων, ο υπουργός θα βρει τον τρόπο.
Πάντως για να μην κατηγορηθώ σαν στείρος επικριτής, καταθέτω πρόταση τιμωρίας και σωφρωνισμού: Οι ένοχοι να μαζεύονται και να τους πηγαίνουνε για κράτηση στο Στρατόπεδο ΚΑΠΟΤΑ.
Προσοχή, ο τόνος μπαίνει στη λήγουσα, μην τον βάλετε πουθενά αλλού και παρεξηγηθούμε!

tilevoasartas.blogspot.com

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τα συμπερασματα που βγαζω απ οσα μπορεσα να διαβασω προηγουμενως:

-Το δημοσιο συμφερον ισως να μην ειναι τοσο δημοσιο αλλα να περιλαμβανει μαξιμουμ καποιες εκατονταδες ατομα. Το οτι ατομα που συχναζουν εδω εχουν αμεση συναφεια με την ειδηση ΔΕΝ την κανει περισσοτερο σημαντικη ωστε η φωτο της ιεροδουλης να γινει αναρπαστη σ ολα τα μεσα. ΟΛΑ τα θυματα (ή "θυματα" αν θελετε) της λεγαμενης μπορουν να ενημερωθουν (με μεγαλυτερο βεβαια κοστος, σαφως) για τα στοιχεια και τη φωτο της οροθετικης ιεροδουλης μεσω του ΚΕΕΛΠΝΟ, των Αστυνομικων Τμηματων ή των ΚΕΠ , με ταυτοχρονες υπενθυμισεις των στοιχειων της σε διαφορα portals/ενημερωτικα sites ωστε να σπευσουν σε εξετασεις το συντομοτερο.

Ακομα και ετσι ομως ΠΑΛΙ καποιοι (μεταναστες, ατομα με μειωμενες προσβασεις σε ΜΜΕ) θα μεινουν στην απεξω. Και τι κριμα, δεν μπορουμε να τοιχοκολλησουμε τη φατσα της λεγαμενης στο δρομο α λα Amber Alert μια και δε μιλαμε για καποια πανδημια που ξεκινησε απ την ιδια και εξακολουθει να κυκλοφορει ελευθερη σπερνοντας τον πανικο και το θανατο...

-Θα προτιμουσα την δημοσιοποιηση προσωπικων δεδομενων που τοσο ευκολα παραβιασε ο κρατικος μας μηχανισμος να την εκανε σε άλλα θεματα πραγματικου ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, οπως το ποθεν εσχες των πολιτικων μας. Μπορει να μην ειναι λογοι υγειας στη μεση αλλα αφορουν το ΣΥΝΟΛΟ του ελληνικου πληθυσμου ή καλυτερα το συνολο των ψηφοφορων που απαρτιζουν το εκλογικο σωμα και το οποιο τους δινει ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ να κανουν ο,τι γουσταρουν καθε 4 χρονια.. 

lonelysoul28

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι συναγωνιστές,
                  Αν και είμαι νέος στο site θα ήθελα να τονίσω τα ακόλουθα:
1. Πιθανότατα πρόκειται για κάτι προεκλογικό καθώς όλη αυτή η ιστορία θα μπορούσε να είχε διευκρινηστεί πολύ καιρό πριν.
2. Λόγω επαγγέλματος σας λέω οτι τα στιγμιαία test είναι καλά αλλά τα αποτελέσματά τους είναι αμφίβολα (σε κάθε περίπτωση τα συμβατικά test θέλουν περίπου 7 ημέρες τα νέα για να δώσουν αποτελέσματα αλλά και σε περίπτωση θετικού test απαιτείται η χρήση αναλυτικότερης μεθόδου προτού σιγουρευτεί ο ιατρός)
3. Όλοι που ασχολούμαστε με το sport γνωρίζουμε τους κινδύνους και εκτιμώ οτι κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους αποφύγουμε.
4. Οι κοπέλες αν ήξεραν το θέμα είναι ένοχες και καλώς εμφανίστικαν οι φωτογραφίες τους αλλά εάν δε το γνώριζαν πρέπει να είμαστε λίγο σκεπτικοί.
5. Οφείλουν οι κξοπέλες που ασχολούνται με την εξυπηρέτησή μας να κάνουν εξετάσεις συνεχώς (τουλάχιστο μία φορά το μήνα).
6. Μην ξεχνάτε οτι η νομοθεσία του υγειονομικού είναι ανύπαρκτη π.χ. μόλις πριν από 2 έτη άλλαξε η νομοθεσία από εκδιδόμενες γυναίκες σε εκδιδόμενα πρόσωπα.
Εν κατακλείδι πρόκειται για το αρχαιότερο επάγγελμα το οποίο ενδιαφερόμαστε όλοι να το διαφυλάξουμε στα πλαίσια όμως της υγειϊνής και της ασφάλειας...
Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Όχι αντίφαση, διάκριση. Προτείνει μια διαφοροποίηση πέραν των συναισθηματισμών. Νομίζω έχεις επικεντρωθεί σε λάθος σημείο που είναι και ψιλοδευτερεύον. Δημόσιο/ιδιωτικό είναι το θέμα. Εκεί επικεντρώνεται η συζήτηση και όχι συναισθηματικοί υποστηρικτές της μια άποψης και λογικοί της άλλης.
Μα ως ΔΗΜΟΣΙΟ ζητημα αντιμετωπιζουμε την δημοσιευση των φωτο.

Ποια διακριση ιδιωτικου/δημοσιου και τριχες κατσαρες?

Επισκέπτης
Οσο μαγκια ειναι και το οτι τρεχεις με 120... Και το βγαζεις φοτο και το ανεβαζεις στο φεις...

Aναφέρεσαι σε αναπηρικά αυτοκίνητα ή σε αδελφάτζες ;;;;;
Εγώ έχω βγάλει μία φωτό και ένα βιντεάκι το κοντέρ μου,
αλλά με 250++ ....

άκου 120 ....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Κανείς δεν αντέδρασε για την δημοσίευση των φωτογραφιών είτε παιδεραστών είτε εγκληματιών για την ανεύρεση περαιτέρω στοιχείων για την δράση τους.
Να μαζεύεις όμως δυσμοιρα πρεζάκια από την Ομόνοια μια βδομάδα πριν τις εκλογές για να κάνεις το κομμάτι σου ότι έκανες έργο είναι από μόνο του αισχρό.
Όσοι υπερασπίζονται τέτοιες ανήθικες τακτικές θα πρέπει να προβληματιστούν λίγο για το γιατί δεν έχουν δημοσιευθεί οι φωτογραφίες των προηγούμενων "ιερόδουλων" οροθετικών που πιαστήκανε τόσα χρόνια

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Aναφέρεσαι σε αναπηρικά αυτοκίνητα ή σε αδελφάτζες ;;;;;
Εγώ έχω βγάλει μία φωτό και ένα βιντεάκι το κοντέρ μου,
αλλά με 250++ ....

άκου 120 ....

Και νιωθεις μαγκας ρε δολοφονε? γιατι να μη βγαλουμε τη δικια σου φατσα στην τβ? οχι με υποτιτλο φορεας αλλα με υποτιτλο καθυστερημενος

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το οτι τις βγαλανε στη φορα δε λεει τιποτα ...τους αλλους μαλακες επρεπε να βγαλουν στη φορα που τις γαμουσανε ακαποτα αλλα σιγα μη γινοταν αυτο...

αυτες τελειωμενες ηταν οι περισσοτερες,λες και αμα δε τις βγαζανε κατι θα γινοταν...θα ''σεβονταν'' τα διακαιωματα τους λενε μερικοι ηλιθιοι...φτασανε εκει που φτασανε και θα τις σεβαστουνε αμα δε δειξουν τη μουρη τους...αντε γαμηθειτε ανθρωπιστες του κωλου...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
φτασανε εκει που φτασανε και θα τις σεβαστουνε αμα δε δειξουν τη μουρη τους...αντε γαμηθειτε ανθρωπιστες του κωλου...

Έπρεπε να έχεις αδελφή μια από αυτές μεγάλε, να μην σου φτάνουν όλα τα άλλα και να μάθει και το πανελλήνιο την κατάντια της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom