barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.134
- Πόντοι
- 5.506
Πρέπει να είναι τεράστιος μαλακας αυτός, πήγε και έκανε ένα πέναλτυ χωρίς λόγο, αφορμή και αιτία το ζώο.Ο Παναγιώτης αυτό το μουνοπανο, αλλά πουτσα μας κερδισαμε
Πρέπει να είναι τεράστιος μαλακας αυτός, πήγε και έκανε ένα πέναλτυ χωρίς λόγο, αφορμή και αιτία το ζώο.Ο Παναγιώτης αυτό το μουνοπανο, αλλά πουτσα μας κερδισαμε
καλου καου τυπε μη το παρεις προσωπικα
Για οσους πσχουν απο καταθλιψη και ειναι ορφανοι απο φιλους η λυση ειναι η αυτοκτονια.Μπονουτσι για το 3-3
Εμενα μου την χαλασε. Επεσε απο την Ακροπολη και βρηκε πορτοφολι η Φενερ.ξενερώσαμε στο τέλος , αλλά δε γαμιέται νικήσαμε ....
Πριν δε κάναμε παρτυ εμείς, μαλακιες λεςρετσος αν και δεν ειναι πεναλτυ κατα τη δικη μου κριση εινμαι ταγαρι.
ορτεγκα απλα δεν μπορει το παληκαρι
ροντινευ την εχει δει γκαλετι 2 προσποιησεις εφαγε σε μια φαση,
ολη η αμυνα ειναι για τον πουτσο και η φενερ εδειξε πως παιζουν οι ΟΜΑΔΕΣ απο το 65 και μετα εκανε παρτυ.
Τ αρχιδια μου τα δύο. Με τρίτο γκολ παθητικό η Φενέρ αναγκάστηκε να βγει μπροστά να μειώσει. Δεν θα έπαιζε για να φάει λιγότερα. Της έκατσε το πέναλτι και έκοψε την φορά την δικιά μας. Αν πέρναγε ένα δεκάλεπτο χωρίς να βγάλει γκολ, με τα κενά που θα μένανε πίσω, θα έτρωγε και τέταρτο.ρετσος αν και δεν ειναι πεναλτυ κατα τη δικη μου κριση εινμαι ταγαρι.
ολη η αμυνα ειναι για τον πουτσο και η φενερ εδειξε πως παιζουν οι ΟΜΑΔΕΣ απο το 65 και μετα εκανε παρτυ.
αρχιδια καπαμά τυπε...ολα αυτα ειναι οδοντοκρεμες.....και ο πικέ μπορει να ετρωγε 2 προσποιησεις σε μια φαση...τι να λεει δηλαδη αυτο????ρετσος αν και δεν ειναι πεναλτυ κατα τη δικη μου κριση εινμαι ταγαρι.
ναι και στα πρωτα 5 λεπτα παιζαμε με αμυνα στο κεντρο,οι αμυντικοι μας ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΗΛΙΘΙΟΙ η αδιαφοροι επιλεγεις.Πριν δε κάναμε παρτυ εμείς, μαλακιες λες
ναι και στα πρωτα 5 λεπτα παιζαμε με αμυνα στο κεντρο,οι αμυντικοι μας ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΗΛΙΘΙΟΙ η αδιαφοροι επιλεγεις.
κάτι πρέπει να κάνουμε να φύγει άμεσα αυτός ο άχρηστος...2 μαλακιστήρια έχουν καταστρεψει και κάνει ζημιά εκατομμυρίων στον ολυμπιακό, πρώτα αυτό το μπαστάρδι και δεύτερο αυτό που έριξε τη φωτοβολίδα με τον βάζελορε τυπε τωρα πας να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα με τον ρετσο???!!!!
ο ροντινει, ο ορτεγκα κτλ αν φυγουν απο εσενα, δεν θα πανε και στην ρεαλ, αλλα ολο και σε καμια μεσαια ομαδα της γαλλιας ή της γερμανιας θα παιξουν...γιατι μπορει να μην ειναι παιχταραδες, αλλα ειναι κανονικοι ποδοσφαιριστες...
ο ρετσος δεν μπορει να σταθει σε καμια επαγγελματικη κατηγορια πουθενα στον πλανητη...δεν μπορει να παιξει στον καμπανιακο που ειναι στην β εθνικη...θα κρεμαει την ομαδα σε καθε αγωνιστικη...δεν ειναι κακος παιχτης, ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ....δεν εχει καμια απολυτως αντιληψη του παιχνιδιου...ξερω και εγω 2-3 τετοιους παιχτες στο 5*5 που εκει που παιζαμε, κολλουσε το μυαλο τους και πιανανε την μπαλα με τα χερια χωρις λογο...τετοιος ειναι ο ρετσος...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ....απλα ειχε καλο μανατζερ.....
ποσο πιο ξεκαθαρα να το πουμε????
Ρε συ μπαρε. Εχουμε εστω τον εναν βαθμο με την κουλα. Το παιχνιδι στις καθυστερησεις και αφηνει τον Ελιασον να βγει τετ α τετ αντι να τον ξαπλωσει, να παρει κοκκινη, να πει ευχαροστω και να παρουμε τον βαθμο και να φυγουμε, αφου δεν μας εκατσε να κερδισουμε.ναι και στα πρωτα 5 λεπτα παιζαμε με αμυνα στο κεντρο,οι αμυντικοι μας ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΗΛΙΘΙΟΙ η αδιαφοροι επιλεγεις.