Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 336 άτομα (27 μέλη και 309 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Μηνύματα
900
Κριτικές
52
Like
16.370
Πόντοι
9.426
Ο Sir Jason είναι εδώ.

Μην πεταχτει καμία τσουτσου και ρωτήσει ποιος...?
Το πιο λαμπερό πρόσωπο της show buz ζει ακόμα.

Ο άνθρωπος που μπορεί να λέγεται, οχι ιατρικός επισκέπτης, αλλά μπουρδελιακος επισκέπτης.
Έχω ρουφήξει τα κοκτέιλ μου με Batida di coco στο αντικαρκινικό και έχω ισιώσει, μάλλον την έχω σκαπουλαρει.
Οι λίγοι και εκλεκτοί, γνωρίζουν τι λέω...
Κάντε λίγο χώρο λοιπόν, δείξτε σεβασμό ή απλά αν δεν έχετε κάτι να πείτε βγάλτε τον σκασμό.

Κάμερα σε μένα:
Δυσκολο πλεον. Δεν καυλώνω. Κανένας κώλος, κανένας βυζί, κανένα κορμί ικανό. Μόνο η εγκεφαλική φαντασίωση. Και την έχω. Και ζητώ την βοήθεια σας. Και βοηθήστε με σας παρακαλω γαμωτο το μουνί που σας πέταγε, δεν ξέρω πόσο χρόνο έχω.
Συγνώμη... Παραφέρομαι...

Εσείς, όπως εγώ, χαμένοι στα στενά της πιο ερωτικής πόλης. Της πιο ξεκωλιαρας πορνης. Της Αθήνας. Το βλέπω... Θα με πάρουν σηκωτό, με ξύλινο παλτο κάποια μέρα και θα γελάτε όταν με δείτε στα νέα του Σκάι στις 7 με την Σία Κοσιώνη (την χυνω παραυτα).
Αφού λοιπόν μου εξομολογήθηκα και μου ζήτησα συγχώρεση, γιατί τα πάθη είναι σεβαστά, τα βίτσια πλερωνονται και από τις αδυναμίες σου δεν μπορείς να ξεφύγεις, ζητώ από τον νήμα ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, το εξής.
Θέλω να μου συστησετε την πιο όμορφη καραφολα που υπάρχει αυτή την στιγμή!
Και όταν λέω καραφολα, τι εννοώ...
Να κάνει άθλιο τσιμπούκι, όπως θ κότα τσιμπολογαει το καλαμπόκι. Να μην τα παιρνει στο στόμα. Να μην στήνεται καλά και να κλέβει. Να είναι προσβλητικη και εάν η δυνατόν, να σέρνει και άθλια τσα2 μαζί της.
Μόνο αν έχει αυτά και χειρότερα, αλλά να είναι όσο το δυνατόν ομορφότερη, θα παιξει άγνωστη πρωταγωνίστρια στο θεατρικό που ετοιμάζω. Αυτό που θα πετυχει να με καυλώσει επιτέλους!
Ας είναι και χωνί....

Λοιπόν μάγκες μου? Το'χετε?
Σπασιμπα και...
Άι γαμηθείτε!
:rockon::rockon::rockon::kneel::kneel::kneel:
 

Greek Socialist

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2020
Μηνύματα
2.073
Κριτικές
2
Like
2.139
Πόντοι
456
Καλημέρα, όποιο ΣΜΝ έχει μια κοπέλα ή ένας πελάτης και το γνωρίζει, πρέπει να σταματάει τις επαφές μέχρι να ολοκληρωθεί η αγωγή/θεραπεία. Αυτό είναι το σωστό. Αλλιώς προχωράμε όλοι με το βλέμμα ατενώς και μια φάντα στο χέρι...
Ναι πιστεύω αυτό είπα.
 

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Μηνύματα
327
Κριτικές
8
Like
2.311
Πόντοι
721
Ας γράψω μερικές εμπειρίες που είχα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Φ54 πάνω Αλεξάνδρα. Παλιά γνώριμη, εννοώντας την είχα δοκιμάσει πρώτη φορά το 2019 αν θυμάμαι καλά στο Φ66Α. Ναζιάρα κπλ., πετίτ, όμορφο μουτράκι, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Θεωρώ ότι έχει χαλάσει, είχα σχηματίσει άλλη εικόνα γι' αυτήν τότε. Δοκιμάστηκε προσφάτως δύο φορές, την 2η είπα δεν ξαναπατάω. Πίπα άθλια με δόντι, αίσθηση βιασύνης, καθαριότητα με ερωτηματικό μεγάλο.

Φ66Α Χριστίνα. Έκανε την εμφάνιση της το καλοκαίρι κάποια στιγμή, την έβλεπα για κανά μήνα εκεί, μετά εξαφανίστηκε. Δεν γνωρίζω τί απέγινε. Ήταν πολύ καλή περίπτωση. Όμορφη κοπέλα γύρω στα 33-35, παντακάθαρη Ρωσίδα έλεγε η τσα2 ό,τι είναι. Αλήθεια δεν μαθαίνεις. Απλές υπηρεσίες, αλλά το ευχαριστιόσουν με τη δοτικότητά της και τη συμπεριφορά της που ήταν επαγγελματική και συνάμα ευγενική.

Φιλ11κάτω Έμιλυ. Παίδες ειλικρινά σας μιλάω δεν ξέρω πώς έχει επιβιώσει αυτό το άτομο στον μπουρδελοχώρο. Την πατάς με τις βυζάρες και μέσα είναι αδιανόητο αυτό που βιώνεις. Έρχεται στο σαλόνι και σου τρίβεται και λες καλά θα πάει αυτό. Αμ δε. Μπαίνει μέσα, τα μούτρα λες και την έχεις βλάψει, αρχίζει να στον παίζει λες και είναι ζάρια και παλεύει για 6άρες, κακήν κακώς βάζει καπότα και αρχίζει μια πίπα με δόντι άθλια. Αυτό σε χρονικό διάστημα ενός λεπτού. Λέω άααντε να το προσπεράσω λόγω βυζιών. Με στύση 60% λες άντε πάμε να δούμε τι θα δούμε. Της λέω πάμε κανονικά, να σου 'ρθω. Παίδες δεν χωρούσα να μπω. Κι αυτό χωρίς καν 100% στύση. Της λέω είσαι πολύ στενή για μένα, δεν μπαίνω καν, δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Και τι λέει. Το ξέρω, έλα φέρτο μου εδώ να το βάλω εγώ στα τέσσερα και στήνεται σαν αγγούρι. Ρε κορίτσι σου λέω δεν χωράω καν, τί δεν καταλαβαίνεις. Λέω γάματο, άστο της λέω και βγάζω καπότα να την πετάξω. Μου λέει δεν πρόκειται να πάρεις λεφτά πίσω με νεύρα. Της εξηγώ μα μου πως έχει η κατάσταση. Εκεί ξεχνάει ό,τι ελληνικά ξέρει και μου λέει only english. Καλά της λέω, είτε θα με τελειώσεις με ισπανικό και θα σε χύσω στις βυζάρες είτε έφυγα και να είσαι σίγουρη θα πάρω και τα λεφτά πίσω. Τελικώς τελείωσα παίζοντάς τον και τελειώνοντας όπου βρήκα στο στήθος, μαλλιά, λαιμό κλπ. Ούτε να την βλέπω δεν θέλω. Για να πάει κάποιος σε αυτήν είναι είτε μικροτσούτσουνος, είτε ακραίος βυζολάγνος που θέλει να κάψει το 20αρικο για να παίξει με βυζιά.

Φ11Α Άννα, η γνωστή ως Κου. Θα επιστρέψει κάποια στιγμή τώρα. Ευπαρουσίαστη κλπ., αντιλαμβάνομαι πως ένα χάπατο θα μπορούσε να χειραγωγηθεί από τα ζουζουνίσματα. Συνολικώς καλή περίπτωση, αρκεί να ΜΗΝ αργείς. ΑΝ αργείς ή είσαι λίγο απαιτητικός χύστης ΔΕΝ. Για πιτσιρικαρία αξίζει φουλ.

Φ13κάτω ή Λ73 Εύα. Σαν τύπος μου αρέσει, είναι γυναικάρα από αυτές που θα γύρναγα στον δρόμο να την κοιτάξω και 2η φορά. Συνολικά έχει τιμηθεί 3 φορές, τη μία έφυγα άχυστος. Διεκπεραιωτική, καλή πίπα, αλλά αισθάνομαι ειλικρινά ότι κάτι δεν πάει καλά με την περίπτωσή της. Μπορεί να μην το γουστάρει (βασικά σίγουρα δεν το γουστάρει) και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Για να πας μαζί της, γουστάρεις βύζο. Δεν πας για το λαδωμένο μαλλί, ούτε για την ακμή της. Ε δεν σε αφήνει να τα πιάσεις σχεδόν καθόλου. Τα τραβάει με τους αγκώνες της. Η έκφρασή της είναι μίσους. Την τελευταία φορά είδα έναν μεγάλο όγκο στο αριστερό κωλομέρι που δεν φαινόταν με το μαύρο ρομπάκι. Γενικά μαύρο, η κοπελίτσα δεν κάνει για το άθλημα. Με το παρουσιαστικό που έχει θα μπορούσε να κάνει παπάδες. Κακότροπη.

Φ17πάνω Άννα. Η γνωστή που είχε εξαφανιστεί. Ευδιάθετη, συνολικά θα φύγεις ευχαριστημένος. Στο πρόσωπο χάνει λίγο για μένα, αλλά είναι καλή περίπτωση, ίσως ακόμα και όαση μπροστά σε άλλες.

Φ59πάνω "Τζέσικα". Την γνωρίζω κάτι χρόνια. Έχει περάσει από διάφορα μαγαζιά, την λες και γυρολόγο. Την γνωρίζω από τότε που έκανε ραντεβού (cg), μετά στους "Γερμανούς", μετά σε διάφορα μπουρδελάκια, Φ25 πάνω, Τριγγέτα πρώην "Γερμανοί" κλπ. κλπ. Περνάνε τα χρόνια, δήλωνε 25 μια 5ετία, υπολογίζω ότι είναι περί των 33 ετών, έχει χαλαρώσει γενικά στο σώμα, το στήθος ήταν σε πολύ καλύτερη φάση, άψογη πίπα. Σκληρή επαγγελματίας, δεν είναι για πολλά πολλά, μια φορά χτύπησε πόρτα η τσα2 στο Φ25 πάνω και μου κάνει μωρό μου πρέπει να φύγω. Ε να μην σε κρατάω. Αυτό στο 10λεπτο. Δεν ξέρω αν θα την ξαναπροτιμούσα.

Φιλ11κάτω Λία. Έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της και παράλληλα εξαφανίστηκε κιόλας. Έχω να την πετύχω κανα 3βδόμαδο νομίζω. Ωραία χαρακτηριστικά, στο σαλόνι πρόσχαρη κλπ., νέο-φρέσκο κορίτσι με κανά 3άρι κιλά παραπάνω που της πάνε φουλ, άψογη πίπα. Δυστυχώς είχε κατεβασμένα μούτρα και παρόλο που ήταν δεκτική, η διάθεσή της δεν ήταν καλή. Το αισθανόσουν. Μπορεί και γι' αυτό να "αποχώρησε" ?!

Επίσης ρε τύποι μου μην τις θεοποιείται. Καμία δηλαδή. Δεν είναι νορμάλ να υπάρχουν τέτοιες αναμονές. Ρωτάς την τσα2 του Λ73 αν υπάρχουν αναμονές στη Μύρα και ακούς ένα "ΒεβΑΙως" και σου 'ρχεται να της πεις σιγά μην περιμένω να στην ξεμουνιάσουν έξι-εφτά για να είμαι ο όγδοος. Πόση αργοσχολίαση να έχει κάποιος για να περιμένει να γαμήσει στη σειρά και να είναι ο 6ος κλπ. Και ανάθεμα την καθαριότητα που κάνουν. Παπάρια. Τα ίδια με την αναμονή και στην Τζέσικα τελευταία με αυτά που γράφονται εδώ μέσα. Εν τω μεταξύ, εμφανισιακά η Μύρα δεν με γεμίζει και τόσο πολύ, εκτός του ότι έχει αδυνατίσει αρκετά απ' όταν είχε πρωτοέρθει, τουλάχιστον 4 κιλάκια. Την έχετε ξεκωλιάσει την κοπελίτσα.

Επίσης, τσέκαρα Καρολίνα Φιλ11 πάνω. Έχει παχύνει αρκετά, οι πλάτες της έχουν γίνει όμοιες με αυτές παλαιστή. Την ιδρώνει πάντα την φανέλα, αλλά πρέπει να κάνει λίγο κράτει.

Συνολικά η πιάτσα του 20αρικου πάει ψιλοσκατά και η θεοποίηση μεμονωμένων περιπτώσεων είναι αποτέλεσμα αυτού. Υπάρχει αναδουλειά σε σημείο να βλέπεις τη γνωστή πλέον Κορίνα του Φ65 να αράζει στην πόρτα φορώντας μόνο τον στρίνγκο ή επάνω στο παράθυρο να κρέμεται. Τσα2 να βγαίνουν έξω και να κόβουν βόλτες ή να μιλάνε μεταξύ τους. Έχω βαρεθεί το παραμύθι του μπαρμπαΒασίλη με τη Ράνια και τα ουράνια ή άλλες τσα2 που λένε διθύραμβους λες και τις έχουν δοκιμάσει. Να γραφθεί στα πρακτικά ότι ο κυρΒασίλης έλεγε σε συναγωνιστή ότι τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, δεν έχει πάει ποτέ με κοπέλα του χώρου και ότι υπήρξε αισθηματίας. Ε ρε τι ιστορίες έχει να πει ο καθένας από αυτούς...

Στις γωνίες των 3Φ κατά μήκος της κύριας οδού θες να ξεράσεις από το κατουρλιό και τη βρώμα. Επίσης δεν έχω διαβάσει να μιλάει κανείς για τους τρελούς με το γνωστό Γατόσπιτο (Φ82), απορώ που δεν έχουν φάει καταγγελία. Υγειονομική βόμβα, συνθήκες υγιεινής ζώων άθλιες, την άλλη φορά άνοιξε το γκαράζ και τις είχε κλειδωμένες σε κλουβιά. Αρρωστημένη κατάσταση. Τις προάλλες απέναντι από το Φ71 στο στενάκι, τρέχαν πρεζάκια να τα προμηθεύσει ο μαύρος με τη δόση τους. Απέναντι από τα Φ54 & 56 έχουν μόνιμο στασίδι οι ΔΙΑΣ με παπάκια και μηχανές. Το Σάββατο μέτρησα 8 μοτοσυκλέτες. Ούτε να μπεις στους οίκους μπορείς γιατί δεν έχει καμία διάθεση να μπουν μέσα και να σε πιάσουν να πηδάς ή να σου κάνουν εξακρίβωση στοιχείων, τρέχα γύρευε. Καταστάσεις μοναδικές στις αγαπημένες οδούς.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Μηνύματα
373
Κριτικές
46
Like
2.378
Πόντοι
2.405
Ας γράψω μερικές εμπειρίες που είχα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Φ54 πάνω Αλεξάνδρα. Παλιά γνώριμη, εννοώντας την είχα δοκιμάσει πρώτη φορά το 2019 αν θυμάμαι καλά στο Φ66Α. Ναζιάρα κπλ., πετίτ, όμορφο μουτράκι, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Θεωρώ ότι έχει χαλάσει, είχα σχηματίσει άλλη εικόνα γι' αυτήν τότε. Δοκιμάστηκε προσφάτως δύο φορές, την 2η είπα δεν ξαναπατάω. Πίπα άθλια με δόντι, αίσθηση βιασύνης, καθαριότητα με ερωτηματικό μεγάλο.

Φ66Α Χριστίνα. Έκανε την εμφάνιση της το καλοκαίρι κάποια στιγμή, την έβλεπα για κανά μήνα εκεί, μετά εξαφανίστηκε. Δεν γνωρίζω τί απέγινε. Ήταν πολύ καλή περίπτωση. Όμορφη κοπέλα γύρω στα 33-35, παντακάθαρη Ρωσίδα έλεγε η τσα2 ό,τι είναι. Αλήθεια δεν μαθαίνεις. Απλές υπηρεσίες, αλλά το ευχαριστιόσουν με τη δοτικότητά της και τη συμπεριφορά της που ήταν επαγγελματική και συνάμα ευγενική.

Φιλ11κάτω Έμιλυ. Παίδες ειλικρινά σας μιλάω δεν ξέρω πώς έχει επιβιώσει αυτό το άτομο στον μπουρδελοχώρο. Την πατάς με τις βυζάρες και μέσα είναι αδιανόητο αυτό που βιώνεις. Έρχεται στο σαλόνι και σου τρίβεται και λες καλά θα πάει αυτό. Αμ δε. Μπαίνει μέσα, τα μούτρα λες και την έχεις βλάψει, αρχίζει να στον παίζει λες και είναι ζάρια και παλεύει για 6άρες, κακήν κακώς βάζει καπότα και αρχίζει μια πίπα με δόντι άθλια. Αυτό σε χρονικό διάστημα ενός λεπτού. Λέω άααντε να το προσπεράσω λόγω βυζιών. Με στύση 60% λες άντε πάμε να δούμε τι θα δούμε. Της λέω πάμε κανονικά, να σου 'ρθω. Παίδες δεν χωρούσα να μπω. Κι αυτό χωρίς καν 100% στύση. Της λέω είσαι πολύ στενή για μένα, δεν μπαίνω καν, δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Και τι λέει. Το ξέρω, έλα φέρτο μου εδώ να το βάλω εγώ στα τέσσερα και στήνεται σαν αγγούρι. Ρε κορίτσι σου λέω δεν χωράω καν, τί δεν καταλαβαίνεις. Λέω γάματο, άστο της λέω και βγάζω καπότα να την πετάξω. Μου λέει δεν πρόκειται να πάρεις λεφτά πίσω με νεύρα. Της εξηγώ μα μου πως έχει η κατάσταση. Εκεί ξεχνάει ό,τι ελληνικά ξέρει και μου λέει only english. Καλά της λέω, είτε θα με τελειώσεις με ισπανικό και θα σε χύσω στις βυζάρες είτε έφυγα και να είσαι σίγουρη θα πάρω και τα λεφτά πίσω. Τελικώς τελείωσα παίζοντάς τον και τελειώνοντας όπου βρήκα στο στήθος, μαλλιά, λαιμό κλπ. Ούτε να την βλέπω δεν θέλω. Για να πάει κάποιος σε αυτήν είναι είτε μικροτσούτσουνος, είτε ακραίος βυζολάγνος που θέλει να κάψει το 20αρικο για να παίξει με βυζιά.

Φ11Α Άννα, η γνωστή ως Κου. Θα επιστρέψει κάποια στιγμή τώρα. Ευπαρουσίαστη κλπ., αντιλαμβάνομαι πως ένα χάπατο θα μπορούσε να χειραγωγηθεί από τα ζουζουνίσματα. Συνολικώς καλή περίπτωση, αρκεί να ΜΗΝ αργείς. ΑΝ αργείς ή είσαι λίγο απαιτητικός χύστης ΔΕΝ. Για πιτσιρικαρία αξίζει φουλ.

Φ13κάτω ή Λ73 Εύα. Σαν τύπος μου αρέσει, είναι γυναικάρα από αυτές που θα γύρναγα στον δρόμο να την κοιτάξω και 2η φορά. Συνολικά έχει τιμηθεί 3 φορές, τη μία έφυγα άχυστος. Διεκπεραιωτική, καλή πίπα, αλλά αισθάνομαι ειλικρινά ότι κάτι δεν πάει καλά με την περίπτωσή της. Μπορεί να μην το γουστάρει (βασικά σίγουρα δεν το γουστάρει) και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Για να πας μαζί της, γουστάρεις βύζο. Δεν πας για το λαδωμένο μαλλί, ούτε για την ακμή της. Ε δεν σε αφήνει να τα πιάσεις σχεδόν καθόλου. Τα τραβάει με τους αγκώνες της. Η έκφρασή της είναι μίσους. Την τελευταία φορά είδα έναν μεγάλο όγκο στο αριστερό κωλομέρι που δεν φαινόταν με το μαύρο ρομπάκι. Γενικά μαύρο, η κοπελίτσα δεν κάνει για το άθλημα. Με το παρουσιαστικό που έχει θα μπορούσε να κάνει παπάδες. Κακότροπη.

Φ17πάνω Άννα. Η γνωστή που είχε εξαφανιστεί. Ευδιάθετη, συνολικά θα φύγεις ευχαριστημένος. Στο πρόσωπο χάνει λίγο για μένα, αλλά είναι καλή περίπτωση, ίσως ακόμα και όαση μπροστά σε άλλες.

Φ59πάνω "Τζέσικα". Την γνωρίζω κάτι χρόνια. Έχει περάσει από διάφορα μαγαζιά, την λες και γυρολόγο. Την γνωρίζω από τότε που έκανε ραντεβού (cg), μετά στους "Γερμανούς", μετά σε διάφορα μπουρδελάκια, Φ25 πάνω, Τριγγέτα πρώην "Γερμανοί" κλπ. κλπ. Περνάνε τα χρόνια, δήλωνε 25 μια 5ετία, υπολογίζω ότι είναι περί των 33 ετών, έχει χαλαρώσει γενικά στο σώμα, το στήθος ήταν σε πολύ καλύτερη φάση, άψογη πίπα. Σκληρή επαγγελματίας, δεν είναι για πολλά πολλά, μια φορά χτύπησε πόρτα η τσα2 στο Φ25 πάνω και μου κάνει μωρό μου πρέπει να φύγω. Ε να μην σε κρατάω. Αυτό στο 10λεπτο. Δεν ξέρω αν θα την ξαναπροτιμούσα.

Φιλ11κάτω Λία. Έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της και παράλληλα εξαφανίστηκε κιόλας. Έχω να την πετύχω κανα 3βδόμαδο νομίζω. Ωραία χαρακτηριστικά, στο σαλόνι πρόσχαρη κλπ., νέο-φρέσκο κορίτσι με κανά 3άρι κιλά παραπάνω που της πάνε φουλ, άψογη πίπα. Δυστυχώς είχε κατεβασμένα μούτρα και παρόλο που ήταν δεκτική, η διάθεσή της δεν ήταν καλή. Το αισθανόσουν. Μπορεί και γι' αυτό να "αποχώρησε" ?!

Επίσης ρε τύποι μου μην τις θεοποιείται. Καμία δηλαδή. Δεν είναι νορμάλ να υπάρχουν τέτοιες αναμονές. Ρωτάς την τσα2 του Λ73 αν υπάρχουν αναμονές στη Μύρα και ακούς ένα "ΒεβΑΙως" και σου 'ρχεται να της πεις σιγά μην περιμένω να στην ξεμουνιάσουν έξι-εφτά για να είμαι ο όγδοος. Πόση αργοσχολίαση να έχει κάποιος για να περιμένει να γαμήσει στη σειρά και να είναι ο 6ος κλπ. Και ανάθεμα την καθαριότητα που κάνουν. Παπάρια. Τα ίδια με την αναμονή και στην Τζέσικα τελευταία με αυτά που γράφονται εδώ μέσα. Εν τω μεταξύ, εμφανισιακά η Μύρα δεν με γεμίζει και τόσο πολύ, εκτός του ότι έχει αδυνατίσει αρκετά απ' όταν είχε πρωτοέρθει, τουλάχιστον 4 κιλάκια. Την έχετε ξεκωλιάσει την κοπελίτσα.

Επίσης, τσέκαρα Καρολίνα Φιλ11 πάνω. Έχει παχύνει αρκετά, οι πλάτες της έχουν γίνει όμοιες με αυτές παλαιστή. Την ιδρώνει πάντα την φανέλα, αλλά πρέπει να κάνει λίγο κράτει.

Συνολικά η πιάτσα του 20αρικου πάει ψιλοσκατά και η θεοποίηση μεμονωμένων περιπτώσεων είναι αποτέλεσμα αυτού. Υπάρχει αναδουλειά σε σημείο να βλέπεις τη γνωστή πλέον Κορίνα του Φ65 να αράζει στην πόρτα φορώντας μόνο τον στρίνγκο ή επάνω στο παράθυρο να κρέμεται. Τσα2 να βγαίνουν έξω και να κόβουν βόλτες ή να μιλάνε μεταξύ τους. Έχω βαρεθεί το παραμύθι του μπαρμπαΒασίλη με τη Ράνια και τα ουράνια ή άλλες τσα2 που λένε διθύραμβους λες και τις έχουν δοκιμάσει. Να γραφθεί στα πρακτικά ότι ο κυρΒασίλης έλεγε σε συναγωνιστή ότι τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, δεν έχει πάει ποτέ με κοπέλα του χώρου και ότι υπήρξε αισθηματίας. Ε ρε τι ιστορίες έχει να πει ο καθένας από αυτούς...

Στις γωνίες των 3Φ κατά μήκος της κύριας οδού θες να ξεράσεις από το κατουρλιό και τη βρώμα. Επίσης δεν έχω διαβάσει να μιλάει κανείς για τους τρελούς με το γνωστό Γατόσπιτο (Φ82), απορώ που δεν έχουν φάει καταγγελία. Υγειονομική βόμβα, συνθήκες υγιεινής ζώων άθλιες, την άλλη φορά άνοιξε το γκαράζ και τις είχε κλειδωμένες σε κλουβιά. Αρρωστημένη κατάσταση. Τις προάλλες απέναντι από το Φ71 στο στενάκι, τρέχαν πρεζάκια να τα προμηθεύσει ο μαύρος με τη δόση τους. Απέναντι από τα Φ54 & 56 έχουν μόνιμο στασίδι οι ΔΙΑΣ με παπάκια και μηχανές. Το Σάββατο μέτρησα 8 μοτοσυκλέτες. Ούτε να μπεις στους οίκους μπορείς γιατί δεν έχει καμία διάθεση να μπουν μέσα και να σε πιάσουν να πηδάς ή να σου κάνουν εξακρίβωση στοιχείων, τρέχα γύρευε. Καταστάσεις μοναδικές στις αγαπημένες οδούς.
Ισχύει η Μίρα έχει αδυνατίσε...πολύ μέτρια εμφάνισιακα...απλά είναι πιπινι και το σώζει...παλιά όταν ήμουν 18 με 22 είχε ωραία μουνιa,τώρα είμαι 36.. τότε η ακαποτη πίπα ήταν σπάνια
 

Greek Socialist

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2020
Μηνύματα
2.073
Κριτικές
2
Like
2.139
Πόντοι
456
Ας γράψω μερικές εμπειρίες που είχα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Φ54 πάνω Αλεξάνδρα. Παλιά γνώριμη, εννοώντας την είχα δοκιμάσει πρώτη φορά το 2019 αν θυμάμαι καλά στο Φ66Α. Ναζιάρα κπλ., πετίτ, όμορφο μουτράκι, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Θεωρώ ότι έχει χαλάσει, είχα σχηματίσει άλλη εικόνα γι' αυτήν τότε. Δοκιμάστηκε προσφάτως δύο φορές, την 2η είπα δεν ξαναπατάω. Πίπα άθλια με δόντι, αίσθηση βιασύνης, καθαριότητα με ερωτηματικό μεγάλο.

Φ66Α Χριστίνα. Έκανε την εμφάνιση της το καλοκαίρι κάποια στιγμή, την έβλεπα για κανά μήνα εκεί, μετά εξαφανίστηκε. Δεν γνωρίζω τί απέγινε. Ήταν πολύ καλή περίπτωση. Όμορφη κοπέλα γύρω στα 33-35, παντακάθαρη Ρωσίδα έλεγε η τσα2 ό,τι είναι. Αλήθεια δεν μαθαίνεις. Απλές υπηρεσίες, αλλά το ευχαριστιόσουν με τη δοτικότητά της και τη συμπεριφορά της που ήταν επαγγελματική και συνάμα ευγενική.

Φιλ11κάτω Έμιλυ. Παίδες ειλικρινά σας μιλάω δεν ξέρω πώς έχει επιβιώσει αυτό το άτομο στον μπουρδελοχώρο. Την πατάς με τις βυζάρες και μέσα είναι αδιανόητο αυτό που βιώνεις. Έρχεται στο σαλόνι και σου τρίβεται και λες καλά θα πάει αυτό. Αμ δε. Μπαίνει μέσα, τα μούτρα λες και την έχεις βλάψει, αρχίζει να στον παίζει λες και είναι ζάρια και παλεύει για 6άρες, κακήν κακώς βάζει καπότα και αρχίζει μια πίπα με δόντι άθλια. Αυτό σε χρονικό διάστημα ενός λεπτού. Λέω άααντε να το προσπεράσω λόγω βυζιών. Με στύση 60% λες άντε πάμε να δούμε τι θα δούμε. Της λέω πάμε κανονικά, να σου 'ρθω. Παίδες δεν χωρούσα να μπω. Κι αυτό χωρίς καν 100% στύση. Της λέω είσαι πολύ στενή για μένα, δεν μπαίνω καν, δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Και τι λέει. Το ξέρω, έλα φέρτο μου εδώ να το βάλω εγώ στα τέσσερα και στήνεται σαν αγγούρι. Ρε κορίτσι σου λέω δεν χωράω καν, τί δεν καταλαβαίνεις. Λέω γάματο, άστο της λέω και βγάζω καπότα να την πετάξω. Μου λέει δεν πρόκειται να πάρεις λεφτά πίσω με νεύρα. Της εξηγώ μα μου πως έχει η κατάσταση. Εκεί ξεχνάει ό,τι ελληνικά ξέρει και μου λέει only english. Καλά της λέω, είτε θα με τελειώσεις με ισπανικό και θα σε χύσω στις βυζάρες είτε έφυγα και να είσαι σίγουρη θα πάρω και τα λεφτά πίσω. Τελικώς τελείωσα παίζοντάς τον και τελειώνοντας όπου βρήκα στο στήθος, μαλλιά, λαιμό κλπ. Ούτε να την βλέπω δεν θέλω. Για να πάει κάποιος σε αυτήν είναι είτε μικροτσούτσουνος, είτε ακραίος βυζολάγνος που θέλει να κάψει το 20αρικο για να παίξει με βυζιά.

Φ11Α Άννα, η γνωστή ως Κου. Θα επιστρέψει κάποια στιγμή τώρα. Ευπαρουσίαστη κλπ., αντιλαμβάνομαι πως ένα χάπατο θα μπορούσε να χειραγωγηθεί από τα ζουζουνίσματα. Συνολικώς καλή περίπτωση, αρκεί να ΜΗΝ αργείς. ΑΝ αργείς ή είσαι λίγο απαιτητικός χύστης ΔΕΝ. Για πιτσιρικαρία αξίζει φουλ.

Φ13κάτω ή Λ73 Εύα. Σαν τύπος μου αρέσει, είναι γυναικάρα από αυτές που θα γύρναγα στον δρόμο να την κοιτάξω και 2η φορά. Συνολικά έχει τιμηθεί 3 φορές, τη μία έφυγα άχυστος. Διεκπεραιωτική, καλή πίπα, αλλά αισθάνομαι ειλικρινά ότι κάτι δεν πάει καλά με την περίπτωσή της. Μπορεί να μην το γουστάρει (βασικά σίγουρα δεν το γουστάρει) και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Για να πας μαζί της, γουστάρεις βύζο. Δεν πας για το λαδωμένο μαλλί, ούτε για την ακμή της. Ε δεν σε αφήνει να τα πιάσεις σχεδόν καθόλου. Τα τραβάει με τους αγκώνες της. Η έκφρασή της είναι μίσους. Την τελευταία φορά είδα έναν μεγάλο όγκο στο αριστερό κωλομέρι που δεν φαινόταν με το μαύρο ρομπάκι. Γενικά μαύρο, η κοπελίτσα δεν κάνει για το άθλημα. Με το παρουσιαστικό που έχει θα μπορούσε να κάνει παπάδες. Κακότροπη.

Φ17πάνω Άννα. Η γνωστή που είχε εξαφανιστεί. Ευδιάθετη, συνολικά θα φύγεις ευχαριστημένος. Στο πρόσωπο χάνει λίγο για μένα, αλλά είναι καλή περίπτωση, ίσως ακόμα και όαση μπροστά σε άλλες.

Φ59πάνω "Τζέσικα". Την γνωρίζω κάτι χρόνια. Έχει περάσει από διάφορα μαγαζιά, την λες και γυρολόγο. Την γνωρίζω από τότε που έκανε ραντεβού (cg), μετά στους "Γερμανούς", μετά σε διάφορα μπουρδελάκια, Φ25 πάνω, Τριγγέτα πρώην "Γερμανοί" κλπ. κλπ. Περνάνε τα χρόνια, δήλωνε 25 μια 5ετία, υπολογίζω ότι είναι περί των 33 ετών, έχει χαλαρώσει γενικά στο σώμα, το στήθος ήταν σε πολύ καλύτερη φάση, άψογη πίπα. Σκληρή επαγγελματίας, δεν είναι για πολλά πολλά, μια φορά χτύπησε πόρτα η τσα2 στο Φ25 πάνω και μου κάνει μωρό μου πρέπει να φύγω. Ε να μην σε κρατάω. Αυτό στο 10λεπτο. Δεν ξέρω αν θα την ξαναπροτιμούσα.

Φιλ11κάτω Λία. Έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της και παράλληλα εξαφανίστηκε κιόλας. Έχω να την πετύχω κανα 3βδόμαδο νομίζω. Ωραία χαρακτηριστικά, στο σαλόνι πρόσχαρη κλπ., νέο-φρέσκο κορίτσι με κανά 3άρι κιλά παραπάνω που της πάνε φουλ, άψογη πίπα. Δυστυχώς είχε κατεβασμένα μούτρα και παρόλο που ήταν δεκτική, η διάθεσή της δεν ήταν καλή. Το αισθανόσουν. Μπορεί και γι' αυτό να "αποχώρησε" ?!

Επίσης ρε τύποι μου μην τις θεοποιείται. Καμία δηλαδή. Δεν είναι νορμάλ να υπάρχουν τέτοιες αναμονές. Ρωτάς την τσα2 του Λ73 αν υπάρχουν αναμονές στη Μύρα και ακούς ένα "ΒεβΑΙως" και σου 'ρχεται να της πεις σιγά μην περιμένω να στην ξεμουνιάσουν έξι-εφτά για να είμαι ο όγδοος. Πόση αργοσχολίαση να έχει κάποιος για να περιμένει να γαμήσει στη σειρά και να είναι ο 6ος κλπ. Και ανάθεμα την καθαριότητα που κάνουν. Παπάρια. Τα ίδια με την αναμονή και στην Τζέσικα τελευταία με αυτά που γράφονται εδώ μέσα. Εν τω μεταξύ, εμφανισιακά η Μύρα δεν με γεμίζει και τόσο πολύ, εκτός του ότι έχει αδυνατίσει αρκετά απ' όταν είχε πρωτοέρθει, τουλάχιστον 4 κιλάκια. Την έχετε ξεκωλιάσει την κοπελίτσα.

Επίσης, τσέκαρα Καρολίνα Φιλ11 πάνω. Έχει παχύνει αρκετά, οι πλάτες της έχουν γίνει όμοιες με αυτές παλαιστή. Την ιδρώνει πάντα την φανέλα, αλλά πρέπει να κάνει λίγο κράτει.

Συνολικά η πιάτσα του 20αρικου πάει ψιλοσκατά και η θεοποίηση μεμονωμένων περιπτώσεων είναι αποτέλεσμα αυτού. Υπάρχει αναδουλειά σε σημείο να βλέπεις τη γνωστή πλέον Κορίνα του Φ65 να αράζει στην πόρτα φορώντας μόνο τον στρίνγκο ή επάνω στο παράθυρο να κρέμεται. Τσα2 να βγαίνουν έξω και να κόβουν βόλτες ή να μιλάνε μεταξύ τους. Έχω βαρεθεί το παραμύθι του μπαρμπαΒασίλη με τη Ράνια και τα ουράνια ή άλλες τσα2 που λένε διθύραμβους λες και τις έχουν δοκιμάσει. Να γραφθεί στα πρακτικά ότι ο κυρΒασίλης έλεγε σε συναγωνιστή ότι τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, δεν έχει πάει ποτέ με κοπέλα του χώρου και ότι υπήρξε αισθηματίας. Ε ρε τι ιστορίες έχει να πει ο καθένας από αυτούς...

Στις γωνίες των 3Φ κατά μήκος της κύριας οδού θες να ξεράσεις από το κατουρλιό και τη βρώμα. Επίσης δεν έχω διαβάσει να μιλάει κανείς για τους τρελούς με το γνωστό Γατόσπιτο (Φ82), απορώ που δεν έχουν φάει καταγγελία. Υγειονομική βόμβα, συνθήκες υγιεινής ζώων άθλιες, την άλλη φορά άνοιξε το γκαράζ και τις είχε κλειδωμένες σε κλουβιά. Αρρωστημένη κατάσταση. Τις προάλλες απέναντι από το Φ71 στο στενάκι, τρέχαν πρεζάκια να τα προμηθεύσει ο μαύρος με τη δόση τους. Απέναντι από τα Φ54 & 56 έχουν μόνιμο στασίδι οι ΔΙΑΣ με παπάκια και μηχανές. Το Σάββατο μέτρησα 8 μοτοσυκλέτες. Ούτε να μπεις στους οίκους μπορείς γιατί δεν έχει καμία διάθεση να μπουν μέσα και να σε πιάσουν να πηδάς ή να σου κάνουν εξακρίβωση στοιχείων, τρέχα γύρευε. Καταστάσεις μοναδικές στις αγαπημένες οδούς.
"Τις προάλλες απέναντι από το Φ71 στο στενάκι, τρέχαν πρεζάκια να τα προμηθεύσει ο μαύρος με τη δόση τους. Απέναντι από τα Φ54 & 56 έχουν μόνιμο στασίδι οι ΔΙΑΣ με παπάκια και μηχανές. Το Σάββατο μέτρησα 8 μοτοσυκλέτες. Ούτε να μπεις στους οίκους μπορείς γιατί δεν έχει καμία διάθεση να μπουν μέσα και να σε πιάσουν να πηδάς ή να σου κάνουν εξακρίβωση στοιχείων, τρέχα γύρευε. Καταστάσεις μοναδικές στις αγαπημένες οδούς." ---> Εξυπακούεται ότι στα Φ54-56 είχε παιχτεί τράφικινγκ παλαιότερα.

"Φ59πάνω "Τζέσικα". Την γνωρίζω κάτι χρόνια. Έχει περάσει από διάφορα μαγαζιά, την λες και γυρολόγο. Την γνωρίζω από τότε που έκανε ραντεβού (cg), μετά στους "Γερμανούς", μετά σε διάφορα μπουρδελάκια, Φ25 πάνω, Τριγγέτα πρώην "Γερμανοί" κλπ. κλπ. Περνάνε τα χρόνια, δήλωνε 25 μια 5ετία, υπολογίζω ότι είναι περί των 33 ετών, έχει χαλαρώσει γενικά στο σώμα, το στήθος ήταν σε πολύ καλύτερη φάση, άψογη πίπα. Σκληρή επαγγελματίας, δεν είναι για πολλά πολλά, μια φορά χτύπησε πόρτα η τσα2 στο Φ25 πάνω και μου κάνει μωρό μου πρέπει να φύγω. Ε να μην σε κρατάω. Αυτό στο 10λεπτο. Δεν ξέρω αν θα την ξαναπροτιμούσα." ---> Θυμάμαι μία Νένα τότε στην Τριγγετοαλυσίδα να έλεγε πάντα "25 χρονών"..Λες να'ναι αυτή ;
 

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Μηνύματα
327
Κριτικές
8
Like
2.311
Πόντοι
721
"Τις προάλλες απέναντι από το Φ71 στο στενάκι, τρέχαν πρεζάκια να τα προμηθεύσει ο μαύρος με τη δόση τους. Απέναντι από τα Φ54 & 56 έχουν μόνιμο στασίδι οι ΔΙΑΣ με παπάκια και μηχανές. Το Σάββατο μέτρησα 8 μοτοσυκλέτες. Ούτε να μπεις στους οίκους μπορείς γιατί δεν έχει καμία διάθεση να μπουν μέσα και να σε πιάσουν να πηδάς ή να σου κάνουν εξακρίβωση στοιχείων, τρέχα γύρευε. Καταστάσεις μοναδικές στις αγαπημένες οδούς." ---> Εξυπακούεται ότι στα Φ54-56 είχε παιχτεί τράφικινγκ παλαιότερα.

"Φ59πάνω "Τζέσικα". Την γνωρίζω κάτι χρόνια. Έχει περάσει από διάφορα μαγαζιά, την λες και γυρολόγο. Την γνωρίζω από τότε που έκανε ραντεβού (cg), μετά στους "Γερμανούς", μετά σε διάφορα μπουρδελάκια, Φ25 πάνω, Τριγγέτα πρώην "Γερμανοί" κλπ. κλπ. Περνάνε τα χρόνια, δήλωνε 25 μια 5ετία, υπολογίζω ότι είναι περί των 33 ετών, έχει χαλαρώσει γενικά στο σώμα, το στήθος ήταν σε πολύ καλύτερη φάση, άψογη πίπα. Σκληρή επαγγελματίας, δεν είναι για πολλά πολλά, μια φορά χτύπησε πόρτα η τσα2 στο Φ25 πάνω και μου κάνει μωρό μου πρέπει να φύγω. Ε να μην σε κρατάω. Αυτό στο 10λεπτο. Δεν ξέρω αν θα την ξαναπροτιμούσα." ---> Θυμάμαι μία Νένα τότε στην Τριγγετοαλυσίδα να έλεγε πάντα "25 χρονών"..Λες να'ναι αυτή ;

Δεν το κάνουν γι 'αυτό. Στη συνέχεια της Φυλής μαζεύονται πρεζάκια και γίνεται εμπόριο.

Όχι Νένα.
 

sirodoht

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Μηνύματα
370
Κριτικές
1
Like
606
Πόντοι
81
Η Ελένη στο διδύμου ακόμα κερνάει AIDS (στη θέση aids βάλτε ότι άλλο ΣΜΝ θέλετε) τον κόσμο;
Πάντως την προηγούμενη Τρίτη το βράδυ την είδα στο tanvir coffee shop των Σομαλων διδυμου και αλκιβιαδου μαζί με τον χαιτακια και ήταν μες την τρελή χαρά...
 

Greek Socialist

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2020
Μηνύματα
2.073
Κριτικές
2
Like
2.139
Πόντοι
456
Πάντως την προηγούμενη Τρίτη το βράδυ την είδα στο tanvir coffee shop των Σομαλων διδυμου και αλκιβιαδου μαζί με τον χαιτακια και ήταν μες την τρελή χαρά...
Τι σημαίνει "χαιτάκιας" ;
 

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Μηνύματα
287
Κριτικές
18
Like
1.178
Πόντοι
5.160
Έχει και ΟΠΚΕ στην Φυλής και Χεύδεν
 

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Μηνύματα
560
Like
2.038
Πόντοι
206
Καλησπερα ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ !!!! μου πειρες την μπουκια απο το στομα , ετοιμος ημουν να τα γραψω εγω αυτα που εγραψες, κανενα προβλημα ( το μονο οτι ξερω ενα τικ πιο παλλα που μπορει να και εσυ αλλα δεν γραφονται εδω ) , η γυναικα ειναι η επιτομη της ντομπροσυνης !!!!!!!!!!!!
Ρε μάγκες , πιστεύεται ότι αν έχει κάτι θα μας το ελεγε ( δεν λέω ότι έχει μην παρεξηγηθώ )
Άμεσα αν πει κάτι στιγματίζεται και το επάγγελμα τέλος
Στο παρελθόν είχαν συλλάβει υγειονομικούς που εξέδιδαν πλαστά πιστοποιητικά αν θυμάστε
Εγώ για παράδειγμα έχω ζητήσει και μου έχουν δείξει από μικροβιολογικό εξετάσεις αλλά και πάλι δεν ξέρω τι να πιστεψω
Το ρίσκο είναι ρίσκο !
 

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Μηνύματα
1.786
Like
4.294
Πόντοι
456
Ρε μάγκες , πιστεύεται ότι αν έχει κάτι θα μας το ελεγε ( δεν λέω ότι έχει μην παρεξηγηθώ )
Άμεσα αν πει κάτι στιγματίζεται και το επάγγελμα τέλος
Στο παρελθόν είχαν συλλάβει υγειονομικούς που εξέδιδαν πλαστά πιστοποιητικά αν θυμάστε
Εγώ για παράδειγμα έχω ζητήσει και μου έχουν δείξει από μικροβιολογικό εξετάσεις αλλά και πάλι δεν ξέρω τι να πιστεψω
Το ρίσκο είναι ρίσκο !
Φιλε , η ΜΠΑΡΜΠΟΡΑ εχει ολοκληρο ντοσιε με τις ημερομηνιες και εξετασεις 3εως 6 μηνων !!!! τωρα εαν εσυ θελεις και δακτυλικα αποτυπωματα να πας στην ΓΑΔΑ ( τμημα σημανσης ) !!!!!!!!!!!!!!
 

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Μηνύματα
3.709
Κριτικές
5
Like
6.030
Πόντοι
2.306
Η Ελένη έχει καλυμμένο το ένα της ματάκι,
με τσουλουφι, φράντζα, ίσως επειδή έχει κάποιο καλοπιστικο πρόβλημα κ θέλει να το κρύψει,
η απλά θελει να αλλοιώσει κάπως τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Είναι καλη γυναίκα πάντως, καλός χαρακτήρας,
έντιμη με φιλότιμο χωρίς απατεωνιες κ εχει σταθερούς πελάτες.
Από την περιγραφή εμφάνισης και συμπεριφοράς, καταλαβαίνω ότι μάλλον στα μικράτα της είχε κάποιο ατύχημα. Δυστυχώς, πολλά τέτοια συμβαίνουν σε αυλές σχολείων, παιδικές χαρές, ακόμα και μέσα σε σπίτια που παίζουν παιδιά...
 

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Μηνύματα
835
Κριτικές
66
Like
11.635
Πόντοι
3.506
Ο Sir Jason είναι εδώ.

Μην πεταχτει καμία τσουτσου και ρωτήσει ποιος...?
Το πιο λαμπερό πρόσωπο της show buz ζει ακόμα.

Ο άνθρωπος που μπορεί να λέγεται, οχι ιατρικός επισκέπτης, αλλά μπουρδελιακος επισκέπτης.
Έχω ρουφήξει τα κοκτέιλ μου με Batida di coco στο αντικαρκινικό και έχω ισιώσει, μάλλον την έχω σκαπουλαρει.
Οι λίγοι και εκλεκτοί, γνωρίζουν τι λέω...
Κάντε λίγο χώρο λοιπόν, δείξτε σεβασμό ή απλά αν δεν έχετε κάτι να πείτε βγάλτε τον σκασμό.

Κάμερα σε μένα:
Δυσκολο πλεον. Δεν καυλώνω. Κανένας κώλος, κανένας βυζί, κανένα κορμί ικανό. Μόνο η εγκεφαλική φαντασίωση. Και την έχω. Και ζητώ την βοήθεια σας. Και βοηθήστε με σας παρακαλω γαμωτο το μουνί που σας πέταγε, δεν ξέρω πόσο χρόνο έχω.
Συγνώμη... Παραφέρομαι...

Εσείς, όπως εγώ, χαμένοι στα στενά της πιο ερωτικής πόλης. Της πιο ξεκωλιαρας πορνης. Της Αθήνας. Το βλέπω... Θα με πάρουν σηκωτό, με ξύλινο παλτο κάποια μέρα και θα γελάτε όταν με δείτε στα νέα του Σκάι στις 7 με την Σία Κοσιώνη (την χυνω παραυτα).
Αφού λοιπόν μου εξομολογήθηκα και μου ζήτησα συγχώρεση, γιατί τα πάθη είναι σεβαστά, τα βίτσια πλερωνονται και από τις αδυναμίες σου δεν μπορείς να ξεφύγεις, ζητώ από τον νήμα ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, το εξής.
Θέλω να μου συστησετε την πιο όμορφη καραφολα που υπάρχει αυτή την στιγμή!
Και όταν λέω καραφολα, τι εννοώ...
Να κάνει άθλιο τσιμπούκι, όπως θ κότα τσιμπολογαει το καλαμπόκι. Να μην τα παιρνει στο στόμα. Να μην στήνεται καλά και να κλέβει. Να είναι προσβλητικη και εάν η δυνατόν, να σέρνει και άθλια τσα2 μαζί της.
Μόνο αν έχει αυτά και χειρότερα, αλλά να είναι όσο το δυνατόν ομορφότερη, θα παιξει άγνωστη πρωταγωνίστρια στο θεατρικό που ετοιμάζω. Αυτό που θα πετυχει να με καυλώσει επιτέλους!
Ας είναι και χωνί....

Λοιπόν μάγκες μου? Το'χετε?
Σπασιμπα και...
Άι γαμηθείτε!
Καλησπέρα, συναγωνιστή. Γνωρίζω, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις και σου εύχομαι να το ξεπεράσεις. Υπήρχε μία κοπέλα, με τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις, αλλά δεν γνωρίζω εάν δουλεύει ακόμα. Είναι η Λίζα, από την μοντέλο-αλυσίδα.
 

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Μηνύματα
662
Κριτικές
11
Like
5.930
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα, συναγωνιστή. Γνωρίζω, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις και σου εύχομαι να το ξεπεράσεις. Υπήρχε μία κοπέλα, με τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις, αλλά δεν γνωρίζω εάν δουλεύει ακόμα. Είναι η Λίζα, από την μοντέλο-αλυσίδα.
άλλη μια ήταν η Μαρία η μελαχρινή με τα 3αρια στο φ68 αν θυμάμαι με την πράσινη πόρτα.
Εγγυημένη, στανταρατη και καραμπινατη φόλα.
 
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Μηνύματα
82
Like
555
Πόντοι
80
Συναγωνιστές, θέλω feedback, που λένε και στο χωριό'μ. Στο Διδύμου 22 (ισόγειο) είναι μία ex-soviet Σοφία, ψηλή, ξερακιανό κορμί, χονδρικά κάπου 40άρα, κοντό μαλλί, μάλλον πρασινομάτα. Είναι ο τύπος της να είναι τρελλιάρα, να πετάει άσχετα, να χασκογελάει και να κάνει πλάκα? Μήπως απλά είχε πάρει χημεία? Εχει κανείς άποψη για τη συγκεκριμένη?
Στείλτε και pm αν προτιμάτε
Ευχαριστώ
 

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Μηνύματα
327
Κριτικές
8
Like
2.311
Πόντοι
721
άλλη μια ήταν η Μαρία η μελαχρινή με τα 3αρια στο φ68 αν θυμάμαι με την πράσινη πόρτα.
Εγγυημένη, στανταρατη και καραμπινατη φόλα.
Εξαφανίστηκε αυτή, αφού κορόιδεψε πρώτα όσους μπόρεσε. Κάποια στιγμή έμπαινες στο σαλόνο του οίκου και μόλις την έβλεπες, απλά έβγαινες.

Η Έμιλυ (Φιλ11κάτω) την ανταγωνίζεται επάξια.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom