Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (0 μέλη και 66 επισκέπτες)

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Μηνύματα
167
Like
685
Πόντοι
81

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Μηνύματα
560
Like
2.038
Πόντοι
206
Παίζει η Μιλένα και σε λίγο θα τα παίξουμε και μεις μαζί της.Τετοια κατασταση όσα χρόνια επισκέπτομαι οίκους και studio δεν εχω ξαναπεράσει.Ειναι άπαικτη !!!
Παιχταρα μου Καλη η Μιλένα δεν λέω….
Αλλά γιατί την χαρακτηρίζεις άπαιχτη ;;;
 

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Μηνύματα
73
Κριτικές
26
Like
829
Πόντοι
990
Πέρασμα κατά τις 2 το μεσημέρι απ' το ελεεινό και τρισαθλιο μετάξι για καταδρομική στη Λίλιαν στο Ιάσονος 1 μετά από ανάγνωση καλής κριτικής του πορνό ρεπόρτερ Σμύρνη. Περνώντας με το αυτοκίνητο στη γωνία με την Ιάσονος,ακριβώς έξω απ' τα σπιτάκια του 1 ,μπουλούκι 20 κ βάλε πρεζακιδων έκανε τις συνδιαλλαγές του , εμποδίζοντας την είσοδο.. παρκαρα το αυτοκίνητο προς την πλευρά των τρεντι μαγαζιών για περισσότερη ασφάλεια και πήρα την Ιάσωνος απ' τη μέση της περίπου.. μέχρι να φτάσω στο 1 τα μάτια μου αντίκρισαν εικόνες απείρου κάλους, ένα σφίξιμο Μ έπιασε στο στήθος και ένας κόμπος έφραξε τον λαιμό μου..μόλις έφτασα στο μεσαίο 1β ευτυχώς το μπουλούκι μόλις άρχισε να διαλύεται σαν κατσαρίδες που τις ψεκάζεις με αροξολ.. μόλις είχε γίνει η μοιρασιά κ τρεχαν όλοι προς κατανάλωση.. ανέβηκα πάνω και περίμενα τη Λίλιαν που είχε δωμάτιο παρέα με κάτι πετάμενους τύπους.. παρακμή παντού. Η Λίλιαν βγήκε ..κοντοπουτανο μιλφ με ωραίο κωλο και σχετικά ωραίο πρόσωπο με το μαλλί πιασμένο κότσο.. με κάρφωσε κατευθείαν και μπήκε σχεδόν αμέσως στο επόμενο της δωμάτιο. Κρίμα σκέφτηκα κατευθείαν γιατί η διάθεση μου ήταν πλέον ανύπαρκτη..Ο ένας απ' τους τυπους έβγαλε αμέσως το δεκαευρω και εγώ τίγκα ξενερωμενος πήρα τον δρόμο της επιστροφής αχυστος και μη έχοντας καμία όρεξη για περαιτέρω ψάξιμο.. στον δρόμο της επιστροφής προς το αυτοκίνητο συνειδητοποίησα πως καλά έχω κάνει κ έχω κόψει το Μεταξουργείο και δεν πρόκειται να ξανακάνω το λάθος να πάω ακόμη κ αν ακούσω ότι εκδίδεται εκεί η καιλερ Κουίν.. προφανώς κ δεν γράφω κάτι καινούργιο κ όλα αυτά είναι προσωπικές σκέψεις κ συναισθήματα.. καλά να περνάτε μάγκες μου
 
Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Μηνύματα
1.058
Κριτικές
2
Like
2.399
Πόντοι
456
Διδιμου 27 Μιλένα...!!!! απίστευτη καύλα βυζάρες φοβερές σώμα κολος όλα..το χάος 3πλη κατάθεση έκανα στην ίδια απλά ρεκόρ..μλκια τόσο καιρό δε την είδα δει παιδιά υποκλίνομαι με γλύτωσε από τα σερί Κολ κ μασάζ που έπαιρνα..αυτή κ η Άννα από Ιωαννίνων 3 όροφο είναι τα πιο δυνατα χαρτιά του 20ρικου..αλλά κυρίως η Μιλένα είναι η βασίλισσα στο 20 έτσι απλά! φοβερό κρεβάτι
 

papaphilips

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
21.767
Κριτικές
97
Like
47.144
Πόντοι
17.311
Eισαι απο τους πολυ λιγους η εξαιρεση που το λες , τοσοι και τοσοι λενε το αντιθετο , και μην μου πεις οτι δεν το εχεις διαβασει πλειστακις απο πολλους !!!!!
ΚΑΙ εγω δεν ειχα ποτε θεμα με την αναλογη υπηρεσια, οταν πηγαινα στην αλιονα στο αχαρνων 85.
και παρολο που αργουσα μεσα, σχεδον ποτε δε με ενοχλησε (αμα δεις κριτικη μου, θα καταλαβεις τι γινοταν μεσα).
εφυγε η αλιονα, σταματησα να πηγαινω, γιατι οι αλλες για μενα δεν κανανε και απο τοτε εχω να τη δω.
ακομα περγαμου δεν εχω παει παντως.
θα γινει ομως και αυτο.
 

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.967
Κριτικές
1
Like
4.723
Πόντοι
456
Eισαι απο τους πολυ λιγους η εξαιρεση που το λες , τοσοι και τοσοι λενε το αντιθετο , και μην μου πεις οτι δεν το εχεις διαβασει πλειστακις απο πολλους !!!!!
Μια χαρά είναι η υπηρεσία, καμμία ενόχληση από μέρους της , θα σου πει ποια δουλεύει και το πρόγραμμα της επαγγελματικά, αυτό ακριβώς που ζητάμε.
Ακόμα και όταν φεύγω λόγω γεμάτου σαλονιού και επισκέπτομαι μετά από δύο τρεις μέρες έχω την ίδια επαγγελματική αντιμετώπιση.
Ένας μαλάκας μόνο τη θάβει ο isinas πρώην fornet.
Που τους είδες τους πολλούς ?
 

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Μηνύματα
2.057
Κριτικές
7
Like
3.765
Πόντοι
736
αι σίγουρος....????
Νομίζω ότι η συγκεκριμένη λείπει μήνες τώρα στη Χώρα της!

Ξαναγύρισε....????:think:

Είσαι σίγουρος....????

Νομίζω ότι η συγκεκριμένη λείπει μήνες τώρα στη Χώρα της!

Ξαναγύρισε....????:think:
Εναλλακτική ;
 

Ethnikopolygamisths

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2022
Μηνύματα
10
Like
22
Πόντοι
0
επειδή είμαι καινούργιος και δεν γνωρίζω πολύ απο οίκοθς τι νεάνικο παιζει και ωραίο εως 30 για να παώ και εγω να κάνω την δουλεία μου μετα απο 3 μήνες και ένα χωρισμό
 

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Μηνύματα
1.786
Like
4.294
Πόντοι
456
φίλε μου ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του, πάντως είναι πολλοί αυτοί που συμφωνούν μαζί μου,και σίγουρα πολλοί που δε γράφουν εδώ μέσα γιατί αλλιώς δε θα είχε δουλειά, επίσης διαβάζω πολλά εδώ μέσα πχ συγκεκριμένο μέλος εδώ μέσα όλο γράφει πράγματα που δεν ισχύουν για την Εβελίνα και την υπηρεσία της λόγω του ότι έφαγε άκυρο για συμπεριφορά του προς αυτές, εγώ αυτή τη γνώμη έχω για τη συγκεκριμένη, μια χαρά είναι και το βλέπω και με συναγωνιστές που περιμένουμε στο σαλόνι, δεν έχω δει κάποια περίεργη συμπεριφορά απέναντι τους,,πολύ σωστή στη δουλειά της σε όλα τα σπίτια που έχει δουλέψει καθαρά δωμάτια να ενημερώσει το πελάτη, πράγματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα αλλά δεν είναι απ όλες τις υπηρεσίες, επίσης μερικές φορές ότι δίνεις παίρνεις, είπαμε ο καθένας έχει τη γνώμη του δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε αλλά το μόνο σίγουρο ότι δεν αποτελώ εξαίρεση
Φιλε μου , πιστευω οτι υπαρχουν αποψεις , αντιρρησεις και εμπειριες , σε πολλες σελιδες πισω δεν ηταν λιγοι που της εσερναν τα εξ αμαξης , ισως αυτοι που τα ελεγαν να μην θελουν να πουν την ασχημη συμπεριφορα της , για λογους που δεν ξερω , αλλα ειναι συγουρο οτι εχουν υποθει . δεν θελω να αναφερθω στις δικες μου περιπτωσεις οι οποιες ξεκινουν απο την εποχη του κορονα , που τον πρωτο καιρο σχεδον δυο μηνες στην Αχαρνων ημουν τακτικος επισκεπτης της Εβελινας ( και Αλιονας πιο παλια ) γιατι η εξιστοριση θα παρει ολοκληρο σεντονι . Ας παρει τελος αυτη η κουβεντα γιατι δεν θα βγει πουθενα , ευχαριστω .
 

Katourokavlas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Μηνύματα
1.258
Κριτικές
8
Like
2.803
Πόντοι
736
Κολωνου 27Α οροφος 2β Λιζα χοντροβυζου τωρα εκει.
Γυρω στα 27-30 Βενεζουβελα 1,60 περιπου 70-80 κιλα θα λεγα, ψιλοσφιχτη, 4αρια χυτα..
Μου θυμησαν τα βυζια της Μισελ απεναντι μονο που αυτη ηταν αδυνατη..Αν ηταν αδυνατη και αυτη θα ειχε ενα 2αρακι, οποτε και και δεν τρελαινεσαι..
Οπως ειπε και ο Χελούβας, 2 Ανναμπελες μαζι :tooth:
 

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Μηνύματα
870
Κριτικές
11
Like
2.030
Πόντοι
496
Ενημερώνω για όσους έψαχναν ότι η Τζούλια με τις βυζαρες που ακούγεται από βεργας είναι στο βεργας 7 πρωινή βάρδια στο πάνω (με τα σκαλάκια)! Αν περάσω αύριο να την δω θα ενημερώσω!
 

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Μηνύματα
2.187
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πέρασμα με την καινούργια Ιζαμπέλα στο Φυλής 54Α.
Μετριότατες εντυπώσεις από διάθεση και συμμετοχή.
Μου θύμισε την Εύα από Φυλής 66Α. Καλά στησίματα και μέχρι εκεί.
 

tasivarop

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2020
Μηνύματα
50
Κριτικές
7
Like
263
Πόντοι
280
Καλησπερα, συγνωμη δεν θελω να τρομαξω κανεναν απλα νομιζω πως οφειλω να ενημερωσω και εσας.

Πριν 2 μηνες ειχα επισκεφτεί και εκανα / μου εκαναν στοματικο χωρις προφυλαξη στις Βικτωρια Διδυμου 27 & Κατερινα με γυαλια φωκαικας 9.
2 μερες μετα την βικτωρια και 9 μερες μετα την κατερινα επαθα φαρυγγίτιδα / αμυγδαλιτιδα και συχνοουρια που κρατησε 7 μερες. Το 1ο το εχω ακομα.

Επειδη εκατσε καλοκαιρι με πηγε πισω και τωρα εβγαλα ακρη. Πηγα Ωρλ πηρα αντιβιωσεις δεν εκαναν κατι. Γυρισα απο λοιμωξιολόγο με ενα καρο εξετασεις για ΣΜΝ.
Το αποτελεσμα γονορροια / χλαμυδια. Λιγο πριν παω λοιμωξιολόγο ειχα κανει μονος μου τεστ μετα απο 8 βδομαδες απο την επαφη για HIV & Υπατ Β & Γ τα οποια ηταν αρνητικα.

Οπως ειχα γραψει και στο post μου πριν 2 μηνες θα αναφερω ονοματα, παλι καλα που το περναω ελαφρα και παλι καλα που δεν κολλησα κατι χειροτερο οπως τα παραπανω ο μαλακας.

Γενικα εχω μικρη πορεια στα μπου αλλα ξεφυγα και εκανα στοματικα ακαποτα.

Ηταν καλο χαστουκι για να ισιωσω και να μην παθω τα χειροτερα.

Δεν εχω τιποτα με τις κοπελες, ισα ισα ηταν πολυ καλες και ειχα παει και στο παρελθον αλλα καποια με κολλησε.

Αν καποιος θελει να μαθει για την θεραπεια η τις εξετασεις ας στειλει pm.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Μηνύματα
95
Κριτικές
11
Like
519
Πόντοι
310
Τί έγινε βρε παιδιά στο μεταξύ
Σαν πολλές ρομαντικές δεν εμφανίστηκαν;;;;;
Σήμερα μου το πρότεινε από μόνη της
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom