Νέα

Λάρισα: Δολοφονία συζύγου με όπλο σε ταβέρνα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα The Keeper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Μηνύματα
5.486
Like
8.415
Πόντοι
2.356
Άγριο έγκλημα στην Καλαμάτα: Μαχαίρωσε τη μητέρα του στον λαιμό και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Μλκ μου τι γινεται;;; :confused:
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
153.020
Κριτικές
1
Like
30.715
Πόντοι
8.006
Αν ψάχνεις για καθάρματα τραβά σε αυτούς που φτιάξανε την λογοκριμενη σχολή νομικής που έβγαλες.
Τι ανοησια ηταν αυτη τωρα?
Σορυ, σε περασα για σοβαρο, δεν θα επαναληφθει
 

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.741
Like
2.081
Πόντοι
456
Μετα την εκτελεση γυρισε κι ειπε σ ενα θαμωνα οτι ετσι καθαριζουμε τις διαφορες μας στη Μανη… :confused:
Πρέπει να εξεταστεί εάν η περίπτωση ανήκει περισσότερο στην κατηγορία ξεκαθάρισμα λογαριασμών η στην κατηγορία γυναικοκτονία.
 

Greek Socialist

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2020
Μηνύματα
2.073
Κριτικές
2
Like
2.139
Πόντοι
456

DJ Aristarxos

Μέγας
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Μηνύματα
6.490
Like
16.776
Πόντοι
3.556

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.656
Κριτικές
1
Like
4.320
Πόντοι
1.706
.
Ειδικά αυτοί που τα βάζουν με γυναίκες είναι οι κλασικοί τύποι που δεν τολμούν να τα βάλουν με έναν όμοιο τους. Σαν κάτι τύπους που κάνουν
Βεβαιως κ δικαιως τα βαζεις με γυναικα, εφοσον αυτες το διαλεξαν να ειναι ισαξιες κ ισοτιμες, αρα και στην στραβή.

Παραδειγμα: αν ενας αδυναμος κ μικροκαμωμενος αντρας στον δρομο σου ελεγε κατι για την μανα σου πως θα αντιδρουσες?
Αν το ιδιο σου εκανε κ μια γυναικα μπαμπατσικη θα αντιδρουσες διαφορετικα? Και γιατι?

Περιμενω απαντηση
 
Τελευταία τροποποίηση:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.656
Κριτικές
1
Like
4.320
Πόντοι
1.706
Χασοδικη δεν θα σου απαντησω σε καμμια απο τις παραθεσεις που μου εκανες γιατι εισαι γνωστος φεμινιστης και οι φεμινιστες εχουν καταστρεψει την πατριδα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι φεμινιστες κατεστρεψαν τον δυτικο πολιτισμο
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.656
Κριτικές
1
Like
4.320
Πόντοι
1.706
Ιστοριες που δεν θα ακουσεις ποτέ γιατι ειναι εναντια στο ρευμα


300 δολοφονίες σε ένα χωριό: Οι γυναίκες που δηλητηρίασαν τους συζύγους για να μη χάσουν τους εραστές τους​

3 ημέρες ago filoitexnisfilosofias
ezgif.com-gif-maker-10.jpg

Ούτε ένας, ούτε δυο αλλά τριακόσιοι φόνοι έγιναν στο ίδιο χωριό

Εκατοντάδες φόνοι: Πρόκειται για τους Άγγελους του Ναγκιρέβ. Ήταν μία ομάδα από γυναίκες, που ζούσαν στην κωμόπολη Ναγκιρέβ της Ουγγαρίας. Οι ίδιες είχαν διαπράξει εκατοντάδες φόνους. Συγκεκριμένα, είχαν δηλητηριάσει τριακόσια άτομα. Οι συγκεκριμένες δηλητηριάσεις έλαβαν χώρα από το 1914 έως και το 1929.

Εκατοντάδες φόνοι – Αληθινή ιστορία: Το ξεκίνημα της ιστορίας​

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Σουζάνα Φαζέκας εγκαταστάθηκε στο Ναγκιρέβ το 1911. Ως μαία ήταν γνωστή στις ντόπιες γυναίκες. Κυρίως, όμως, για τις παράνομες αμβλώσεις που έκανε. Βοήθησε να ξεφορτωθούν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες ή τους καρπούς εξωσυζυγικών σχέσεων.
ezgif.com-gif-maker-11.jpg

Όταν ξέσπασε ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος πολλοί από τους άνδρες της κωμόπολης στάλθηκαν στα μέτωπα να πολεμήσουν. Όμως, γρήγορα στο Ναγκιρέβ δημιουργήθηκαν στρατόπεδα κράτησης αιχμαλώτων του εχθρού. Καθώς «έλειπαν οι γάτοι, άρχισαν να χορεύουν τα ποντίκια». Πολλές από τις γυναίκες ήλθαν σε επαφή με ξένους αιχμαλώτους. Εκείνες υποχρεώνονταν να δουλεύουν στα χωράφια κι άρχισαν γρήγορα να δημιουργούν μαζί τους ερωτικές σχέσεις .
Αλλά οι σχέσεις αυτές δεν μπορούσαν να κρατήσουν. Αυτό, διότι κάποια στιγμή επέστρεψαν οι απατημένοι σύζυγοι από τον πόλεμο. Πολλές από τις «άπιστες» προτιμούσαν τις αγκαλιές των εραστών τους. Επιπλέον, ήθελαν να απαλλαγούν από τους άντρες που είχαν παντρευτεί με συνοικέσια. Στράφηκαν τότε στη Φαζέκας για βοήθεια, αφού οι γάμοι που είχαν συναφθεί βάσει του εθιμικού δικαίου της εποχής εκείνης στην Ουγγαρία, απαγορευόταν να διαλυθούν.
ezgif.com-gif-maker-12.jpg

Εκατοντάδες φόνοι – Αληθινή ιστορία: Η λύση​

Για να δώσει μια λύση στο «πρόβλημα» η πανούργα μαία σκέφθηκε να βράσει μυγόχαρτα για να αφαιρέσει το δηλητήριο αρσενικό και να το αναμείξει με μαρμελάδες. Αυτές θα έδιναν οι γυναίκες στους δύσμοιρους, ανυποψίαστους άντρες τους. Αυτό, θα το έκαναν και σε άλλους ανεπιθύμητους συγγενείς. Ακόμη και ηλικιωμένους γονείς που θα μπορούσαν να κληρονομήσουν, εραστές για τους οποίους είχαν χάσει πια το ερωτικό ενδιαφέρον, ακόμη και παιδιά, που τα θεωρούσαν «βαρίδια» στις ζωές τους.
Πουλούσε μάλιστα τα δηλητήριά της σ’ όποιαν της πρόσφερε τα περισσότερα χρήματα. Το πρώτο περιστατικό δηλητηρίασης καταγράφηκε το 1911. Αν και δεν είχε ανάμειξη σ’ αυτό η Σουζάνα Φαζέκας. Γρήγορα ακολούθησαν οι φόνοι κι άλλων συζύγων, παιδιών και συγγενών. Οι δηλητηριάσεις έγιναν «μόδα» στην κωμόπολη, που απέκτησε στα μέσα της δεκαετίας του 1920 το προσωνύμιο «πόλη των δολοφόνων».
Πάνω από 50 γυναίκες είχαν στείλει στον άλλο κόσμο έως και 300 άτομα με τη βοήθεια της Φαζέκας, που λειτουργούσε και ως «γιατρός», ενώ η εξαδέλφη της, δούλευε στο ληξιαρχείο και συμπλήρωνε τα πιστοποιητικά θανάτου, βοηθώντας έτσι στη συγκάλυψη των φόνων και της αυξανόμενης θνησιμότητας στην κωμόπολη.
ezgif.com-gif-maker-13.jpg

Εκατοντάδες φόνοι: Οι ιστορίες​

Ιστορίες κυκλοφορούν πολλές αναφορικά με το πώς τελικά πιάστηκαν η πανούργα μαία και οι «Άγγελοι του Ναγκιρέβ» στην τσιμπίδα του Νόμου. Σύμφωνα με την πρώτη θεωρία ένα πτώμα εκβράστηκε σε γειτονική κωμόπολη. Ένας φοιτητής της Ιατρικής έκανε διάφορες αναλύσεις στη σορό του άνδρα και βρήκε μεγάλη ποσότητα αρσενικού. Μια δεύτερη θεωρία αναφέρει ότι μία από τις φόνισσες, ονόματι Ζάμπο, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω την ώρα που προσπαθούσε να δηλητηριάσει ένα από τα θύματά της.
Στην ανάκριση η Ζάμπο ενέπλεξε μια άλλη γυναίκα ονόματι Μπουκενόφσκι, η οποία με τη σειρά της αποκάλυψε ότι εγκέφαλος της σπείρας και αυτή που προμήθευε τις φόνισσες με το δηλητήριο ήταν η Φαζέκας. Υπάρχει, όμως και μια άλλη θεωρία της ουγγρο-αμερικανίδας ιστορικού Μπέλα Μποντό, ότι η ταυτότητα των «Αγγέλων του Ναγκιρέβ» αποκαλύφθηκε από μια ανώνυμη επιστολή που εστάλη σε εφημερίδα. Όπως και να ‘χει οι Αρχές διέταξαν την εκταφή δεκάδων σορών από το νεκροταφείο, που υπεβλήθησαν στη συνέχεια σε εξονυχιστικές νεκροψίες.
Η αλήθεια έλαμψε με αποτέλεσμα να απαγγελθούν κατηγορίες για τους φόνους σε 34 γυναίκες και έναν άνδρα. Μόνον οι 26 εξ’ αυτών πρόλαβαν να καθίσουν στο εδώλιο και να καταδικαστούν στην εσχάτη των ποινών ή σε πολυετή κάθειρξη. Όσο για την διαβολική μαία; Αυτοκτόνησε προτού καταδικαστεί…
Προσπαθώντας να εξηγήσουν γιατί τόσον καιρό δεν ανίχνευσαν τους φόνους αυτούς οι Αρχές απέδωσαν το κύμα δηλητηριάσεων σε μια μορφή μαζικής υστερίας, που προκάλεσαν οι αχαλίνωτες ερωτικές σχέσεις των γυναικών. Αλλά το πιθανότερο, όπως συμπεραίνουν ιστορικοί, είναι να πρόκειται για έναν συνδυασμό ακραίας φτώχειας, έλλειψης ιατρικού προσωπικού που θα μπορούσε να διαλευκάνει τις αιτίες των θανάτων, αλλά και του πέπλου σιωπής που επέβαλαν η Φαζέκας και οι συνεργάτιδές της στους φόνους…



ezgif.com-gif-maker-14.jpg


iefimerida
 

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Μηνύματα
1.373
Like
152
Πόντοι
16
Εγώ δει γυναίκες που μιλάνε σε άντρα πολύ άσχημα και σε κόσμο μπροστά πολύ τρώνε και ξύλο απο γυναίκες. Αλλά γενικά δεν ταιριάζετε χωρίζεται και τελειώνει το θέμα. Ίσως να σκέφτονται ότι υπάρχει διατροφή και να κάνουν πίσω δεν ξέρω. Δεν υπάρχει τιμωρία ο τύπος παίζει να βγει σε 15 χρόνια. Βάλε μια τιμωρία κόψε το χέρι με αυτό που πυροβόλησε η θανατική ποινή. Ισως φταει η τηλεόραση που τα πρόβαλει συνέχεια και μερικοί ψυχακιδες αντιγράφουν.
 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.670
Like
14.796
Πόντοι
3.656
Δυστυχως ολα για αυτο το ρημαδι το γαμησι γινονται…
Βγαλτε το σεξ απ τη ζωη σας να δειτε ασπρη μερα! Ουτε βασανα ουτε ζηλειες ουτε τιποτα! :undecided:

τυπε σιγα μην τον κοψουμε κιολας τον μπουτζον μας επειδη ο τυπος ηταν λακαμας και σκοτωσε τη γυναικα του :confused: :confused: :confused:
 

DJ Aristarxos

Μέγας
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Μηνύματα
6.490
Like
16.776
Πόντοι
3.556
Βεβαιως κ δικαιως τα βαζεις με γυναικα, εφοσον αυτες το διαλεξαν να ειναι ισαξιες κ ισοτιμες, αρα και στην στραβή.

Παραδειγμα: αν ενας αδυναμος κ μικροκαμωμενος αντρας στον δρομο σου ελεγε κατι για την μανα σου πως θα αντιδρουσες?
Αν το ιδιο σου εκανε κ μια γυναικα μπαμπατσικη θα αντιδρουσες διαφορετικα? Και γιατι?

Περιμενω απαντηση
Γεια σου μεγάλε..το σχόλιο σου μου θύμισε ένα περιστατικό στο οποίο ήμουν μάρτυρας πριν πολλά χρόνια..κοντά στη γειτονιά μου , μπροστά από ένα κωμμοτηριο συχνά καθόταν ένας αδύνατος, κοντός τύπος που φώναζε κι έβριζε τους περαστικούς , ψαχνωντας για φασαρία. Φαινοταν πάνω από 45 χρόνων νομίζω. Τον είχα δει κάποιες φορές , δεν έδωσα σημασία. Μια μέρα που έτυχε να περάσω ξανά από το σημείο, αυτός πάλι φωνές και μαγκιες σε ένα πιτσιρικά γεροδεμένο πολύ ( όχι φουσκωτό, αλλά νταμάρι). Ο πιτσιρικάς του έλεγε άσε με και άσε με, ο άλλος συνέχιζε και τελικά του έδωσε κάνα δυο τρεις και τον ξάπλωσε..προφανώς αν κάποιος σου βρίσει τη μάνα σου στο δρόμο μαλλον θα μπλεχτεί ς σε φασαρία..το συγκεκριμένο περιστατικό δεν τιμά τον νεαρό, καθώς ο άλλος προφανώς είχε ψυχιατρικά θέματα. Ομοίως δεν είναι τιμητικό να δέρνεις μια γυναίκα γιατί σε εβρισε, πόσο μάλλον να την σκοτώνεις. Όταν το βαρέλι γεμίσει και δεν υπάρχουν πλέον αντοχές, καλό είναι οι άνθρωποι ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ. Ξέρω από πρώτο χέρι ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι ψυχολογικά και λεκτικά κακοποιητικη σε τέτοιο βαθμό, που να σε κάνει να παραμελήσεις τον εαυτό σου και τις προτεραιότητες σου. Η ΒΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Ούτε αν σου βρίσουν τη μάνα, ούτε αν σου σπάνε τα νεύρα..
 

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Μηνύματα
4.237
Κριτικές
4
Like
7.226
Πόντοι
2.586
Γυναικοκτονία λέγεται η δολοφονία που γίνεται σε γυναίκα επειδή είναι γυναίκα + σεξιστικά κίνητρα πχ αντίσταση γυναίκας στον έλεγχο ενός φαλλοκράτη.

Όπως λέμε γενοκτονία της Σρεμπρενίτσα επειδή δολοφονήθηκαν μουσουλμάνοι λόγω θρησκεύματος.Το ίδιο ισχύει και για τους Ποντίους λόγω της εθνικότητάς τους.
Γιατι οχι συζυγοκτονια (που χρησιμοποιειται επισης απο πολλα ΜΜΕ) ; Η ιδιοτητα της συζυγου καθοριζει το αποτελεσμα (δολοφονια) οχι το φυλο της. Οπως και αν σκοτωνε τη μανα του θα ονομαζοταν μητροκτονος οχι γυναικοκτονος. Γυναικοκτονια θα μπορουσε να θεωρηθει της Τοπαλουδη.

Ούτε της Τοπαλούδη είναι γυναικοκτονία.. Θα μπορούσε κάποιος να πει πως ο Greek Socialist και όλοι οι ομοϊδεάτες έχουν δίκιο ΕΑΝ δεν είχαν αποδείξει πόσο υποκριτές είναι μία εβδομάδα πριν.

Όταν ο Αλβανός σκότωσε την γυναίκα του έγραφαν παντού τα αριστερά twitter/insta περί #συζυγοκτονία. Τώρα έγινε #γυναικοκτονία πάλι παρό,τι έχουμε ΠΑΛΙ να κάνουμε με σύζυγο.

Το όλο θέμα είναι ότι χωρίς να το ξέρουν, έχουν γίνει εργαλεία για να επιβληθεί μία ενοχική ψυχολογία στον άνδρα, στον δυτικό άνδρα συγκεκριμένα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία για την οποία είχα γράψει μία μίνι ανάλυση σε άλλο νήμα του forum.

Αφήστε τις "γυναικοκτονίες" στην άκρη, έχουμε μία γενική αύξηση της εγκληματικότητας και της βίας, αποτέλεσμα της καθολικής κατάπτωσης αξιών.

Λογικό να αυξάνονται και οι "γυναικοκτονίες". Αν είναι δυνατόν, ο έρωτας και οι μανίες που μπορούν να αναπτυχθούν γύρω από αυτό να καταπολεμηθούν και να μην υπάρχουν τέτοια συμβάντα, την ώρα που εκτελούν άλλους για μία θέση πάρκινγκ ή μία προσπέραση (3 συμβάντα τέτοια φέτος).

Δεν αντιλαμβάνεστε πως το πρόβλημα της βίας και της απαξίωσης της ζωής είναι γενικό;
 

DJ Aristarxos

Μέγας
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Μηνύματα
6.490
Like
16.776
Πόντοι
3.556
Για να μην παρεξηγηθω, ας τονίσω ότι το προηγούμενο μήνυμα αποτελεί απάντηση στο μήνυμα του urlauber, και δεν εννοώ ότι υπάρχει σχέση μεταξύ των προσωπικών βιωμάτων που αφήνω να εννοηθούν με το περιστατικό στη Λάρισα. Απλά ήθελα να τονίσω ότι ακόμα κι αν έχεις πόλεμο νεύρων στο σπίτι από το έτερον ήμισυ η καλύτερη λύση είναι ο χωρισμός. Η βια εκτός του ότι είναι παράνομη πρέπει να βρίσκεται έξω από το κάδρο των επιλογών. Αυτα..
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.999
Κριτικές
67
Like
29.008
Πόντοι
10.336
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι παιζουμε με αυτην την λεξη (γυναικοκτονια); Στην αρχη εκραζα πολυ ασχημα οσους ηθελαν με το ζορι να μας την επιβαλλουν, αλλα στο τελος βλεπω τοσο μεγαλο παθος απο τους πολεμιους της, που αναρωτιεμαι αν η χρηση της εχει οντως νοημα.... Μετα απο οοοοοοολα αυτα που εχουν γινει τους τελευταιους μηνες, αληθεια θεωρειτε οτι ειμαστε ριγμενοι σαν αντρες; Να το θεσω αλλιως, ποσους απο εσας εχουν κατηγορησει ψευδως για παρενοχληση. Ειστε τοσοι πολλοι ή απλα επαναστατειτε χωρις αιτια; ε;

εγω θα πω ενα απλο πραγμα. Πραττουν μεγαλο μερος των εγχωριων εγκληματων αλλοδαποι; Ναι. Υπαρχει ρατσισμος και προκαταληψη εναντιον τους για αυτο το λογο; Σιγουρα. Τωρα, πραττουν το μεγαλυτερο μερος των εγκληματων παθους αντρες; Σαφως. Ειναι περιεργο που στοχοποιουμαστε ολοι οσοι εχουμε πουτσο με την ιδια λογικη; ΟΧΙ.
Ειμαστε μια σαπια κοινωνια που τσουβαλιαζει για πλακα , γιατι τοση εκπληξη λοιπον ;

Το παραδειγμα δεν ειναι τυχαιο. Στο ανδρικο φυλο, απο την δικη μου εμπειρια τουλαχιστον, ο φανατικος φαλλοκρατης ειναι πιθανοτατα και λιγο ή πολυ ρατσιστης, και τουμπαλιν. Αν διαλεξω απο το σαιτ τυχαια φασιστακια, ολοι θα βγαλουνε και ενα μισογυνιστικο λογο, και αν παρω τους μισογυνηδες που ειναι ακομη περισσοτεροι, ολοι εχουν μεσα τους εστω και ενα ψηγμα πορωμενου τυφλου "πατριωτη". Πειτε το και αυθαιρεσια, στο πουτσο μου. αυτη ειναι η κωλοτρυπιδα-αποψη που σχηματισα τους τελευταιους μηνες απο αυτα που γραφετε οσοι διακατεχεστε απο μισος προς τα παντα.

Νιωθετε λοιπον οτι αδικειστε σαν αντρες καθε φορα που μια "πουτανα" ψοφαει επειδη την εσφαξε ο γκομενος (δηλαδη 9/10 εγκληματα παθους εν ελλαδι); Ετσι νιωθει και ο μεροκαματιαρης πακιστανακος που τρωει ξυλο και μπινελικια επειδη ο φιλος του εκλεψε.

καλως ηρθατε λοιπον στην ελλαδα του θιγμενου νεοελληνα 2021, και ρουφηξτε και με τα δυο ρουθουνια οτι σπειρατε :)
 

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Μηνύματα
8.641
Κριτικές
2
Like
15.200
Πόντοι
3.556
Επίσης είναι αηδία να τυχαίνουν εκμετάλλευσης πολιτικής ή προσωπικής στα φατσοβιβλία,
φονικά που ξεκληρίζουν οικογένειες , αφήνουν ορφανά πίσω
και γονείς που θρηνούν τα κοριτσια τους

Ούτε της Τοπαλούδη είναι γυναικοκτονία.. Θα μπορούσε κάποιος να πει πως όλοι οι ομοϊδεάτες έχουν δίκιο ΕΑΝ δεν είχαν αποδείξει πόσο υποκριτές είναι μία εβδομάδα πριν.

Όταν ο Αλβανός σκότωσε την γυναίκα του έγραφαν παντού τα αριστερά twitter/insta περί #συζυγοκτονία. Τώρα έγινε #γυναικοκτονία πάλι παρό,τι έχουμε ΠΑΛΙ να κάνουμε με σύζυγο.

Το όλο θέμα είναι ότι χωρίς να το ξέρουν, έχουν γίνει εργαλεία για να επιβληθεί μία ενοχική ψυχολογία στον άνδρα, στον δυτικό άνδρα συγκεκριμένα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία για την οποία είχα γράψει μία μίνι ανάλυση σε άλλο νήμα του forum.

Αφήστε τις "γυναικοκτονίες" στην άκρη, έχουμε μία γενική αύξηση της εγκληματικότητας και της βίας, αποτέλεσμα της καθολικής κατάπτωσης αξιών.

Λογικό να αυξάνονται και οι "γυναικοκτονίες". Αν είναι δυνατόν, ο έρωτας και οι μανίες που μπορούν να αναπτυχθούν γύρω από αυτό να καταπολεμηθούν και να μην υπάρχουν τέτοια συμβάντα, την ώρα που εκτελούν άλλους για μία θέση πάρκινγκ ή μία προσπέραση (3 συμβάντα τέτοια φέτος).

Δεν αντιλαμβάνεστε πως το πρόβλημα της βίας και της απαξίωσης της ζωής είναι γενικό;
δεν τους ενδιαφέρει η επίλυση του προβλήματος.
Βάζουν ετικέτες,εφευρίσκουν λέξεις για να επιδείξουν έναν ανούσιο ρηχό προοδευτισμό.
Αρέσκονται στον πολιτικοκοινωνικό οπαδισμό-διχασμό ελπίζοντας σε προσωπικά ή κομματικά οφέλη.
Διαίρει κ βασίλευε με θύματα όλα τα μέλη μιας οικογένειας.
Όπως το είπες "υποκριτές" , τουλάχιστον....
 

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Μηνύματα
1.316
Κριτικές
33
Like
3.436
Πόντοι
1.446
Τι ανοησια ηταν αυτη τωρα?
Σορυ, σε περασα για σοβαρο, δεν θα επαναληφθει
No problem. Εγώ δεν σε θεωρώ σοβαρό εδώ και 3.5 χρόνια που παρακολουθώ το φόρουμ.

Όλους τους δικηγόρους τους τσουβαλιαζω στην κατηγορία των λαμογιων που κοιτούν την πάρτι τους και υπηρετούν το σύστημα.

Πιο πριν κάποιος λέει ότι είσαι φεμινιστης, δεν εκπλήσσομαι.
 

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.146
Like
3.245
Πόντοι
456
Βεβαιως κ δικαιως τα βαζεις με γυναικα, εφοσον αυτες το διαλεξαν να ειναι ισαξιες κ ισοτιμες, αρα και στην στραβή.

Παραδειγμα: αν ενας αδυναμος κ μικροκαμωμενος αντρας στον δρομο σου ελεγε κατι για την μανα σου πως θα αντιδρουσες?
Αν το ιδιο σου εκανε κ μια γυναικα μπαμπατσικη θα αντιδρουσες διαφορετικα? Και γιατι?

Περιμενω απαντηση
Ξέρω πολύ καλά να βάζω κάποιον στη θέση του αλλά ποτέ μα ποτέ χρησιμοποιώντας βία. Από το σχολείο μας μάθαιναν πως από τη στιγμή που σηκώνεις χέρι και δίκιο να έχεις το χάνεις.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον διαχωρισμό που κάνεις. Παντού και πάντα μέμφεται η πράξη. Δεν εξετάζεται το φύλο ή η φυσική διάπλαση αυτού που την κάνει. Θεωρώ το ίδιο τιποτένιους και θρασύδειλους αυτούς που τα βάζουν με γυναίκες αλλά και αυτούς που τα βάζουν με μικροκαμωμένους άντρες ή μεγάλους σε ηλικία.

Γενικά μιλώντας επίσης θεωρώ πως υπερπροβάλλεται από τα ΜΜΕ η βία κατά των γυναικών στην Ελλάδα εν είδει click bait και γίνεται αποσιώπηση όλων των υπολοίπων μορφών βίας. Πόσοι ασχολούνται με το bullying, την κακοποίηση ηλικιωμένων, τις μεσαιωνικές συνθήκες εργασίας κτλ; Ουδείς.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom