Συγγρού 40-42

Hot
 
7.7 (444)
652828 0 7 99
Τόπικ στο φόρουμ (7672 μηνύματα)
Όροφος
3ος/6ος
Κουδούνι
Αromatotherapy

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

Βαθμολογίες αξιολογητών

444 κριτικές
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.3(444)
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.5(444)
Ποιότητα μασάζ
 
7.1(444)
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.8(444)

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Δες όλες τις κριτικές
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η Αλεσια ήταν από τα στανταρακια μου για καιρό αφού η γυναίκα είναι κορυφή σε υπηρεσίες και γενικά απόλυτα ευγενική και γλυκύτατη. Κοιτάει να εξυπηρετήσει τον πελάτη και δεν λέει ότι σε ΤΙΠΟΤΑ το οποίο για μένα είναι το πιο βασικό. Επειδή όπως υποδηλώνει και το nickname στο site τα γούστα μου είναι συγκεκριμένα (ανέκαθεν είχα έντονα κυριαρχιακες τάσεις στο σεξ) ξέρει να με περιποιείται ασύλληπτα. Η εμφάνιση είναι πιστεύω που τη ρίχνει πολύ και αυτό χωρίς να εννοούμε ότι δεν έχουμε δει απείρως χειρότερες εμφανισιακά περιπτώσεις με τραγικό service. Τουλάχιστον η Αλεσια είναι πάντα χαμογελαστή και μονίμως πρόθυμη ώστε ο πελάτης να φύγει ικανοποιημένος. Όσες φορές έχω γίνει λίγο πιο βίαιος στα κωλοσκαμπιλα, οσες φορές την έχω βάλει να μου γλείφει τα ποδια κανονικά (πατούσες δάχτυλα όλα) - κάτι το οποίο βρίσκω άρρωστα καυλωτικο -, οσες φορες της έχω πιέσει το προσωπο μέσα στον κωλο μου την ώρα που μου κάνει γλειφοκωλι, οσες φορες της έχω πατήσει το πρόσωπο (head stomp style) την ώρα που την ξεκωλιαζω στα τέσσερα μονίμως είναι "έτσι μωρό μου" και "γαμα με καυλα μου" κάτι που με κάνει να ξεπεράσω την αρχική ξενερα της εμφάνισης (η γυναίκα είναι πατημένα 45 με εμφανή χαλάρωση στο σωμα) και να καυλώνω όσο δεν καυλώνω με 25χρονες μουναρες που είναι μη το ένα και μη το άλλο με την παραμικρή ελαφρώς πιο έντονη κίνηση.

Μετά λοιπόν από αρκετές αντίστοιχες ατυχείς συναντήσεις κυρίως με escorts όπου η εμφάνιση τα έσπαγε αλλά κι εκείνες μου έσπαγαν τις μπάλες με το "δεν κάνω το ένα και δεν κάνω το αλλο" ήμουν σε φάση μπουρδελοτσαρκας και λέω δεν γαμιεται πάμε μασαζάκι. Το συγκεκριμένο μαγαζί με έχει ξενερώσει πολλάκις λόγω αγενέστατης υποδοχής αλλά ελειψει Μαρίνας (η οποία μου είπαν ότι ήταν κλεισμένη όλη μέρα με ραντεβου) και με Αλεσια τη μόνη διαθέσιμη είπα να παίξω μπάλα με γνώριμη του είδους αφού την είχα πάρει 2 φορες στο παρελθόν και θυμόμουνα ότι της έδωσα και κατάλαβε κι εκείνη δέχτηκε ότι έκανα αδιαμαρτυρητα. Ξεκινάμε κρεβάτι όπου με αρχίζει με το καλησπέρα με πιπα που θυμόμουν ποσο καλή ήταν αλλά πραγματικά νομίζω πως αυτή τη φορά έδωσε τα ρέστα της. Υγρή όπως πρέπει, με μπόλικο σάλιο και να τη χτυπάει διαρκώς στην πουτανοφατσα της κι εγώ να της κάνω κεφαλοκλειδωμα με το πόδι μια στο τόσο και να χρησιμοποιώ τα ποδια μου για να της βαράω την κωλαρα. Της λέω καβάλησε με και ξεκινάω με μουνι. Ξεκίνησα αγριο σφυροκοπημα με τη μία σφαλιαριζοντας παράλληλα και τα δύο κωλομερια της. Γρήγορα πέρασα κωλο αλλά αλλάξαμε γρήγορα και στάση. Αγαπημένο doggie όπου έγινε πραγματικά χαμός. Τι ξεφτίλισμα της έριξα λεκτικά δεν υπήρχε ενώ γαμαγα τον κωλο της με μανία. Μετά από αρκετά λεπτά έντονου ξεκωλιασματος βγάζω την καποτα και της πιέζω το κεφάλι μέχρι τη βάση της πουτσας με εκείνη να την ξαναβαζει στο στόμα της και να συνεχίζει με νέα διαστημικού επιπέδου πιπα. Πνιγοτανε συνεχώς και παρόλα αυτά συνέχιζε αδιάκοπα. Εκεί ήταν που της είπα να μου γλείψει τα ποδια έτσι όπως ξέρω ότι το κάνει και μου θύμισε Vile Vixen σκηνικά με την Αλεσια να πνίγεται έχοντας στο στοματάκι της τα δάχτυλα μου κι εμένα να το χοντραίνω με τα χαστουκια στον κωλο. Έκανε ένα δύο υφη όπου λέω τώρα θα μου την πει αλλά τίποτα. Πέρασμα νέου σκούφου και μετά από ένα γερό νέο κύκλο ξεκωλιασματος με εμένα πλέον στα γόνατα κι εκείνη ξαπλωμένη προς τα πίσω κατέθεσα στο στοματακι της. Μου πρότεινε μασαζακι όπου πραγματικά το κατέχει και ενώ μου είπε ότι έχουμε ακόμα λίγο χρόνο ένιωσα ότι είχα αδειάσει τις μπάλες μου για όλη μέρα. Με στραγγιξε κανονικά. Όπως είπα χίλιες φορές τέτοιου είδους σκηνικό με κάποια που έχει οπωσδήποτε τα σημάδια του χρόνου εμφανή πάνω της πάρα με κάποια νέα που μπορεί να είναι μουνάρα αλλά να μην προσφέρει ούτε τα μισά των μισων. Το ιδανικό θα ήταν τέτοιου είδους υπηρεσίες με μια ανώτερη εμφάνιση αλλά δεν έχω πετύχει κάτι αντίστοιχο ομολογώ. Όσοι μπορεί να έχουν κάτι κατά νου όλες οι προτάσεις δέκτες guys
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 12, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Αλέσια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Απρ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
150
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tarifas pirea, giorgiodelafuentes2, f21 και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (3) |
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πρώτη μου φορά με την Πάολα. Στην σύντομη πασαρέλα με την ρόμπα ήταν μέτρια, να μην πω την έβαλα συνοπτικά στον σωρό "με τις χοντρές" που κατά κανόνα μας εμφανίζουν τελευταία. Όμως... λίγο το χαρούμενο και συμπαθητικό της πρόσωπο, λίγο τα κατακόκκινα χείλη της, λίγο που ξύπνησε μέσα μου ο "Μικρός Εξερευνητής", την επέλεξα! Για να είμαι ειλικρινής, στην πασαρέλα δεν κατάλαβα ηλικία , απλά την έκανα κάτω από 35.

Στο δωμάτιο διαπίστωσα πως τελικά πρόκειται για ένα 20χρονο λάτιν πιπίνι από Βενεζουέλα! Είναι τροφαντή, ειδικά από την μέση και κάτω, με κολάρα και μπουτάρες. Αλλά δεν χάνει αισθητικά ως εικόνα σε κάτι. Στα 20 και οι τροφαντές ωραίες είναι, εφόσον έχουν το υπόλοιπο πακέτο, και η Πάολα το έχει. Μπορεί σε 2-3 χρόνια να μην βλέπεται αλλά εμείς ζούμε αποκλειστικά το σήμερα!

Η Πάολα είναι μελαχρινή με μακριά μαύρα μαλλιά. Χαρακτηριστικός ο λευκός της φιόγκος. Έχει συμπαθητικό και χαρούμενο πρόσωπο. Χαρακτηριστικά μεγάλο στόμα και άριστη οδοντοστοιχία. Στήθος 2άρι άψογο. Ύψος περίπου 165. Κιλά δεν λέω γιατί θα πέσω έξω... Ομιλεί λίγα βασικά ελληνικά, και ελάχιστα αγγλικά. Είναι ευχάριστο, ζωντανό, θετικό και χαμογελαστό κορίτσι. Τέτοιες θέλουμε παιδιά!!!

Στο δια ταύτα τώρα. Πίπα ΑΑΑ, μόνιμα τον εξαφάνιζε! Όλος μέσα με άνεση. Περιποίηση υγρή, και της παρέας. Άριστη η Πάολα στην πίπα.
Φιλιά φουλ βαθιά και άπλετα! Στο σεξ πολύ ζεστή και GFE. Έδειχνε να το απολαμβάνει καλύτερα και από εμένα, που εγώ το απολάμβανα στο μάξιμουμ! Στάσεις απ' όλες, αν και λόγω κιλών δεν έχει μεγάλες αντοχές, αλλά το προσπαθούσε όσο μπορούσε, άξια. Μασάζ στο μέσο όρο, δηλαδή ανθυπομέτριο. Τελικό αγωνιστικό σκορ 2 για μένα και βάλτε όσο θέλετε για την Πάολα!

Συνολικά η συνεδρία ήταν άριστη, ένοιωσα 20άχρονος με αυτό το ζεστό και δοτικό πιπίνι! Θα την αδικούσα αν έλεγα κάτι αρνητικό, διότι από συμπεριφορά και προσπάθεια ήταν εξαιρετική η Πάολα. Έφυγα αναγεννημένος και νοιώθοντας 30 (ναι 30!) χρόνια νεότερος!

ΥΓ> Σήμερα ήταν η μέρα μου, γιατί ακόμα και η γνωστή αλλοπρόσαλλη τσατσά ήταν μαζί μου χαμογελαστή, φιλική, πιάσαμε και ψιλοκουβέντα... τι να πω, το έζησα και αυτό!
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.456
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tarifas pirea, petergsp, baroc και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (2) |
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καλησπέρα πέρασα και βρήκα την Τζούλια ελεύθερη και πέρασα είχε άλλη μια αλλά την επόμενη μου άρεσε στο μάτι ωραίο ποπό και ωραία πόδια δεν θυμάμαι το όνομα της.... Τέλος πάντων η Τζούλια μία χαρά πετιτ κοπέλα ωραία πίπα δεν κλέβει και κάνει το καλύτερο δυνατόν να σε ευχαριστήσει ! Η πίπα της πολλή καλή.... Ωραίο τυπάκι ευχαριστώ τους μύστες που μας δίνουν πληροφορίες και γι'αυτό την επέλεξα πέρασα καλά και δεν ήταν σάπιο το καρπούζι ? θα ξανά τιμηθεί ...!
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 29, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
xamoleon z
Μέλος
Εγγραφή:
3 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
127
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Hase, Kaloeros, Yatoputso και 8 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Προχθεσινη επισκεψη στο ιδρυμα.
τρια χρονια ειχα να παω λογω της ξινης υπηρεσιας,αλλα περναγα απο κατω Κυριακατικα και λεω κατσε να δω τι γινεται.
τηλεφωνακι πρωτα βεβαια απο κατω πριν ανεβω,γιατι δεν γουσταρα να χαλαστω αντικρυζοντας την ξινη μπροστα μου και ετσι αφου δεν ηταν εκει,ανεβηκα.
παρουσες μονο δυο λαδοκορες,η Λιζα και η Ελενη.
αμεσως θυμηθηκα τις κριτικες των συναγωνιστων baroc και Kaloeros για την Ελενη,ηταν και η ιδια αρκετα καλη στο σαλοναρισμα και ετσι πληρωσα το αντιτιμο για συνεδρια μιας ωρας.

προκειται περι αξιολογου μιλφ γυρω στα 40,απο Ουκρανια,με ωραια εμφανιση,ξανθο μαλλι,πρασινα ματια,ωραιο αδυνατο κορμι,με χυτο 2αρι+ στηθος να χαιρεσαι να χουφτωνεις και ισως ενα μικρο κλικ παραπανω στον κωλο.
δεν ειναι μεγαλος σε καμμια περιπτωση,αλλα για μενα ενα κατι λιγο πιο κατω θα της ταιριαζε καλυτερα πιστευω.


αφου μπηκαμε στο δωματιο,με αφησε να προετοιμαστω για να επιστρεψει 5-10 λεπτα αργοτερα.
με την εισοδο της αρχισαμε τις περιπτυξεις λιγο στα ορθια για να φτιαξει το κλιμα και σε λιγα λεπτα της αφαιρεσα την ρομπα εργασιας και αποκαλυφθηκε το κορμι της.
υπεροχο κορμι για 40αρα,με ωραιο δερμα,χυτο οπως προειπα στηθος που στεκοταν μια χαρα και ρωγα ετοιμη για πιπιλισμα.
κατσαμε στον καναπε και συνεχισαμε με βαθια φιλια ενω εκεινη μου περιεργαζοταν τον λουτσο μου και τον προετοιμαζε. Ματάκι
επειτα πεφτει στα γονατα κι αρχιζει πιπα.
αραχτος εγω στον καναπε απολαμβανα το στοματικο της.
κανει καλη πιπα με ευκολια πιανει 8/10,περιποιειται και τα μπαλλακια,χρησιμοποιει λιγο το χερι για υποβοηθηση περισσοτερο παρα για να κλεψει.
ευκολα λοιπον μετα απο κανα 7-8λεπτο ειχα φτασει σε σημειο να τελειωσω.
επειδη δεν θυμομουν,την ρωτησα αν προσφερει cim και εγνεψε καταφατικα.
με ικανοποιησε η αποκριση και σταματησα να κρατιεμαι και αφησα το σπερμα μου να πλημμυρισει το στομα της.
χωρις βιασυνη τα πηρε ολα στο στομα της και σηκωθηκε να τα φτυσει στο μπανιο.


πλυσιμο αμφοτεροι και διαλειμμα για μασαζακι.
στο μασαζακι πιανει τη βαση,σε χαλαρωνει και σε προετοιμαζει συγχρονως για τον δευτερο γυρο.
κανει τα περασματα της δηλαδη στην ευαισθητη περιοχη ανα διαστηματα και μας κραταει σε εγρηγορση.


δευτερος γυρος στο κρεββατι και αρχη με στοματικο απο πλευρας της.
στο σεξ την εβαλα πρωτα απο πανω μου σε reverse cow και με αργες κινησεις μπαινοβγαινε στο καβλι μου.
την βαζω μετα στα τεσσερα οπου εδωσα πονο πιο δυνατα και με πιο γρηγορο ρυθμο χωρις να δυσανασχετει η κοπελλα.
το αντιθετο μαλιστα,συμμετειχε κι αυτη και εσπρωχνε πανω μου αρκετα.
τη γυριζω και λιγο missionary και για το τελος την βαζω στην ακρη του κρεββατιου κι εγω ορθιος πισω της να δινω πονο,οπου και τελειωσα βγαζοντας το προφυλακτικο στην πλατη και στον κωλο της.



με δυο λογια ηταν μια καλη συνεδρια.
η κοπελλα δεν αρνηθηκε τιποτα,συμμετειχε ενεργα σε ολη τη διαρκεια,ειχε καλο στοματικο,μασαζ αξιοπρεπες και πανω απο τη βαση και ηταν και πολυ φιλικη στη γενικοτερη συμπεριφορα της.
λιγο ηταν προβλημα η συνεννοηση αφου δεν μιλαει καλα Ελληνικα,αλλα οκ τα βρηκαμε.
ο χωρος ομως λιγο χρειαζεται μια ανακαινιση γενικοτερα,ενα φρεσκαρισμα και ισως μια αλλαγη στις ντουζιερες γιατι δεν ηταν και τοσο στα καλυτερα του το δωματιο που μπηκα.
η κυρια που ηταν υπηρεσια την Κυριακη καμμια σχεση με την ξινη,ευγενεστατη και εξυπηρετικη. να τα λεμε κι αυτα Πλατύ χαμόγελο


αυτα απο μενα συναδελφοι.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 31, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
1712068914324
1712068914311
1712068914317
petergsp
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
47.941
Πόντοι:
41.443
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Don Pornos, Kaloeros, tarifas pirea και 20 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Κυριακάτικη επίσκεψη, είχε προηγηθεί τηλ. για Τζούλι,αλλά όταν έφθασαν λόγω ασθενείας είχε αποχωρήσει. Διαθέσιμη Λίζα..λέω δεν γαμιεται αφού από εμφάνιση ήταν οκ, λοιπόν η συνεννόηση στα Αγγλικά, μελαχρινή με μαλλιά πιασμένα μακριά κοτσίδα, κατά δήλωση της από Μολδαβία , φυσικό μικρό βυζί, κανονική στα κιλά της, με σημάδι χαμηλά από καισαρική, περίπου στο 1*65 36 ετών όπου δήλωσε ότι δουλεύει τους τελευταίους 2 μήνες.Στα του αγώνα τώρα .. γλωσσοφυλα αρκετά πίπα οκ...όχι βαθιά με λίγο χέρι...όσο για τα μπαλάκια ναι μετά από προτροπή μου,δεκτική στα δάκτυλα από μπροστά, παίχθηκαν 2 στάσεις ιεραποστολικό και στα 4 καθώς έχει καλή πίσω θέα..αν και λίγο χαλάρωση στα κολωμερια τελωσα με πίπα και μαλάκια όταν κατάλαβε το τέλος όπου απέφυγε διακριτικά το cim...γενικά για μισάωρο μια τίμια επιλογή....ίσως στο μεγάλο πρόγραμμα προσωπικά να βαριόμουν στο μασάζ τυπικά πράγματα
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 26, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Λίζα 2
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
174
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tarifas pirea, Διανοούμενος, Rokko28 και 3 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πέρασμα μπας και δω τίποτα καινούριο αλλά δυστυχώς έλειπαν σχεδόν όλες. Μόνο Αλέσια και Έλενα και καθώς είχα περάσει με Έλενα είπα να περάσω με Αλέσια. Απο εμφάνιση δεν λέει πολλά. Πρόσωπο σπασμένο, μεγάλη χαλαρότητα στο σώμα, μεγάλος στρουμπουλός κώλος αλλά με καποια κυτταρίτιδα. Παρόλαυτα ικανοποιητικό μέγεθος βυζιών, η καλή συμπεριφορά και οι καλές κριτικές με έκαναν να επιλέξω.
Έβαλε τσόντα στη τηλεόραση, έβγαλε τα ρούχα και μου έκανε επίθεση. Στη πίπα πραγματικά δίνει ρέστα. Συναγωνίζεται ιερά τερατα του χώρου όπως Μαρίνα, Ελενα Μπακνανά και Ρούλα Καλλιρόης. Πραγματικά από τις καλύτερες που μου έχουν κάνει με πλήρη περιποίηση παντού. Φιλιά σε όλο το σώμα, γλυψιμο παντου και πολύ σάλιο. Αργο και υγρό τσιμπούκι όπως ακριβώς πρέπει για να γίνεις τούρμπο.
Με τελείωσε μόνο με πίπα, πράγμα σπανιότατο για μένα.
Συνέχεια με μασάζ, εξαιρετικό και χαλαρωτικό. Μόνο η Μαρίνα κάνει καλύτερο στο μαγαζί. Συνέχεια με ίδιο τσιμπούκι και ανέβασμα στη πούτσα για λίγο σεξ. Με είχε κάνει τόσο τούρμπο που δεν άντεξα και δεν πρόλαβα να πάρω κωλαράκι. Θα ξαναπροτιμηθεί για αυτό ακριβώς το λόγο. Αν βάζεις τις υπηρεσίες πάνω απο την εμφάνιση (που δεν είναι και τραγική, έχουμε δει πολυ χειρότερες στο ίδιο και στο αδελφό μαγαζί) πραγματικά επιβάλλεται να δοκιμαστεί
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Αλέσια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.819
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 djnet71, koumanidas, mutsodringo και 18 άλλα μέλη
Σχόλια (3) |
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τσάρκα χτες και πέρασμα από το μαγαζί ...διάβαζα για την κοπέλα και δεν την είχα δει ποτέ...κάνω ντουζακι έρχεται και το μωρό ...

Τι βυζάρες είναι αυτές κρυμμένες κάτω από μια ρόμπα...ρουφηγμα δάγκωμα ζύμωμα όπως θες το λες.... Πέφτει για κλαρίνο...άριστη ,πέρασμα και από δίδυμα...
Σεξ με πολύ συμμετοχή και πολύ δυνατή... ακούραστη θα την έλεγα...πουθενά δεν είπε όχι το κορίτσι...εμένα Μου αρέσε και σαν άνθρωπος,έχει ωραία τρελλα..δύο γύροι σπέσιαλ με πολύ ένταση και άδειασμα δυνατό...έφυγα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά..θα ξαναπώ σίγουρα..
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 12, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Xaramofais
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.338
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ντουνταράς, trio_stuges, koumanidas και 14 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αν και πολύ παλιός πελάτης του ιδρύματος δεν είχε τύχει να περάσω με τη κοπέλα ( οι επιλογές μου εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια πάντα ήταν συγκεκριμένες ) περνώντας λοιπόν πρόσφατα κι αφού κατόπιν τηλ. ενημερώθηκα ότι δούλευε λέω ας τη προτιμήσω έχοντας διάβασει και όλα τα σχόλια και τις κριτικές...μπαίνοντας στο δωμάτιο και κατά τη σχετική προετοιμασία θυμήθηκα με ότι 5 χρόνια πριν είχαμε ξαναβρεθεί όντως στις πρώτες της μέρες στο μαγαζί, ίσως και στις πρώτες 2 της όπου ειλικρινά είχε πολύ γέλιο και αρκετή αμηχανία από μεριά της. Μπράβο στο κορίτσι που εξελίχθηκε και όπως μου είπε χαριτολογώντας.. τόσες που@@@ ς που έχει φάει Στα του αγώνα τα έχουν γράψει όλοι ίσως αν προσθέσει στο παλμαρέ της το το cim και cif τα οποία αποφεύγει...θα είναι τοπ...σίγουρα πλέον θα προστεθεί στις 3- 4 στάνταρ επιλογές μου αν και τα ραντεβού όπως μου είπε τα κλείνει και αυτή από το κινητό της....Αχ αυτή η δασκάλα!!!!!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Πρωκτικό σεξ
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
174
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 djnet71, TOMCRUISE, tarifas pirea και 13 άλλα μέλη
Σχόλια (3) |
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Ποιότητα μασάζ
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καθώς πέρασα να δω τις διαθέσιμες κοπέλες και άκουσα τις μαλακιες της χοντρής στην υποδοχή διάλεξα την Τζούλια αφού είχε κενό και προχώρησα μέσα .
Η κοπέλα αρκετά καθαρή και πρόσχαρη με άφησε να φρεσκαριστώ και γύρισε μετά από λίγο .
Άρχιςαμε κατευθείαν τα γλωσσόφιλα και με πήγε στο κρεββάτι όπου και έκανε ένα παρα πολύ καλο στριφτό τσιμπουκι με φτυσίματα κ με άπειρα περάσματα από τα δίδυμα και γενικά το κατά ευχαριστήθηκα .
Κάναμε 3 στάσεις στην συνέχεια ,στα 4 , cow, και συζυγικό όπου και έχυσα πάνω στην κοιλιά της .(μασαζ δεν έκανα λόγω χρόνου)
Αρκετά καλή περίπτωση ίσως γιατί πήγα και νωρίς το πρωί και είχε ορέξεις η μικρή ! Σίγουρα θα την ξαναπάρω
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 13, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
6 Φεβ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
387
Πόντοι:
20
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kelenor, Διανοούμενος, xagnostos2006 και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επιτέλους κατάφερα να βρεθώ με την Μαρίνα έπειτα από αρκετή αναζήτηση . Η καλύτερη εμπειρία σε μασατζιδικο που είχα ποτέ μου . Ωραίο σώμα , πολύ καλό μασάζ . Ήθελα να της ανταποδώσω την απολαυση και τελείωσε και αυτή σε στάση 69 με 2-3 δάχτυλα . Εύκολα τελείωσα 2 φορές. Στανταρακι μου θα γίνει πλέον .
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Ιαν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
507
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntonpinelo, Hase, Yatoputso και 14 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Δες όλες τις κριτικές