Νέα

Hot Greek Porn, ερασιτεχνικά ελληνικά videos, youporn

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (6 μέλη και 93 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Μηνύματα
1.896
Like
5.662
Πόντοι
1.056
Για αυτή την κατάσταση φταίει η πορνογραφία που ξεκίνησε το 1958 και ο φεμινισμός που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1960 στη Δύση και επεκτάθηκε σε αρκετές χώρες της Ασίας που κάνανε τις σχέσεις δύσκολες και το Internet έδωσε την χαριστική βολή στη τελική ειδικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media). Αν δείς video με την κατάσταση που επικράτει στις ΗΠΑ και Κίνα ειδικά με αυτές που μείνανε στο ράφι είναι σκηνές τρέλας, στην Κίνα έχει 100 εκατομμύρια γυναίκες που έμειναν στο ράφι και είχε γίνει θέμα στις ειδήσεις της Κίνας, στις ΗΠΑ οι άντρες γυρνάνε την πλάτη τους στις γηγενής και φεύγουν για εξωτερικό ή αποσύρονται τελείως από την πιάτσα.
Ναι το γνώριζω φιλε.. Αυτο το τριπτυχο δλδ φεμινισμος-ιντερνετ-σοσιαλ μιντια οχι απλα εκανε τα πραγματα χειροτερα αλλα τα τερματισε! Αλλα θεωρω οτι καποια στιγμη θα κανουν τον κυκλο τους οπως ολα τα πραγματα στην ζωη..

Απλα δεν θα πρεπει να ξεχναμε οτι ο <<φεμινισμος>> ειναι κατι που στην ουσια δεν υπαρχει ειναι κατι σαν μοδα, ειναι μια ψευδαισθηση..(ασχετα που εχει καταντησει ετσι τις γυναικες)

Επισης αυτο ειναι αλλο τοσο κακο και για τις ιδιες τις γυναικες γιατι στην ουσια τους γυριζει μπουμερανγκ σαν και αυτες στην δυση που πλεον βαση αρχεγωνων ενστικτων παρακαλανε για αντρες αλλα πλεον ειναι αργα..
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom